Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Aureal #13208 üzenetére

Nem fogom védeni az amazon-t, mert épp pont a Tribit MaxSound Plus terméklapján az elnevezés hibás (Tribit Xsound Go 20 M). Évek óta képtelen voltak kijavítani (pedig talán még én is jeleztem a hibát). Mondjuk ez inkább a shop hibája és nem az amazon-é ...
    Ár+szállítás: Ha elnyomogatod addig ameddig mutattam (a fizetés előtti lépésig), akkor az összesítő az már tuti, mert beleszámolja a postaköltséget (ha van) és az Áfa-t is (ha külföldre megy a cucc).
    Nekem volt Xsound Go is és MaxSound Plus. Mindkettő nagyon jó hangszóró, de nekem a MaxSound Plus jött be jobban a teltebb hangzás és a ki/be kapcsolható mély-kiemelés miatt. Annyival nem nagyobb és drágább, mint amennyivel többet adott nekem.
    Úgy tudom, hogy mindkettőből van update-ed verzió. Ez ami a fenti link-en van már minden bizonnyal az updated (TWS, type-c).
    Én a helyedben írni nekik (az a tuti-tuti). Itt nyomj az "Ask question"-re (An item for sale → Product details), majd írhatod is a kérdésed ...

"Mert így akár vmi tamagocsit is küldhetnek, aztán kínlódjon velük az ember utólag?!"
    Korrektek szoktak lenni. Nekem az amazon.uk-ről küldtek - a rossz / hibás hangszóró visszaküldése nélkül - egy új Xsound Go-t. De nemrég tablet tokkal jártam úgy, hogy azt hirdették róla, hogy tudja az auto on/off-ot. Aztán kiderült, hogy nem, de valszeg nem a tokkal volt gond, hanem a tablet-ben nincs "hall" érzékelő. Ennek ellenére szó nélkül utalták vissza a teljes vételárat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés