- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Igen, én is hallom, hogy sokkal szebb hangja van a simának. A + több mélyet ad, de olyan puffogósabb, kevesebb magas van, sokkal egyenetlenebbnek tűnik a hangja. 5 méterről hallgatva még jobban kijön a különbség. Ráadásul olcsóbb is sokkal a sima. Szerintem ez csak sima SW különbség, máshogy van hangolva, gondolom ezek úgy hangolják, ahogy akarják, és a plusz így jött ki egyszerűen nekik:-). Vagy lehet az elsőnél több mélyet kértek a felhasználók, és a frissítésben megkapták.
Nekem egy Tribit Maxsound Plus van.
(#6761) Ati1979
A tribit 700g, szerintem az 1-1,5 kg is simán még a portable kategória. És hát azért a jó minőséghez kell a súly is, meg a méret is. Legalább is a jó mélyhez kell a nehéz mágnes, meg minél nagyobb tányér :-)
Vifam sose lesz, ha csak nem nyerek egyet, igazából nem hallgatok klasszikust, hanem egyszerűbb rap-pop, éneklősebb diszkó zenéket, a fülem se olyan, mint oluvé.Most úgy hiszem, árban 200 usd-ig még hangzásban nagyot lehetne ugrani, onnan viszont feljebb már minden apró ki nüanszért, a legkisebb előrehaladásért is már csúnyán a zsebbe kell nyúlni. Kicsit olyan ez, mint az autók gyorsulása, 8 másodperces 0-100-at már könnyen el lehet érni olcsó autóval is, viszont onnan lejjebb már minden 10ed másodpercért már exponenciálisan nő az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest