- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Hétfőn rendeltünk egy uboom-ot, de még nincs róla tracking, ez rendben van?
-
orc88
őstag
Harman, JBL hangszórók esetén mi a jellemző az akku élettertamára, mennyire "öregednek" rosszul?
Illetve van arról információ, hogy pl. ha sokáig töltőről van használva, akkor folyamatosan fel-le ugrál az akksi töltöttsége vagy teljesen hálózatról működik ilyenkor? (Pl. a laptopom nem veszi a töltést 100%-on -vagy amit beállítok-, ezzel is kimélve a cellákat) -
orc88
őstag
válasz
Lami66 #11137 üzenetére
Köszi a listát az alternatívákkal, remélem meg tudom majd hallgatni őket a Mediaban vagy Euronicsban.
Ha esetleg feladom a kompakt méretet/hordozhatóságot milyen nagyobb (pb100 másfélszerese max.) hangszóró lenne ilyen árban? Nem a hangerő a lényeg, inkább a mélyek, szóval a "partis hangzás" sem gond (edm és hasonló stílusok mennének rajta, nem Mozart
)
-
orc88
őstag
Sziasztok!
Nem tudom merre induljak a témában. Remélem tudtok segíteni, vagy ha nem akkor a megfelelő topik irányába igazítottok.Egy nem igazán nagyméretű szobába (~15nm) szeretnék minőségibb lehetőleg kompakt hangeszközt zenehallgatásra. Kompakt méret alatt maximum a JBL Partybox 100-ra gondoltam, esetleg kicsit nagyobb még beleférhet.
Mennyire jó irány 100k alatt a PB100, esetleg nézzek pl. 2.1 minihifit? (A hordozhatóság előny, de nem feltétel)
Nem igazán milyen lehetőségek vannak, és melyik ajánlott ilyen feltételek mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest