Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
" ... meghaltak a csipogók ... " - egyszerre, mindkettő? Mondjuk nem elképzelhetetlen, ha az erősítő / hangváltó részen adta meg magát valami.
2 éves hangszóróra teljes visszatérítést ad az amazon? Én most hirtelen azt se látom, hogy ha most vennék, akkor mennyi garancia jár. Vagy te vettél vm. extra warranty-t anno (most úgy látom ez +10.39€ lenne...).
Az amazon-al nekem egy bajom van, hogy nem lehet PayPal-al fizetni, így a visszaküldés problémás (értsd: jó eséllyel pénzbe kerülhet).Szerintem a német Anker ezzel - főleg egy 2 éves hangszóró esetén - nem foglalkozni, de ne legyen igazam! Majd írd meg kérlek, hogy mi lett a sztori vége!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest