- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
djxp01 #13288 üzenetére
Így is 4,6 kiló...
Amúgy én is kompakt eszköz keresésére "indultam", de aztán végül a D12 lett oda, ahol a legtöbbet hallgatok zenét (ez az ebédlő és még a konyhát is lefedi) és a kicsi sony, ahová az ultra kompatibilitás kellett, pl. gyerekszobába németet hallgatni róla, konyhába, fürdőszobába vagy ágy mellé, hogy este menjen róla podcast, vagy valami zongorajáték elalváshoz, olvasáshoz, youtube videó esetén ennek támasztom a telefont, vagy ha fekszek, akkor a mellkasomra teszem a hangszórót, így pont a képernyő felől jön a hang is. Nekem ez így párban nagyon bejött, utólag sem csinálnám másképpen. A Sonyval is nagyon elégedett vagyok és nagyon jó, hogy ilyen picike és teljesen vízálló, egy nagyobb cuccot nem tudnék ilyen jól használni erre a a célra. Annyira egyébként mozgatható az edifier is, hogy ha mondjuk bevinném estére a szobába, akkor csak egy konnektort kell neki találni, meg egy üres helyet, kábelekkel nem kell szarozni, de tény, hogy nem erre van kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest