- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
... és @rizso
Nyilván távolság függő, de míg az egyik hozhat olyan élményt, addig a másiknál esélytelen. Itt van egy jó binaural (fülessel hallgatandó) összehasonlítás. Hibátlanul hallható a 4-es és az 5-ös generáció közötti különbség. Utóbbi tök szemből, míg előbbi ugyan minimálisan, de térben szól. -
rizso
addikt
Én se nagyon értem ezt a sztereó keresést egy "1.0" rendszernél, amit jellemzően lerak az ember magától pár méterre, és onnan szól, kvázi mindegy, hogy sztereó vagy sem, a hang ugyanúgy egy helyről fog jönni, nem egymástól méterekre elhelyezett külön hangszórókból.
Más: JBL Authentics 300-at valaki próbálta már? Illetve mintha valaki korábban linkelte volna az Aiwa 800BK-t, ezzel tapasztalat? Míg a JBL biztos bejönne nekem, addig az Aiwa-val vannak félelmeim, de kíváncsi lennék, hogy mit tud a nagyokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest