Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6751) kisninja


kisninja
őstag

Sziasztok kérdezném mi a véleménnyitek erről a DOCKIN D FINE+ ról ?
Honnan lenne érdemes beszerezni vagy valami hasonló ? :R

powered by: ®MAJORMÜVEK®

(#6752) NGA válasza Ati1979 (#6750) üzenetére


NGA
addikt

Ezért is mókás bármiféle hangminőségről beszélni mono hangszóróknál. Arra jók, hogy teleszórják hanggal a szobát.

(#6753) Ati1979 válasza NGA (#6752) üzenetére


Ati1979
veterán

Hát ja. A vifa k stereok, kiv rejkjavik. A denon is az.

(#6754) NGA válasza Ati1979 (#6753) üzenetére


NGA
addikt

Ez olyan mint régen a boombox-ok. Sztereók voltak, de tere nem volt, csak akkor, ha odadugtuk a fejünket a magnóhoz. Bármennyire furfangos is a technika, a fizika az fizika. Mondjuk most már sok cucc képes arra, hogy összekapcsolódva bal és jobb oldalt alkosson. Nekem is ezért van 2 db Amazon echo Dot 3. Aalpvetően ezek az omnidirekcionális cuccok olyanok mint a 4 évszakos gumi. Ami mindenre jó, az semmire nem jó igazán.

Mondjuk a könnyűzenéhez a sztereo már nem fontos, sokkal jobban előtérben van a mindent elsöprő basszus. Ezek a kis hangdobozok pedig igencsak lúdneszesek :-)

(#6755) carl18 válasza Cyborg (#6749) üzenetére


carl18
addikt

Igen gondoltam hogy nem ebből él, de még is csak nagy hátrány a csatornájának életében. Akkor a Sony SRS XB32 szemét volna? Vagy melyik szériára gondolt ö ezzel? Csak az XB30 még bestbuy volt szerinte is.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6756) Cyborg válasza Ati1979 (#6750) üzenetére


Cyborg
őstag

Belehallgattam ebbe a minirig 3-ba, hát nem semmi , hogy milyen hangereje van. Mély is van benne tisztessséggel, applikációról vezérelhető equaliser, meg rögtön tokkal jön gyárilag. Jó lenne élőben is meghallgatni egy ilyet, eléggé a lélektani összeghatáron mozog az ára.
Remélem megcsinálják egyszer jbl formában, hogy 2 db minirig 3 a két végében a csőnek, középen meg egy passzív radiátor :)

carl18
Te nem tudom, felsorolt pár típust, de igazából nem is ez a lényeg.Láttam pár tesztet, ahol pl azt mondta, hogy olyan a sony, mintha nem törödne a termékekkel, összeszedi a jó alkatrészeket, de csak beledobja a házba őket, és semmi hangolást nem végez a termékeken. igazából annyira nem figyeltem, mert abszolút nem követem a sony cuccokat, lehet éppen akár jó is hangja, de a bazári villogástól borsódzik a hátam.

[ Szerkesztve ]

(#6757) carl18 válasza kisninja (#6751) üzenetére


carl18
addikt

Amazon.de vagy Dockin hivatalos oldaláról lehet csak. A Sima D fine fejlesztett verziója, nagyobb akkuval és pár bővített funkcióval. [link]

(#6756) Cyborg

A Sony pár szériával ezelőtt sokkal jobban tetszett, ahol még más volt a dizájn például SRS XB 55 stb. A Doss SOUNX XL például a Sony SRS XB77-ről lett másolva, szóval a sony is elment más irányba. Bár manapság a víz és időjárás állóság és a kompakt méret a divat. Csak szimplán az itt a gond hogy például a régebbi JBL-ek is teljesen kikoptak. Haveromnak volt egy Charge 2+ se alkatrész nincs hozzá a javításhoz, és ő azt 55E forintért vette anno. Most meg egy kalap szemét, persze lehet bele rakni azonos méretű kínai hangszórót de a hangzása már nem lesz ugyan az. Mai üzlet model vegyél újat, a régit meg dobd a szemétbe ha már nem működik. Úgy látszik a Sony is elmegy ebbe az irányba, mert ők is minden évbe frissítik a modeleket. Nyilván tudják a fő vásárló célja ezeknek a hangszóróknak fiatalok, akiknek a gazdag szülő megveszi.

A JBL hangszórókat tudtommal a Low Freqvency mód küldi a halálba teljes hangerőn, spanom akinek Charge 2+ volt ez a módot és a teljes hangerőt egy basstestel vegyítette ki is lőtte vele a hangszórókat. Egy dobozba áll lassan 3 éve szétszedve.

Szerintem ha magyar rendelés mind Sonyt mint a JBL-t úgy éri meg legjobban venni hogy bővített garancia, nem éri meg házilag szenvedni a javítással főleg úgy hogy a hangzás se volna ugyan az a javítás után.
Valami 4-5E forintért vehet az ember 3-4 év plusz garanciát, szóval vészhelyzet esetére jól jön ez.

[ Szerkesztve ]

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6758) Cyborg válasza Ati1979 (#6743) üzenetére


Cyborg
őstag

Sajnos igazad lett azt hiszem :)
Mikor eldöntöttem, hogy mi kell, mi lesz a keret, addig bújtam a netet, amíg meg nem találtam az ideális hangszórót. Tökre meg vagyok elégedve vele, nagyon szépen szól. tt ki kellett volna törölni ezt a topikot, leíratkozni a clavinetjunkieról, meg a többiekről, és abbahagyni a keresést. De nem ezt tettem, tovább túrtam a netet, és már bizsereg a fenekem, és játszom a gondolattal, hogy mi lenne a következő lépcsőfok :D
" De jó lenne még egy kicsi hangerő, még egy kicsivel több baszus. Mi lenne , ha emelném a keretet picit, vajon azok mit tudnának a Tribithez képest? " :))

...gondolom mindenki így kezdi az elején :B

(#6759) Cyborg válasza carl18 (#6757) üzenetére


Cyborg
őstag

Ezen a dockinen állítható, vagy kapcsolható valahogy a basszus?
Elég jól adja a mélyet, de pl. rengeteg podcastot hallgatok, ott meg különösen jól jön, hogy pl. a tribiten kikapcsolható az xbass, és akkor sokkal élvezhetőbbek a beszélgetések, nincs az a búgás benne.

...ja meg mintha a sima Dfine szebben szólna, mint a Dfine+ :F

[ Szerkesztve ]

(#6760) carl18 válasza Cyborg (#6759) üzenetére


carl18
addikt

Dockin D fine nem rendelkezik ilyen funckióval, nem lehet rajta a basszust állítani de a lejátszó eszközröl EQ alatt vissza lehet venni a mély hangot szóval ha telóról megy a zene meg lehet oldani.

Milyen hangszóród van most? Pontosan?

Igen én is azon csodálkoztam hogy oluv oldalán összehasonlítottam a sima D fine-t és a D fine+ és mint ha a sima D fine-nak jobb volna a hangja. Lehet mérési hiba? Vagy más hardverral lett rögzitve? Vagy valóban jobb a hangja? Tudtommal a D fine plusz model frissités nem igazán reálisabb hogy rosszabb legyen a hangja.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6761) Ati1979 válasza NGA (#6754) üzenetére


Ati1979
veterán

Ja két minirig két vifa rejkjavik, vagy denon. Ne várd ezektől, hogy majd egy b&w 802D t kiváltanak. Ezek hordozható cuccok.
Ezért is írtam. A hangminőség nálam összefügg a tömeggel. A legjobb félkilósat a legjobb másfél kilósat keresem.

(#6755) carl18
Egykaptafa hangfalak plusz minusz 1-2% hangszín eltérés. Közepesnél jobb kategória, de sokat nem kell várni tőle. Szerintem így értette.

(#6756) Cyborg
Szerintem bestbuy most. Nincs jobb kész. :DDD csak másfél kilósban. 500g oda viszed ahova akarod kb. Jó ez így lehet otthon rakosgatni. :)

(#6758) Cyborg

Igen így kezdődik. Egy idő után borzasztóan igényes leszel azzal szemben miről hallgatod. Mindig keresed az egyel jobbat. A következő lépés az hogy nem izgat akkor is megveszem ha több száz ezer. Az a lényeg hogy mégjobb legyen. Onnan még könnyű fölfele menni. Nem rossz de messze van a jótol.

(#6762) Cyborg válasza carl18 (#6760) üzenetére


Cyborg
őstag

Igen, én is hallom, hogy sokkal szebb hangja van a simának. A + több mélyet ad, de olyan puffogósabb, kevesebb magas van, sokkal egyenetlenebbnek tűnik a hangja. 5 méterről hallgatva még jobban kijön a különbség. Ráadásul olcsóbb is sokkal a sima. Szerintem ez csak sima SW különbség, máshogy van hangolva, gondolom ezek úgy hangolják, ahogy akarják, és a plusz így jött ki egyszerűen nekik:-). Vagy lehet az elsőnél több mélyet kértek a felhasználók, és a frissítésben megkapták. :)

Nekem egy Tribit Maxsound Plus van.

(#6761) Ati1979
A tribit 700g, szerintem az 1-1,5 kg is simán még a portable kategória. És hát azért a jó minőséghez kell a súly is, meg a méret is. Legalább is a jó mélyhez kell a nehéz mágnes, meg minél nagyobb tányér :-)
Vifam sose lesz, ha csak nem nyerek egyet, igazából nem hallgatok klasszikust, hanem egyszerűbb rap-pop, éneklősebb diszkó zenéket, a fülem se olyan, mint oluvé.

Most úgy hiszem, árban 200 usd-ig még hangzásban nagyot lehetne ugrani, onnan viszont feljebb már minden apró ki nüanszért, a legkisebb előrehaladásért is már csúnyán a zsebbe kell nyúlni. Kicsit olyan ez, mint az autók gyorsulása, 8 másodperces 0-100-at már könnyen el lehet érni olcsó autóval is, viszont onnan lejjebb már minden 10ed másodpercért már exponenciálisan nő az ár.

[ Szerkesztve ]

(#6763) DrDobos


DrDobos
őstag

Hali!
15-20 eFt kornyeken(ha nagyon muszáj akkor 25ig elmehetek) keresek blutooth hangszorot:)
Alit es ebayt ha lehet elkerulnem:)

Elore is koszi a segitseget, udv:)

Samsung Galaxy A55 5G

(#6764) Cyborg válasza DrDobos (#6763) üzenetére


Cyborg
őstag

Mi a cél? Hordozható legyen, vízálló legyen, kell USB?
Amazon játszik? 😀

Itthonról ennyiért tronsmart, divoom, anker speakerek, meg ez a denon van esetleg, de sose hallottam még erről a boltról, ahol mondjuk 21 ezer, és befér a keretbe. A többi speaker meg elég noname kakukktojás.

[ Szerkesztve ]

(#6765) Ati1979 válasza Cyborg (#6762) üzenetére


Ati1979
veterán

Igen a másfél kiló is az, de azért nem annyira. Sokkal kényelmesebb egy fél kilósat hordozni. Azt csak tényleg fogod és viszed.

A rejkjavik az nem rossz azért csak az is 65k. Akkor a minirig 3, 200 dollárért egyértelműen. Fél kiló és több napos aksi idő.

Igen nálam valahol 50 ezer körül kezdődik az a szint ami úgy szól, hogy gondolkozzak egyáltalán rajta. Talán még a minirig mini ami 300g és 35k. De az alá tényleg nem mennék hangban. Igen olyan 150 körül vannak az igazán jók, a két vifa, de ott sincs több választék. Egy csomó más be van lőve olyan 80-100k körülre, de nem ér egyik sem annyit.
Tehát vagy 50-60k vagy 130-150k a következő szint. Szerintem.

Az a kis denon nem valami jó. Inkább akkor az előző generációs envaya mini.

[ Szerkesztve ]

(#6766) carl18 válasza Cyborg (#6762) üzenetére


carl18
addikt

Több mély hangja van a plusznak, én én épp hogy rosszabbnak hallatszik oluv videójában a mély hang XD
Én a Sima Dockin mély hangjait halottam jónak, valóban a plusz verzió olyan pufogosabb . Bár kíváncsi lennék élőbe mekkora a különbség, vagy hogy azóta a sima D fine is át váltott erre a pufogós fosabb mély hangra.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6767) Cyborg válasza carl18 (#6766) üzenetére


Cyborg
őstag

Ugyanezt írtam en is, csak lehet nem fogalmaztam meg jól, de a 2-3. sor ugyanezt akarta jelenteni a hsz-emben.
Több mélyet ad a + ugyan, de azt is szarabbul adja elő :-)

(#6765) Ati1979
Hiszek neked, Nem ismerem azt a denon(se), csak átfutottam az arukeresot, hogy magyarból mit lehetne szerezni az osszeghatárig.

(#6768) carl18 válasza Cyborg (#6767) üzenetére


carl18
addikt

Mondjuk ha már mérnökök dolgoznak ilyen hangszórókon például nem értem miért kell valamit elrontani ha már egyszer jó... Oluv D fine hangszórója első generációs amin még egy sima D betű volt. Sajnos lehet azóta a sima D fine verzió is megkapta ezt a rosszabb hangzást. De a legjobb volna élőbe meghallgatni és ott úgy is kiderül mekkora a különbség valójában.

De egy Xtreme 2 ellen is szépen helyt áll szóval attól független egy remek darab :D [link]

Itt írta valaki ez a bluetooth hangszóró találkozott nem volna mondjuk hülyeség egyszer összehozni. És akkor végig lehetne menni az eszközökön, persze az egyéni ízlés és igények eltérnek. De úgy egy Vifára nagyon kíváncsi lennék vagy egy Denonra még is milyen hangzást nyújt.

Oluv oldala egy ki indulási alapnak nagyon jó, úgy az ember nagyjából be tudja saccolni mit kap a pénzéért. Bár én mindig a valóságra hagyatkoztam úgy is ott dől el valóban jó-e az a hangszóró.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6769) HoaryFox


HoaryFox
őstag

Létezik olyan, hogy BT-n keresztül jobban szól a hangszóró, mint egy alaplapi (Realtek) hangkártyával meghajtva AUX-on? (DOSS Soundbox XL)

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#6770) HornedReaper


HornedReaper
senior tag

DOSS SoundBox XL 53.52 USD lesz spanyol raktárból hamarosan (+kupon is lesz még hozzá), így tuti ÁFA-mentes és gyorsan ideér :C Kell-e második itthonra?! :F
[link]

[ Szerkesztve ]

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#6771) DrDobos válasza Cyborg (#6764) üzenetére


DrDobos
őstag

A legfontosabb hogy jól szóljon, meg a hordozhatóság :)
Nem vagyok ezekben otthon, egy ismerős ezt a Niceboy Raze-t mondta, esetleg ez mennyire szállhat szembe az általad ajánlottakkal?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A55 5G

(#6772) Cyborg válasza DrDobos (#6771) üzenetére


Cyborg
őstag

Tudom, hogy nem akarsz alit, de amit harveszter linkelt, az ennyiért szinte lopás :)

(#6773) DrDobos válasza Cyborg (#6772) üzenetére


DrDobos
őstag

És egy picit olcsóbb kategóriából esetleg?

Samsung Galaxy A55 5G

(#6774) carl18 válasza DrDobos (#6773) üzenetére


carl18
addikt

Hát vehetsz tronsmartot de torzít nagy hangerőn mint a isten nyila :D Nekem T6 volt és valahogy egy darabig elhasználtam egyedi EQ mellet. De alapból valahogy egyszerűen nem jó a hangja, EQualizerrel testre szabható és kiküszöbölhető a torzítás. De a Doss valóban ég és föld különbség, esetleg haza rendelés Divoom onbeat 500.

Többi hogy kicsit olcsóbb stb amire te gondolsz vak kategória, megveszed és örülsz hogy működik a kérdés milyen a hangja és neked mire van igényed.

Doss Sound XL, Divoom onbeat 500 tronsmart mega/T6

Haza vagy külföldi rendelés?

A Denon még nem halottam szóval nem tudok róla nyilatkozni.

[ Szerkesztve ]

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6775) DrDobos válasza carl18 (#6774) üzenetére


DrDobos
őstag

Haza lenne rendelve Mo.-ra :) Igazság szerint testvéremnek lenne :) erről a Niceboy Raze-ről van infótok? rágja a fülem hogy kérdezzem meg ez milyen, mert ez tetszik neki..persze kinézet alapján. :D
Előre is köszi

Samsung Galaxy A55 5G

(#6776) carl18 válasza DrDobos (#6775) üzenetére


carl18
addikt

Nincs Noname márka, de ha tetszik megveheted végül is te fogod használni :DDD
Ha valami értelmes kell egy Divoom/Tronsmart/ Amazon rendelés Tribit maxsound plus

Amúgy nem értem miért kell a kis Denont ajánlani, Oluv oldalán össze hasonlítottam a Maxsound plus ellen és a Tribit torony magasan verte a Denont. Nem is kérdés melyiket venné az ember :Y
[link]

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6777) DrDobos válasza carl18 (#6776) üzenetére


DrDobos
őstag

Ha nekem 2 nap mólva lecsapnák arra az 50 prádolláros DOSS-ra szerintem, de ez most nem nekem kell. :D

Szólok az illetékesnek, még lehet írok :D köszi a segítséget :)

Samsung Galaxy A55 5G

(#6778) carl18 válasza DrDobos (#6777) üzenetére


carl18
addikt

NIncs mit sajnos oluv oldalán nincs fent az általad említett hangszóró, De biztosan a tronsmart alatt van.

itt össze tudod hasonlítani a T6 vs Doss Sound Xl hangzását, én általában max hangerő és House/Dance zenét választom. Ott kijön hogy melyiknek jó a basszusa nagyobb hangerőn is :D

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6779) choco01


choco01
addikt

Hali.

JBL Flip 4 jó vételnek számít most?

Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com

(#6780) Cyborg válasza carl18 (#6776) üzenetére


Cyborg
őstag

Jaj, az én voltam, de nem ajánlottam konkrétan a kis denont, csak ki válogattam a viszonylag nevesebb gyártókat az arukeresorol. 😀

choco01
Én nem látok rá akciót, továbbra is 30 ezer, mint eddig, szerintem drága.

[ Szerkesztve ]

(#6781) carl18 válasza Cyborg (#6780) üzenetére


carl18
addikt

A Denon DSB 250 ami valóban jól szól és jó a basszusa, esetleg oluv oldala alapján egy Vifa helsinki is remekül szól, van magas közép és mély is tiszta szép torzítás mentes hangok :D Xtreme ellen is össze mértem és ott is jobbnak érződött a Vifa szóval lehet drága de a minőséget meg kell fizetni.

Bár az átlag emberek köztük én is nem költene ennyit egy bluetooth hangszóróra, nyilván a hazai fizetések is sokat rontanak a helyzeten. :DDD

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6782) Ati1979 válasza choco01 (#6779) üzenetére


Ati1979
veterán

Mennyiért? Jbl nél mindig lesz jobb ugyanannyi pénzért mert az egy divatmárka.

(#6781) carl18

+1
Ott kezdődik a vifa termékplakettája ahol a jbl befejeződik. Sad but true lol ;]

[ Szerkesztve ]

(#6783) choco01 válasza Ati1979 (#6782) üzenetére


choco01
addikt

27-ért , akkor mit ajánlanál helyette?

Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com

(#6784) darkrock válasza DrDobos (#6773) üzenetére


darkrock
aktív tag

Ennyiért bestbuy a Doss.
Jobban szól mint a Jbl Charge 2+, mondjuk nagyobb is.

(#6785) Ati1979 válasza choco01 (#6783) üzenetére


Ati1979
veterán

Rádobnék 5 ezret kb és vennék egy minirig minit.

(#6786) carl18 válasza choco01 (#6779) üzenetére


carl18
addikt

Hát a flip széria konkrétan túlárazott szerintem inkább egy Charge szériát célozd meg ha mindenkép JBL-t akarsz. Még 27E se nevezném konkrétan jó vételnek :D Sony SRS XB31 30E-be megy ha haza rendelés és garancia is játszik inkább ezt vedd.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6787) dorika87


dorika87
őstag

Sziasztok. 40e Ft-ig bezárólag most mi a bestbuy bt hangszóró?

(#6788) HornedReaper válasza dorika87 (#6787) üzenetére


HornedReaper
senior tag

Szia! GGMM M3 és M4, szerintem.

[ Szerkesztve ]

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#6789) HornedReaper válasza HornedReaper (#6770) üzenetére


HornedReaper
senior tag

60 USD lett postával.. Lehet csak pár darab volt 55 USD körül :(

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#6790) HornedReaper


HornedReaper
senior tag

GGMM M3 104 USD a pontokért kikérhető kuponnal + seller kuponnal, spanyol raktárból, de csak piros van :(
[link]

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#6791) Breki


Breki
veterán

GGMM M3 spanyol raktárból 109.5 USD!
Ajánlott hangszóró! 👍

[link]

hm megelőztek :-) :R :R :R

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#6792) HornedReaper válasza Breki (#6791) üzenetére


HornedReaper
senior tag

Csak ez a piros szín... :W

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#6793) Breki válasza HornedReaper (#6792) üzenetére


Breki
veterán

Igazából bordó és szerintem tök jó, nekem semmi bajom vele.

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#6794) tibbike01


tibbike01
őstag

Sziasztok,

Max 10ezerig melyik bluetooth hangszóró ajánlott? Fontos, hogy hordozható, hátitáskába dobható modellt keresek.

(#6795) Pxs


Pxs
aktív tag

Sziasztok, elsősorban rock/metal zenékhez keresnék valamit, ami jobban szól, mint a JBL Charge 2+. Sokakkal ellentétben nekem ennek bejött a hangzása, de már a 3. darabot nyúzom, és mindig van vele valami gond...akksi stb. Fontos, hogy szállítsák belföldre, és nem USA/Kína forrásból. Illetve, férjen el egy közepes Decathlonos hátizsák oldalhálójában :D

[ Szerkesztve ]

'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag

(#6796) carl18 válasza Pxs (#6795) üzenetére


carl18
addikt

Attól függ milyen árban és mekkora méret? Esetleg egy Dockin D fine német raktárból 120 euro körül be lehet szerezni. Az ár sokat számítana, meg hogy mennyivel lehet nagyobb mint a Charge 2+ bár ahogy elnéztem a teszteket a Charge 2+ hasonló hangzást nyújt a Charge 4.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#6797) Cyborg válasza tibbike01 (#6794) üzenetére


Cyborg
őstag

Tribit xsound go

(#6798) tibbike01 válasza Cyborg (#6797) üzenetére


tibbike01
őstag

Köszi, bár túl jókat nem olvasok róla. :U

(#6799) Cyborg válasza tibbike01 (#6798) üzenetére


Cyborg
őstag

Ne viccelj, ennyiért nem kapsz jobb cuccot, minőségi termék, vízálló, tisztán szól minden hagerőn, hosszú üzemidő. Rossz oldalon nézed a teszteket. Nekem a nagy tesója van, teljesen jó.

10 ezerért nem lesz bose

olvass vissza, van linkelve egy összehasonlító oldal, ahol össze tudsz hasonlítani hangszórókat. Ott csemegézz

[ Szerkesztve ]

(#6800) Sz4bolcs


Sz4bolcs
senior tag

Sziasztok! Pc-hez eddig főként fülest használtam, mellette egy sok éves Samsung level box mini-t, aminek már döglődik az aksija, úgyhogy elhatároztam, hogy lecserélem vagy egy kisebb hangfalszettre, vagy valami másik hordozhatóra. Itt utánalovasva Tribit maxsound plus lett belőle, ma meg is jött.
Elkezdtem hallgatni, és ez valami döbbenet. Előtte el sem tudtam képzelni, hogy egy ekkora eszköz képes akár egy kisebb szobát ennyire tisztán megtölteni hanggal...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.