Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
asdf74
üzenetére
Hát attól függ milyen Mikro hifi, sajnos nem figyelem azoknak a fejlődését.
Nekem a Dockin D Fine + van 2 kg és valóban tud egy Hifi hangzást.
Van basszus is és valóban elég szépen és részlet gazdagon tud szólni.
És azért egy olyan dologról van szó amibe akkumulátor van, ez elég nagy szó szerintem.
Ha nekem választanom kéne hogy egy 40-50 Wattos Mikro hifi vagy bluetooth hangszóró akkor nyilván az utobbi mellé raknám le a Voksom. Bár ez attól függ mennyire akarod hurcolászni.
-
válasz
asdf74
üzenetére
Valóban vannak olyan (alsópolcos) hangszórók aminél még egy 30 ezres mikrohifi is jobban szól. De nem ez a jellemző.
Ezek nem elsősorban a sztereó élményről szólnak, de már 30 ezer környékén is van sztereó hangszóró (nem két külön hangszóró, hanem egy dobozon belül sztereo). De vannak olyanok is amiből kettőt bluetoothon össze lehet párosítani valódi sztereónak. És még mindíg bőven 100 ezer alatt járunk, és emellett a 30 ezres mikrohifi hangzását messze felülmúlják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest