Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aureal

őstag

válasz herdsman12 #13259 üzenetére

Adamsky jól írja, de egy kis kiegészítés:
    A cd ripping "tracks at one" egy filozófia. Az Exact Audio Copy progi szemléletét tükrözi, amivel magas minőségben szoktak bitre azonos másolatokat készíteni (értsd úgy, hogy még a szünetek is, a csend is bitre pontosak legyenek) :DD . Mondjuk trackre bontva is meg lehetne ugyanúgy oldani vele csak..., de a lényeg, hogy a cue sheet fájlt pl. egy Foobar képes megnyitni és a track lista alapján kezelni a lejátszást. Ill. van külön segédprogi ami az egybe flacet szétszeleteli ez alapján... >> google

Én is utálom amúgy ezt a formát, mert ha egy egész albumból egyetlen track kell vagy kettő, akkor lehet szabász-varrászosdit játszani vagy a Foobarral vhogy ki lehet még exportálni, de ez ilyen nyomi dolog akkor is. :U

• <Adamsky>

nagyúr

válasz herdsman12 #13259 üzenetére

" ... a linkelt oldal szerint 4 állományt kellene látnom, de egy torrent oldalról letöltött mappában csak egy flac van ... "
    Bevett szokás, hogy - főleg koncertfelvételeknél v. olyan esetben mikor nincs szünet a számok között - 1db fájlban van a teljes CD, ami mellé mellékelni szoktak egy cue kiterjesztésű fájlt, amiben benne vannak azok az "index"-ek, amik az egyes track-ek határait mutatják. Ezt a cue-t kell megnyitni, és látni is fogod a flac-en v. mp3-on belüli számokat.

#13260 Zοltta
    Még nem vettem tokot (szerintem nem is fogok) mert ez nálam ilyen lakáson belüli hangszóró. Utazáshoz nekem ez már picit nehéz lenne ... arra vettem egy Soundcore Boost-ot. Azt csak simán bevágom a ruhák közé, oszt' csókolom. :)
    Egyébként nincs nagy varia. Én másfélét nem is láttam, csak azt, amit borbar is link-elt. Teljesen OK-nak tűnik. Ha szükségem lenne egyre, én is olyat / azt venném.

" ... Charge 3 hoz képest stúdió hangfal ... " - nagyon más (jobb). Ugye itt már van aptX, állítható EQ, multipoint. Sajnos JBL, ill. H/K vonalon nincs hasonló hangszóró.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés