- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
herdsman12 #13259 üzenetére
Adamsky jól írja, de egy kis kiegészítés:
A cd ripping "tracks at one" egy filozófia. Az Exact Audio Copy progi szemléletét tükrözi, amivel magas minőségben szoktak bitre azonos másolatokat készíteni (értsd úgy, hogy még a szünetek is, a csend is bitre pontosak legyenek). Mondjuk trackre bontva is meg lehetne ugyanúgy oldani vele csak..., de a lényeg, hogy a cue sheet fájlt pl. egy Foobar képes megnyitni és a track lista alapján kezelni a lejátszást. Ill. van külön segédprogi ami az egybe flacet szétszeleteli ez alapján... >> google
Én is utálom amúgy ezt a formát, mert ha egy egész albumból egyetlen track kell vagy kettő, akkor lehet szabász-varrászosdit játszani vagy a Foobarral vhogy ki lehet még exportálni, de ez ilyen nyomi dolog akkor is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13259 üzenetére
" ... a linkelt oldal szerint 4 állományt kellene látnom, de egy torrent oldalról letöltött mappában csak egy flac van ... "
Bevett szokás, hogy - főleg koncertfelvételeknél v. olyan esetben mikor nincs szünet a számok között - 1db fájlban van a teljes CD, ami mellé mellékelni szoktak egy cue kiterjesztésű fájlt, amiben benne vannak azok az "index"-ek, amik az egyes track-ek határait mutatják. Ezt a cue-t kell megnyitni, és látni is fogod a flac-en v. mp3-on belüli számokat.#13260 Zοltta
Még nem vettem tokot (szerintem nem is fogok) mert ez nálam ilyen lakáson belüli hangszóró. Utazáshoz nekem ez már picit nehéz lenne ... arra vettem egy Soundcore Boost-ot. Azt csak simán bevágom a ruhák közé, oszt' csókolom.
Egyébként nincs nagy varia. Én másfélét nem is láttam, csak azt, amit borbar is link-elt. Teljesen OK-nak tűnik. Ha szükségem lenne egyre, én is olyat / azt venném." ... Charge 3 hoz képest stúdió hangfal ... " - nagyon más (jobb). Ugye itt már van aptX, állítható EQ, multipoint. Sajnos JBL, ill. H/K vonalon nincs hasonló hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flották
- Tesla topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged