Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
"Alan videójában sem rabolta el a szívem a stormbox ... " – meglep.
" ... ha nem is olyan minőségő a cucca mint Alan-é ... "
Na, az ilyenekre mondtam / írtam, hogy jobb lenne, ha el sem készülnének. Egymás mellé téve a két hangszórót, aztán egy dB méterre mérni, hogy melyik a hangosabb ...
... egy hajókűrt mindegyiket leverné.
Komolyra fordítva: ebből alig hallatszik ki a lényeg, ill. a finom részletek."Ebben mondjuk 60-70%ig jobban hangzik talán a tribit ... "
Ez se a csúcs, de talán egy komolyabb cuccal, és/vagy ideálisabb körülmények között készült, mint az előző. Egyébként egy dologra felhívnám még a figyelmedet (bár lehet feltűnt, nem tudom ...). Ebben a tesztben (is) jól hallatszik ...
A B2P nagyon "szűk". Alig, ill. szinte nincs tere. Jóformán középről szól, mint egy mono hangszóró. Ezt egyébként Alan is kiemelte.A 250 €/$ amolyan listaár a B2P esetén szerintem. Magyarra fordítva: az esetek 80% ennél csak olcsóbb lesz. Ha pedig megjelenik az UBoom X, és olyan lesz, és annyiért, akkor ...
#16873 carl18
Nekem az aptX-nek örülne a lelkem. Vagy, ha már bt. 5.3, akkor igazán támogathatná az LC3 codec-et."GO Play3 csak akku mérete és az akku idő biztos nem erősége ... "
Ez a Go + Play 3 szerintem egy kihagyott ziccer, ill. az inkább egy "szoba-hangszóró". Az alul, és mindenféle védelem nélkül lévő mélysugárzó nem igazán teszi lehetővé a kültéri használatot. Meg ugye ott az üzemidő.
Továbbá az "auto-tune"-al is vannak gondok. Ezt Alan említette a B2P tesztben. Szóval jó-jó, de az sem az igazi. Most egyébként – ebben a ligában – talán a Boombox 3 WiFi a legtutibb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- Suzuki topik
- E-roller topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- OLED monitor topic
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- SteelSeries Arena 3 2.0 asztali PC hangszóró (Bluetooth + AUX)
- MSI Stealth A16 AI+ A3XWHG-027 - Ryzen AI 9 HX 370 / RTX 5070 Ti / 32GB / OLED 240 HZ - Garanciás
- Budget Gamer PC eladó! 17-7700K/32GB RAM/ 1660Super
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest