- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zοltta #13219 üzenetére
Ahhoz a zenei stílushoz (+a kültéri használat), amit hallgatsz szerintem Boom jobban passzol. A Motion+ -os fw. alig - ha egyáltalán hallható - javulást hoz. Alan is épp erről beszél (nem a link-elt, hanem az előző videóban), hogy kb. akkor hallani, ha két Motion+ -t összekóstolsz, és akkor is csak abban az esetben ha jó a hallásod. Az egyes kiadások / generációk között (mert szerintem legalább 2 volt) is lehet olyan különbség, hogy a 39.39 által hozott "változás" elvész. Számomra a leghasznosabb dolog, hogy végre a Motion+ -ba is bekerült az a "világverő fícsör", hogy bekussoltatható a hangszóró
Vagyis ki lehet minden prompt hangot kapcsolni, nincs bekapcsolásos / kikapcsolásos, csatlakozós / lecsatlakozós hang, csak csönd#13225 Richard!
" ... nekem ennyire durva a változás a heavy eq után ... " - szerintem igen. Ezt a hangszórót - meg úgy általában az Anker / Soundcore cuccokat "kötelező" custom EQ-val használni.
Vagyis ne csodálkozz, hogy ha egy gyári preset után ezt tapasztalod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest