Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DarthPeeter
üzenetére
" ... akkor BT-s erősítőn keresztül telóról azokat is tudnám kapcsolni?"
Neked lehet nem is BT-ben kellene gondolkodnod - ha a lakás minden pontjáról akarnád vezérelni a zenét - hanem valamilyen wifi-s multi-room megoldásban (főleg, ha nagy lakásról / házról van szó).
Egyébként én lebeszélnélek erről az egészről. Egy csomó pénzt bele kellene locsolj, és a kiépítés (még ha épp lakásfelújítás is folyik) is melós. Szerintem ennyi pénzből vehetnél egy-két-X darab "mobil" multi-room wifi-s hangszórót. Azt oda viszed / teszed, ahová akarod.
Ezeknek a mennyezeti hangszóróknak éttermekben, irodákban, stb. van értelme ... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest