- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11396 üzenetére
" ... négy darab Motion+-t rendeltem (...) és már mind a négy csomag túljutott a vámon ... "
Az mákos nagyon. Nekem is jött át - igaz régebben - ilyen vagy nagyobb értékű cucc, de az ilyen fura kerülőúton (Post NL-es tracking). Persze - állítólag - ez sem 100% garancia a sikerre. Szóval én főleg nagyobb és / vagy nehezebb dolgot nem merek így rendelni, mert az már kibukhat.
Neked milyen tracking-ed van? Majd ha megjött, fotózd már le kérlek a csomag címkét. Kíváncsi vagyok, hogy mi áll rajta (ki adta fel, honnan jön, érték ... stb.)"Nagy nehezen befogadták ugyan a reklamációm, de mégsem utaltak."
Most rövid időn belül ez a második sztori, amiből az jön le, hogy ez a Tronsmart-os egy szarrágó bagázs. Szemben mondjuk az Earfun vagy Tribit-el. Utóbbiakkal nekem van nagyon pozitív tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest