Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
Nem tudom, hogy az új titánium driver-ek (a Motion+ -ban még tudtommal nem azok vannak) okán nagyon nagyot szól a Boost. Ott van a Motion+ seggében. Szerintem ha a Soundcore 3 is ezt tudja, csak kicsit "kisebben", akkor nem lőhetsz mellé.
Egyébként a Motion+ -al kapcsolatban nagy szívfájdalmam, hogy a szoftverét, az Eq-t nem fejlesztik, pedig már a fórumukra is írtam, más is kérte, de nem. Pedig nem hiszem, hogy hardveres korlátja lenne. Szóval, ha tetszik a 3-as, akkor hajrá!
Hmm... másnak sem enged az amazon.de magyar címre Anker cuccot rendelni? Nem mintha akarnék, csak meg akartam nézni, hogy mennyi is az annyi, de nem jutok el odáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgatós találkozó
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest