- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Aureal #13235 üzenetére
Én miután írtam ide, rákerestem itt a topicban és ez a Niceboy Raze 4 lett végül. Tud mindent amire igény van. 15 ropi. 20 óra akku idő, beépített antenna, full vízálló. 20W (tudom, tudom..)
Sencor véleményeket olvastam, de sokan azt írják nagyon gyenge a hangminőség. Konyhai cuccokban egész jó-ár érték arányúak, de itt hangzás téren úgy néz ki nem. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Szülőknek keresek hangfalat. Nagyon fontos, hogy legyen benne FM rádió! Nyaralóban teraszon, kertben lenne használva szóval az sem hátrány, ha egy hírtelen jött záport kibír. Telefon szintű cincogást szeretném kiváltani, sok basszust nem várok tőle, mert 10-15ezer amit szánok rá. JBL Go széria tök jó lenne, de nincs benne rádió! Márka független vagyok, bármit meghallgatokElőre is köszönöm!
-
KD6-3.7
őstag
UE Roll 2
Csak ajanlani tudom! Brutal hangos, 360 fokban szol. Teljesen vizallo, por, kosz minden ellen birja. Van sok fele szinben es nem is draga!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Mit tudnatok ajanlani?
Baratnomnek szeretnek venni egy ilyen hangszorot. Furdoben, konyhaban vagy akar nappaliban is szokott random zenet hallgatni a telefonjarol, de az nem az igazi. A hazimozit nem szereti hasznalni, mert - szerinte - az olyan mas.
Szoval meglepnem egy ilyen hordozhato cuccal. Nezelodtem es ami megtetszett eddig az az UE Roll 2 es a Skullcandy-tol a Baricade. Mivel, hogy furdoben is lenne hasznalva, ezert szeretnek vizallot.
Velemenyeteket kernem, hogy melyiket erdemes, melyiket nem es miert. Johet mas marka is. Hirtelen en ezt a kettot talaltam szamomra elfogathato aron.Segitseget elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest