Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a PB100 és a minőség kicsit üti egymást. Dögösen, amolyan partisan szól. Van akinek ez a hangzás a minőségi.
Én más irányba nézelődnék.
Pl Harman/Kardon Go + Play 85 ezer körül van, és a hangerőn kívül mindenben jobb a PB100-nál. De egy 15 nm-es szobában a Harmant se fogjátok 70% felett hallgatni, mert már az is brutális hangerőt tud.
De ha tényleg kompakt cuccot akarsz, ami fele akkora mint a PB100 és nem a hangerővel akarod lebontani a vakolatot, akkor érdemes körülnézni a multiroom hangfalak között. Picik, nagyon jól szólnak, jól is néznek ki (PB100 és a kinézet....én nem tenném szobába)
PL ezekben van akku is, tehát hordozhatóak.
Harman/Kardon Citation ONE 75 ezer körül
Audio Pro A10 65 ezer
Akku nélküliek:
Denon Home 150 85 ezer
Riva Arena 60 ezer
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest