- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
baitsee23 #17357 üzenetére
" ... az utódját, az Tribit Xsound Plus 2-t."
Igen, itt van egy kis kavar, mert ez gyakorlatilag MaxSound Plus 2 kellene, hogy legyen, de a Tribit kicsit megkavarta a dolgokat.
Anno nekem is volt MaxSound Plus-om, és annál szerintem tényleg nincs jobb ebben a méretben és kategóriában. Ez kapott egy upgrade-et (és már nem csak XBass kiemelés volt rajta, hanem audio-book "hangzás" is), most pedig jött a rendes utód, aminél már van app, type-C csati, újabb bt. stb.
Jó kis cucc, használd egészséggel! -
samu2062
senior tag
válasz
baitsee23 #17311 üzenetére
Hogy ajánlhattam volna másképp?
Van két darab. Én is itteni ajánlásra vettem az elsőt, aztán úgy megtetszett, hogy vettem még egyet. Azon felül, hogy mindenben megfelel a leírt igényeidnek, annyit tudok róla mondani hogy tényleg jól szól. Részletes, tiszta hangja van. Viszonylag kiegyenlített hangzású nem emel ki nagyon semmit és hiány sincs semmiből. Mélye is pont annyi van, amennyi kell. Semmilyen EQ-t, vagy hangzásjavítót nem használok hozzá. Szerintem mindent kihoztak belőle, amit ilyen kis méretből lehetett. Előtte JBL flip 5-öm volt, az nyomába sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged