Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16
üzenetére
" ... aug. vége, szeptember környékén lesz elérhető a termék, de viszonylag hosszú szállítási időre lehet számítani."
Igen, ezt én is láttam a hsz.-ek között. Ebből – részemről legalábbis – könnyen lehet, hogy csak valamilyen "fekete péntekes" rendelés lesz."Egyébként szerinte nagyon veri a Tribit, Soundcore párost."
A Patreon oldalán van olyan teszt is (legalábbis a borítóképek tanúsága szerint). Sőt a Go + Play 3 mellé is odateszi. Ahhoz azért kell bátorság.
Az, hogy mit ver biztosan, majd később derül ki, de én is eléggé bizakodó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% i7-1185G7 16/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest