Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
baitsee23
üzenetére
" ... az utódját, az Tribit Xsound Plus 2-t."
Igen, itt van egy kis kavar, mert ez gyakorlatilag MaxSound Plus 2 kellene, hogy legyen, de a Tribit kicsit megkavarta a dolgokat.
Anno nekem is volt MaxSound Plus-om, és annál szerintem tényleg nincs jobb ebben a méretben és kategóriában. Ez kapott egy upgrade-et (és már nem csak XBass kiemelés volt rajta, hanem audio-book "hangzás" is), most pedig jött a rendes utód, aminél már van app, type-C csati, újabb bt. stb.
Jó kis cucc, használd egészséggel! -
samu2062
senior tag
válasz
baitsee23
üzenetére
Hogy ajánlhattam volna másképp?

Van két darab. Én is itteni ajánlásra vettem az elsőt, aztán úgy megtetszett, hogy vettem még egyet. Azon felül, hogy mindenben megfelel a leírt igényeidnek, annyit tudok róla mondani hogy tényleg jól szól. Részletes, tiszta hangja van. Viszonylag kiegyenlített hangzású nem emel ki nagyon semmit és hiány sincs semmiből. Mélye is pont annyi van, amennyi kell. Semmilyen EQ-t, vagy hangzásjavítót nem használok hozzá. Szerintem mindent kihoztak belőle, amit ilyen kis méretből lehetett. Előtte JBL flip 5-öm volt, az nyomába sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Fujifilm X
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest