Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
- 

<Adamsky> nagyúr válasz  Zοltta

üzenetére Zοltta

üzenetéreAhhoz a zenei stílushoz (+a kültéri használat), amit hallgatsz szerintem Boom jobban passzol. A Motion+ -os fw. alig - ha egyáltalán hallható - javulást hoz. Alan is épp erről beszél (nem a link-elt, hanem az előző videóban), hogy kb. akkor hallani, ha két Motion+ -t összekóstolsz, és akkor is csak abban az esetben ha jó a hallásod. Az egyes kiadások / generációk között (mert szerintem legalább 2 volt) is lehet olyan különbség, hogy a 39.39 által hozott "változás" elvész. Számomra a leghasznosabb dolog, hogy végre a Motion+ -ba is bekerült az a "világverő fícsör", hogy bekussoltatható a hangszóró   
 Vagyis ki lehet minden prompt hangot kapcsolni, nincs bekapcsolásos / kikapcsolásos, csatlakozós / lecsatlakozós hang, csak csönd  #13225 Richard! 
 " ... nekem ennyire durva a változás a heavy eq után ... " - szerintem igen. Ezt a hangszórót - meg úgy általában az Anker / Soundcore cuccokat "kötelező" custom EQ-val használni.
 Vagyis ne csodálkozz, hogy ha egy gyári preset után ezt tapasztalod.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő