- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11342 üzenetére
Nem tudom, hogy az új titánium driver-ek (a Motion+ -ban még tudtommal nem azok vannak) okán nagyon nagyot szól a Boost. Ott van a Motion+ seggében. Szerintem ha a Soundcore 3 is ezt tudja, csak kicsit "kisebben", akkor nem lőhetsz mellé.
Egyébként a Motion+ -al kapcsolatban nagy szívfájdalmam, hogy a szoftverét, az Eq-t nem fejlesztik, pedig már a fórumukra is írtam, más is kérte, de nem. Pedig nem hiszem, hogy hardveres korlátja lenne. Szóval, ha tetszik a 3-as, akkor hajrá!Hmm... másnak sem enged az amazon.de magyar címre Anker cuccot rendelni? Nem mintha akarnék, csak meg akartam nézni, hogy mennyi is az annyi, de nem jutok el odáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest