Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-10-15 15:37:04

LOGOUT.hu

BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2376) LjjDam


LjjDam
újonc

Nekem a Panasonic lemezeivel egyáltalán nem volt szerencsém. Pedig direkt azt vettem, 20db-ot az ITmediától, darabját 500 Ft-ért. A 20 db-ból csak 14-et tudtam felhasználni, de a teszt alapján azok is nagyon csúnyák. Verebatimot is rendeltem ebből is 20-at, méghozzá nem az LTH-típusú festékeset, hanem a M.A.B.L (fémbázisú) változatot, de sajnos ezek sem lettek valami túl jók. A szürke Mediarange 4x 25gb (philip-r04) amit a Mosaer Baer India gyárt tudomásom szerint, szintén nem volt túl jó. Ami a legfurcsább az egészben, hogy a lila Intenso 4x (cmcmag-ba3) és más egyéb CMC Magnetics Ltd. valamint az Infomedia lemezei összeségében jók voltak, de tényleg jókat csak azokból tudtam megírni, egy darab viszont abszolút használhatatlan volt a printable Omegából (a sérült blokk max értékre 1000 felettit dobott a teszt az elején)

Minden lemezt LG BH16NS40 íróval írtam ki, 1.03 firmware van rajta (tehát a legújabb) és a Nero-t használtam, 4x ill. 6x -os írási sebességgel. Gondosan ügyeltem rá hogy a lemezek alsó felülete tiszta legyen. Arra is ügyeltem, hogy nehogy kiürüljön írás közben a puffertár és lám tessék hiába. Mivel avval az LG íróval nem lehet tesztelni így kölcsönkértem nagybátyám Samsung íróját a teszteléshez.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.