- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
Újabban, ha hallgatás közben elindítom a soundcore app-ot, akkor leállítja a lejátszást (Motion+), régebenn ment folyamatosan. Másnál mizu ezzel?
-
herdsman12
őstag
Soundcore Motion+ jelzi, hogy van firmware update, de nem találok semmi infót róla.
Próbálta már valaki? -
herdsman12
őstag
válasz
<Adamsky> #13258 üzenetére
Nem sértődök audio ügyben, azért van némi sejtésem mp3 - flac vonalon.
Az említett ügyben az volt az értetlenkedésem oka, hogy a linkelt oldal szerint 4 állományt kellene látnom, de egy torrent oldalról letöltött mappában csak egy flac van, de elengedtem már a sötét oldalt. -
herdsman12
őstag
válasz
indigo #13248 üzenetére
Köszi, sajna torrent ügyben gyenge kezdő vagyok, a Pirate dobott egy találatot, de abban egy flac állomány van és nem vágom, hogy az jó vagy valami manipulált cucc. Inkább kihagyom.
Találtam itt egy cikket, csatolva pár pink, white és brown állománnyal, ráeresztem ezeket.Szerk:
Esetleg tudja valaki, hogy a "brown_noise_stereo_+60Hz" állomány kell nekem?
Két playlist van, az egyikből hiányzik ez az állomány, csak "brown_noise_stereo" van benne.#13249 Aureal
Szintén köszi, legalább látom már van választék. -
herdsman12
őstag
Tudna valaki linkelni valami bejáratós hangfájlt vagy lejátszási listát?
Soundcore Motion+ lenne az áldozat.Tegnap előtt, 14:30-kor rendeltem és most 13:50-kor vettem át a DHL futártól a hangszórót.
Gyorsak voltak. -
herdsman12
őstag
Melyik cég szállítja az eu.soundcore.com rendelést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- OLED TV topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged