Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
... és @rizso
Nyilván távolság függő, de míg az egyik hozhat olyan élményt, addig a másiknál esélytelen. Itt van egy jó binaural (fülessel hallgatandó) összehasonlítás. Hibátlanul hallható a 4-es és az 5-ös generáció közötti különbség. Utóbbi tök szemből, míg előbbi ugyan minimálisan, de térben szól. -
rizso
addikt
Én se nagyon értem ezt a sztereó keresést egy "1.0" rendszernél, amit jellemzően lerak az ember magától pár méterre, és onnan szól, kvázi mindegy, hogy sztereó vagy sem, a hang ugyanúgy egy helyről fog jönni, nem egymástól méterekre elhelyezett külön hangszórókból.
Más: JBL Authentics 300-at valaki próbálta már? Illetve mintha valaki korábban linkelte volna az Aiwa 800BK-t, ezzel tapasztalat? Míg a JBL biztos bejönne nekem, addig az Aiwa-val vannak félelmeim, de kíváncsi lennék, hogy mit tud a nagyokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt vízhűtés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kedvenc zene a mai napra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest