- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoogie
aktív tag
válasz
Peaceliker #17179 üzenetére
Megnéztem, de Paypal-on nyoma sincs, csak a bankszámlán látom a terhelést..
-
yoogie
aktív tag
válasz
Peaceliker #17176 üzenetére
Ezt értem, de nekem már levonta az összeget is.
TaylorPro:
Amikor visszairányított az oldalra, akkor már eltűnt a kosárból a termék.
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
valaki járt már esetleg így?
Megrendeltem a Boom 2 Plus-t a Soundcore Eu oldaláról, amelyet PayPal-al fizettem ki. Levonta a pénzt, de a My Account alatt nem látom a rendelésem, illetve nincs is semmilyen tétel ott.
Email-t küldtem nekik evvel kapcsolatban, de egyenlőre csak egy általános reply email-t kaptam.
Kicsit bosszant a dolog..
-
yoogie
aktív tag
válasz
rezy89 #13435 üzenetére
Lényegében inkább kinti használatra lenne az eszköz, de természetesen bentre is használnánk összejövetelekre. Ha "elvadul a buli" akkor szóljon is.
Ismerősnek van JBL 300-a nem volt rossz hangzásban, illetve nemrégen meghallgattam egy JBL 1000-st, az is tud szólni, de valahogyan még sem győzött meg, főleg ennyi pénzért.
Illetve ami még fontos lenne, hogy megtaláljam azt ami hangzásban teret ad, lényegében kiegyensúlyozott hangot produkáljon, illetve akkumulátoros legyen. Tudom lehetetlen nincs, de, ha már kiadok 100x ezer Ft-ot akkor ne legyen csalódás. Későbbiekben lehetséges, hogy lenne párja is, szóval sztereó lenne jó igen, de egyelőre marad az 1 hangfalas megoldás.
ph_5.5
Nézegettem a Panasonicot is, de a nagyobb tesót, de szerintem elmegyek meghallgatni valahol.
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
a "hordozható" Sony rendszerek milyenek? Konkrétan kinéztem egy SONY MHC-V73D típust, erről van esetleg valakinek tapasztalata? JBL-el szemben is érdekelne vélemény, ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest