Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Nézegettem régebben én is ilyet faternak a telekre, de nem divat a rádiós cucc ezeknék, ill. a JBL-é baromi drága pl. Noname dolgoknál látni azért, de ott meg a hangerő + hangminőség főleg kültérre elég vickes. De asszem kollégám vmi Sparban is időnként kapható Sencor rádiót ajánlott. Kínai noname verziója is van, régi Nokia teló akksijával megy, hangerőben is oké, csak sajna 1-2 órát ha kibír a picurka akksival. Így egy powerbank nem árt mellé, mint anno a Sokolhoz a rágumizott dupla laposelem nagyanyámnak.
Micro SD-t is fogad, fater arról hallgatja metszés közben Hofit 1 hétig.
-
-
Krill77
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Ha van pénzed akkor a barátnődnek egy ledes jbl pulse 2-t ajánlok. Ha fogékony ilyesmire el fog olvadni. Ha draga, akkor 10 körül xiaomi mi (tégla), ha hangos kell akkor jbl flip 3. 27 az uj. Használtan 20 - az alku. Ha 10-20 kozt, a blitzwolf f4 vagy psyc monic van ha amazonrol akarsz rendelni, de ugyan ez az itthon kapható jam heavy metal is.
(az en nővérem is hasznalja a furdobem mindig pedig nem vizallo. Ertsd: emiatt nem kell vizallosag. Es elhiheted a tesom nem keveset van ott)

Amiket te irtal meg nem hallottam v lattam audiovizuális tesztet. Szerk (ja de a roll) Amiket irtam azok altalanossagban kiemelkedő cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest