Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
djxp01
üzenetére
Így is 4,6 kiló...
Amúgy én is kompakt eszköz keresésére "indultam", de aztán végül a D12 lett oda, ahol a legtöbbet hallgatok zenét (ez az ebédlő és még a konyhát is lefedi) és a kicsi sony, ahová az ultra kompatibilitás kellett, pl. gyerekszobába németet hallgatni róla, konyhába, fürdőszobába vagy ágy mellé, hogy este menjen róla podcast, vagy valami zongorajáték elalváshoz, olvasáshoz, youtube videó esetén ennek támasztom a telefont, vagy ha fekszek, akkor a mellkasomra teszem a hangszórót, így pont a képernyő felől jön a hang is. Nekem ez így párban nagyon bejött, utólag sem csinálnám másképpen. A Sonyval is nagyon elégedett vagyok és nagyon jó, hogy ilyen picike és teljesen vízálló, egy nagyobb cuccot nem tudnék ilyen jól használni erre a a célra. Annyira egyébként mozgatható az edifier is, hogy ha mondjuk bevinném estére a szobába, akkor csak egy konnektort kell neki találni, meg egy üres helyet, kábelekkel nem kell szarozni, de tény, hogy nem erre van kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy én is kompakt eszköz keresésére "indultam", de aztán végül a D12 lett oda, ahol a legtöbbet hallgatok zenét (ez az ebédlő és még a konyhát is lefedi) és a kicsi sony, ahová az ultra kompatibilitás kellett, pl. gyerekszobába németet hallgatni róla, konyhába, fürdőszobába vagy ágy mellé, hogy este menjen róla podcast, vagy valami zongorajáték elalváshoz, olvasáshoz, youtube videó esetén ennek támasztom a telefont, vagy ha fekszek, akkor a mellkasomra teszem a hangszórót, így pont a képernyő felől jön a hang is. Nekem ez így párban nagyon bejött, utólag sem csinálnám másképpen. A Sonyval is nagyon elégedett vagyok és nagyon jó, hogy ilyen picike és teljesen vízálló, egy nagyobb cuccot nem tudnék ilyen jól használni erre a a célra. Annyira egyébként mozgatható az edifier is, hogy ha mondjuk bevinném estére a szobába, akkor csak egy konnektort kell neki találni, meg egy üres helyet, kábelekkel nem kell szarozni, de tény, hogy nem erre van kitalálva.