Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha, az amazon-ról rendelsz (nagyon máshonnan szerintem nem is lehet, ill. érdemes), akkor az updated-et küldik. Az eu.soundcore-on ilyen hangszóró sose volt. Esetleg Ali, de nem olcsóbb (ha van), és a gari ...
Hmm... most nézem, hogy a Motion+ és a Boom is olcsóbb az amazon-on, mint az eu.soundcore-on. Ilyet se láttam eddig.
-
<Adamsky>
nagyúr
Két verzió van belőle. Az 1st gen. és az updated. Nekem utóbbi volt (és a régit szerintem már nem is kapni). Ja, az új se annyira új már, de azért még bőven felveszi a versenyt akár az újabb Soundcore-okkal is ...
A 1st gen.-en volt line-in, és micro-USB-s volt, az updated-en nincs line-in, de van type-C és app támogatás (ebben kikapcsolható a welcome tone). Ja, meg tud TWS-t.
Régi vs. új. -
<Adamsky>
nagyúr
Inkább az XSound Plus 2 (vagy Soundcore Boost).
-
<Adamsky>
nagyúr
"Árban is maximum ilyesmire gondoltam." - akkor szerintem ne is nézelődj tovább! Kicsinek épp nem kicsi, de nem nem is vészes (jár hozzá fain vállpánt). A súlya viszont a méretét meghazudtolóan abszolút nem vészes. Hangerőre senki sem panaszkodott, szóval szerintem be fogja hangosítani az öltözött (és fel fogja spanolni a srácokat
)
Ja, az eu.soundcore-ról rendeld! -
Cold5
senior tag
Uhhh teljesen igazad van....

A helység kb 20-30m2, nem kültnék rá túl sokat, méretben pedig jobb lenne valami könnyebben hordozható.
Ránéztem amit ajánlottál, Soundcore nekem szimpatikus. Lehet már egy kicsit "nagy"... de még talán belefér. Árban is maximum ilyesmire gondoltam.
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)