- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
<Adamsky> #13232 üzenetére
Nem vaciláltam tovább, Motion + lett be rendelve.
Fura volt, hogy nem lehetett színek közül választani, remélem fekete jön
Majd ha jön a "közös gyerek" ezt meg kapja a csajom
talán...
Boom kicsit amorf lett nekem, ami a hordozhatóságot illetni, jobban örültem volna egy Dockin D Fine + kinézetnek..79.99 + áfa € \ kb 83€ + ingyenes házhoz szállításal. Soundcore oldaláról, ha valakit még érdekel, kb 4 napig van akcióban.
Amint meg jön írok róla
Azért pár hasznos infót szívesen fogadok, mire figyeljek üzembe helyezés után
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13232 üzenetére
Igen a FW frissités hozhat ki javulás, de csodát azért nem kell várni tőle.
Szerintem idén jön új Anker hangszóró, a Motion Plus is idén már 2 éves szóval gondolom jöhet majd egy napra készen tartás.
Már az is nagy dolog volna ha csak a Motion Plus kapna utodott.
Reméljük jön a Motion+Motion Boom fúziója, az űtöképes hangszóró volna. Annak örülök vannak gyártók akik kihagyják a RGB led világítást a hangszóróból.
A Motion Boom hátránya valahogy a fogantyú miatt borzalmasan rondára sikeredett.Dockin valahogy elég szépre sikeredett, ez a Modern Szolid dízájn bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest