- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #17123 üzenetére
Sajnos ezt már én is tapasztaltam saját magamon. Név nélküli fülhallgatónál hozzászoktam a(z) – elsőnek kellemesnek ható – túltolt basszushoz, és nem vagy csak jóval később vettem észre, hogy ezzel párhuzamosan bizony zenei részletek hiányoznak, amit szintén emelt – bizonyos esetekben – bántó magasokkal próbált kompenzálni az eszköz.
Az egészet úgy tudnám összefoglalni, hogy van az a hangkép, ami első hallásra a hú ba+, milyet szól, de hosszabban hallgatva fárasztó, ill. itt-ott hiányérzete támadhat az embernek.
... és van az, ami "csak" szól, aztán tovább hallgatva feltűnik, hogy tere van a zenének, olyan részletek jelennek meg, amik eddig nem, vagy alig voltak hallhatók.Szóval ja, a gyártóknak az első 5 percben kell lenyűgözni a vásárlót.
Oluv: ő sem tökéletes. Mármint, ami az emberi oldalát jelenti. Alan-al való csörtéje, valamint ez a túltolt JBL-es hater-kedése vezet(hetet) ide. Valaki rászólhatott volna, hogy ezt szerényebben kellene ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- War Thunder - MMO Combat Game
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest