Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18
üzenetére
Nem tudom megmondani mennyi cuccot vettem már hirdetési oldalakon évtizedek alatt. Ami most jófogás, de előtte olx, előtte apród, előtte expressz.... Szóval kb amióta internetes hirdetés létezik. Sose vertek át, sose buktam be dolgokat. Persze mindíg megnéztem mit, honnan, kitől veszek. Negyedáras cucc, csak üzenetben elérhető hirdető, csak előre utalással hajlandó eladni, fotó nélküli/nem saját fotós hirdetés stb, ezeket mindíg elkerültem. Volt, amikor csak gyanakodtam. Aztán váratlanul rámondtam, hogy hopp épp arrafelé fogok autózni, átveszem személyesen.... már eladta épp az előbb.... De még napokkal később is ott volt a hirdetés....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest