Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Benne lennék, de attól félek, ketten ehhez nem lennénk elegen.

(#3803) ignorant: magától a térhódításától én sem, csak az ember kedvét veszik el ezzel a felfogással és hozzáállással.
-
brd
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Sajnos nem jó ajánlatot találni nehéz, hanem olyat, aki időben (hamar) szállít is. Arról egy büdös szó nincsen, hogy mikor is fog teljesülni, ha megrendeled/kifizeted.
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Engem visszariaszt a +35%-os diff ugras barmifele mining hw vasarlastol. :S
-
bolbatiku
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
hát ha tudnám hogy még idén megkapom akkor én benne lennék.
Az a baj hogy biztosra sosem fogom tudni. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
igaz sok helyen még nincs erre alkalmas banki terminál, és erre alkalmas kártya kell hozzá, de ha paypass-es kártyával fizetsz, és 5000Ft alatti a vásárolt termék, akkor nem kell PIN-kódot megadni. amúgy meg a másik kezeddel szépen el lehet takarni a billentyűzetet, amikor pötyögsz. biztos paranoiásnak néznek emiatt, de én is így szoktam. ahol meg lehet, ott paypass.
Undorító, hogy a már megkeresett, leadózott pénzed után is még le akarnak húzni..
ezzel viszont 110%-ban egyetértek. -
bolbatiku
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Vagy a bankba levenni egy összegben személyesen és akkor a levételnek sincs plusz költsége. (lehet van bank ahol van)
Viszont egyszer rádióban beszélt arról valami szakértő hogy hitelkártyával jobban megéri vásárolni mint debit kártyával vagy kp-vel, mert kedvezményeket adnak ha kihasználod a kereted. Persze időben kell törleszteni. Sajnos konkrét dolgokra nem emlékszek már.
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Kar,hogy ezt elore nem lehet tudni

Ennyi erovel rulettezni is lehetne.. -
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
akkor is 60-65 korul volt a min
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
-
válasz
Overlocker
üzenetére
És akkor most valaki nyert 5O%-ot..
Kár hogy nem volt pénzem venni.. mikor 7O dollárnál jártunk.. -
szilard28
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
kisdobos becsület szavukra igérik, hogy nem vágnak át, ez nem elég neked?
Inkább az a kérdés hogy merülhet fel valakiben hogy teljesen névtelen oldalnak fizessen be pénzt?
Drága tanulópénz lesz ez néhány baleknak.
-
freestailo
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
ismerősöm a bitcoin.hu fórumán szokta eladni a coinjait. Egy próbát megér sztem. üdv
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
ha hosszú távra építenek, akkor nem engedhetik meg, hogy átverjenek bárkit is. nyilván ha majd egyszer, (2100 körül
) beindul a BTC, a jutalékból is nagyon szakíthatnak. persze biztosíték nem lehet rá...amúgy a GYIK-ben ezt írják:
"Miért bízzak bennetek?Ez egy jó kérdés. Javasoljuk, hogy regisztrálj és próbáld ki a BitcX piacteret először egy kisebb összeggel. A legalacsonyabb adható megbízás 1000 Forint illetve 0.01 Bitcoin. Ezek olyan kis összegek amelyekkel kipróbálhatod az oldal működését és bízunk benne, hogy a használat során érdemesnek találsz minket a bizalomra.
Azt is vedd figyelembe, hogy nem kis munkát fektettünk abba, hogy a BitcX piactér elindulhasson. Nem szeretnénk, ha ez a munka hiábavalónak bizonyulna, ezért mindent megteszünk a biztonságos működés érdekében." -
moonguru
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Még mindig aktuális a kérdésem..
-
moonguru
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Kivéve...
-
csaba951
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Hivatalosan:
Pl: Mt.Gox?!De jobban jársz, ha keresel olyan magánszemélyt aki éppen el akar adni. Ő nem fog tőled bekérni 1000000 hivatalos dokumentumot. Meg olcsóbban is jössz ki.
-
adorjant
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Szerintem jöhet publikusan is.
-
LLam
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
moderátorok is jönnek?
amúgy nekem van kedvem hozzá.
-
szilard28
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
mert sokkal jobb a nulla kamat a btc "számlán" mint a 4-5%-os kamat háromnegyede.
Ha értékőrző befektetést akarsz, vegyél pár száz üveg pálinkát.
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nemesfemek kozul nem csak az arany letezik, velemenyem szerint erdemes valamennyit venni, de ezust - platina - palladium harmast se hagynam figyelem nelkul.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Hagyjuk a hülyeséget, veszek 1000 BTC -t mi a garancia hogy holnap nem a feléért váltják mert bedől valamiért, semmi.
-
Penge_4
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Én nem vagyok megrökönyödve semmin, maximálisan tisztában vagyok az anyagi helyzet/lehetőségek képlettel, csak mikor újra és újra megjelenik a topicban pár ultraoptimista "guru", igyekszem visszarángatni őket a valóságba.

'Pénzt, pénzzel lehet csinálni..' - Erről van szó. Kivétel ez alól a kezdeti szakasza bárminek. A Bitcoin esetében viszont ez a szakasz már véget ért. Jelenleg akár bányászatról, akár bármi másról is van szó, a befektetői szakaszt tapossuk.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Tudjuk de ez nem sok mindent jelent, itt a nagy kérdés amire egyelőre senki sem tudja a választ hogy meddig lesz stabil, az aranynak meg mióta az ember létezik az értéke is megvolt, hol kevesebb hol több de ha volt egy darab aranyad azzal nem járhattál rosszul, az internetes pénznek is addig van értéke ameddig használják ha véletlenül kap egy erősebb hacker támadás sorozatot nagyon nagyot bukhat.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
azért nem kell rögtön örömködni, igaz, hogy a VGA-sok kiszállása miatt most mintha megállt volna a diff növekedés, de az ASIC-okból így is egyre több lesz

-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
+1
Volt egy link amit posztoltam es ki lett torolve. Arrol szolt h Matolcsy, ha szabad kiejteni a nevet itt, keszpenz hasznalat visszaszoritasarol beszelt.
Nem kell sokat varni mar es "illegalis" lesz mindennemu kp tranzakcio.
Nme kell tortenelem expertnek lenni, hogy rajojjon valaki, hogy hova vezet ez a mentalitas.

-
válasz
Overlocker
üzenetére
ilyen pár perces nálam is volt már többször
Az ilyeneket szeretem 
-
válasz
Overlocker
üzenetére
nekem a rekordom 9,5 óra
akkor azért szidtam a rendszert mint a bokrot. -
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
A rewardjaid tudod checkolni a statistics oldalon blokkonkent.
Nalam minden ok amugy.
-
válasz
Overlocker
üzenetére
18 menetem volt már azóta összesen 0,03 BTC ajival.
-
brd
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Miért egyenlő a bitcoin megismerése, a befektetésszerű bányászattal?
Szintén nem tett jót az árfolyamnak, mert egyes 'ASIC'-osok egyből ki akarják szedni belőle a pénzüket..
Ehhez az árfolyamnak semmi köze, sőt, az ASIC-os szerinted kinek adja el a BTC-jét? Pont annak, aki nem bányászattal foglalkozik, hanem érdemben használná a BTC-t (fizetne vele valamit). Attól, hogy egy bányász eladja a termelt BTC-t, csak szélesedik a BTC gazdasága. Az árfolyam a spekulációtól ugrál, de minél szélesebb lesz a piac (többen használják a BTC-t), annál tompítottabb lesz ez a hatás.
Szerintem ezt valahogy igy kellett volna szabályozni, mert itt majd egyesek monopol mennyiségű bitcoinnal fognak rendelkezni és kényük-kedvük szerint fogják csúnyán ugráltatni az árfolyamot
Ez minden, könnyen cserélhető eszköznél előbb-utóbb felmerül. Csak éppen ez a széles körben elterjedt eszközöknél a valóságban max. rövid távon kivitelezhető, és nem éri meg, mert a piac reagálni fog a manipulátor ténykedésére, veszteségessé téve azt.
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
A volatilitas irrelevans szerintem. Edddig is az volt, tovabbra is ez varhato, legalabb par evig. En nem tartom negativ dolognak.
Az ilyet nem szereti a fogyasztói társadalom..
Pedig ebben elnek. Mindenhol ez van jelenleg, altalanaossagban. "Ma" kevesebbet kell fizetned X dologert mint "holnap"
-
csaba951
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Kizárt! A nyereség vagy veszteség MINDIG csak az eladás vagy a vétel pillanatában realizálódik. Addig csak egy elméleti dolog.
Egyébként meg gondolj már bele egy kicsit! Veszel egy tonna cukrot. Változik attól a nálad lévő cukor mennyisége, hogy a tonnánkénti ára felfelé vagy lefelé mozog?!
Ha simán csak a Forexhez hasonló kereskedésre gondolsz, akkor már van olyan cég aki bevállalta. És persze van náluk tőkeáttétel is, ha kell... Bővebben.
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nem veletlenul mondjak ra hogy volatile ;-)
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Na én ilyet nem csinálok, mert félnék tőle

Más:
Viszont ma kaptam belőle egy kis trailert, hogy milyen az ha nyáron menne a bányászat. Nem az hogy a szobámat, de még az előszobát is kifűtötte ez a szar, ha nyitva volt az ajtóm

-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
-
válasz
Overlocker
üzenetére
100% venti
: OOOO
-
deadwing
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Nem lennék a középső kártya helyében. Ezért vettem külön egy lapot, mert nálam kicsivel több helye volt mint nálad, de még úgysem bírta csak 85 fokon, azt meg hadd ne már...

-
brd
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Abszolút off' kérdésem van hozzád és elnézést a topictársaktól: miért O betűnek írod a 0-t?
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Amugy ez semmi kulonleges bitcoin vilagban, le fel ugral.
Meg jopar evig ez varhato, ha nem hal el kozben teljesen a kereslet.
-
Penge_4
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Amíg a hashráta emelkedik (illetve ha már nem is de ki tudja szolgálni a rendszert használókat), addig ennek nem igazán van hatása az árfolyamra.
Mivel semmi olyan eseményről nem tudok a közelmúltban, ami megingathatta volna (ha csak nem a sok csalódott, aki azt várta, hogy Zuckerberg tényleg a Bitcoin miatt jött Magyarországra
) az árfolyamot, gondolom az egész csak egy természetes jelenség.Várták az emberek, hogy majd visszakapaszkodik az árfolyam 200 közelébe, majd túl sokáig stagnált ahhoz, hogy pár nagyobb befektető úgy döntsön, eladja a készletét. A 135-ről 120-ra zuhanás pedig további befektetőket sarkallt arra, hogy adják el a készleteiket.
Eközben a felvásárlók oldalán szkepticizmus uralkodik, kevesen hisznek benne, hogy az árfolyam fog még feljebb emelkedni, ezért inkább kivárnak, míg lejjebb zuhan, mintsem vásároljanak belőle.
Ezt pedig tovább rontja az a tény, hogy a keresleti oldal és a kínálati oldal kiegyenlítetlen. Aki rendelkezik Bitcoinnal az tisztában van vele, hogyan tudja eladni, még ha körülményes is valódi pénzt csinálni belőle. Ezzel szemben fordítva érdeklődhet sokmillió átlagjózsi a Bitcoin iránt úgy, hogy vár a csodára, amikor is majd két kattintással képes lesz dollárból (vagy akár forintból is) BTC-t csinálni.
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Én ugranék bele elsőként, csak ugye azok a piszkos anyagiak...

-
Stanlee
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ami engem zavar, az a sok ha az egész kncminer-es dologban. Ha céges szinten megvehetném számlára úgy, hogy teljes visszatérítés van akkor, ha nincs szállítás október 1-ig, akkor belevágnék. Egyébként meg nem.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Lássuk Te mivel állsz elő.
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Részletek nekem is jöhetnek, de úgy érzem, mintha ezzel picit elcsúsztunk volna

-
válasz
Overlocker
üzenetére
Hát írd le a részleteket, és toborzást hirdetünk.

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
És hogy gondoltad? Mindenki beszáll 5 BTC-vel a cuccba, valaki beüzemeli, járatja és havonta szétosztja a BTC-t? Gondolom sokat nem fogyaszt, szóval spájzban is elkerreghet egy okos telóval.
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Végülis egy 2500 Dolláros készülék akár 10 felé osztva nem is lenne olyan drága.
Mire érkezne vajon meg?Akkoriban majd elérünk valamit 50Ghash értékkel?
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
És szerintem ezek a lépések nagyobbak is lesznek még...
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
en a bitcoinclock.com-ot hasznalom.
Politika zéró toleranciás a fórumon.
[ Módosította: radi8tor ]
-
taranis
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Pl itt, igaz blockban írja, de ott van hogy átlag hány block van óránként, szóval kiszámolható.
-
csaba951
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Nézd meg, hogy május utolsó 2 hetében mennyivel nőtt a számítási kapacitás. Ezt semmilyen vga-val nem lehet ellensúlyozni. És ez csak rosszabb lesz, ahogy egyre több asic gépet szállítanak ki.
-
zenke
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Semmi értelme. ~max 2 hó és lehet kukázni a gépeket.
Mondjuk még mindig nem megy

no response to getwork, using as stratum

-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Jaja, már mutat reward-ot és mostanra beállt a hash érték is. Úgy néz ki egy teljes blokk + confirm kellett hozzá. Járatom egy napot aztán utánnaszámolok, de egyelőre jó poolnak tűnik.
odee: ejjnye ...

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Overlocker
üzenetére
Erről a BOP Enterprise Bitcoin Server-ről mesélhetnél. Nem igazán értem milyen szerver ez és mire jó ezt üzemeltetnie valakinek.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
De te vízzel hűtöd nem?
Nekem olyan órajeleken nagyon szökik fel a vrm hő
-
Penge_4
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
"csak akkor az ár is ehhez igazodjon, tehát ne 25OO dollár legyen a butterfly cucc hanem egy CPU/GPU mininges rendszerhez viszonyitva, kb."
Szabadpiacon az árakat a kereslet-kínálat határozza meg.
Ha megveszik magasabb áron, akkor magasabb áron fogja eladni a kereskedő és így maximalizál profitot. Senki nem Róbert bácsi, hogy ingyen vagy kedvezményesen adja a terméket.
Jelenleg így is akkora az érdeklődés a magas árú ASIC-ok iránt, hogy nem győzik legyártani. Képzeld el, mi lenne ha az átlagember is hozzá tudna jutni.
"Másrészt az emberek sokkal érdekeltebbek lennének hogy a rendszer tagjai legyenek, ha ezt CPU-val, vagy GPU-val is meg tudják tenni"
Te, figyelj. Akkor még érdekeltebbek lennének, ha ingyen kapnának mindannyian valamennyit. De az ehhez hasonló altcoinok is befuccsoltak, vagy az összeomlás szélén állnak.
Az tartja fenn az érdeklődést, hogy ritka, nehéz hozzájutni és biztonságos a magas számítókapacitás miatt.
A többit az előző hozzászólásomban leírtam. Ha CPU-val megérné bányászni, akkor potenciálisan minden második lakója a bolygónak bányászhatna, ami osztaná az egy egységre jutó profitot.
Azok maradnának meg, akik szerverparkokat állítanak csatasorba, a többieknek nem érné meg, mert ha 3 milliárd ember bányászna, akkor elméletileg is maximum 0.007 bitcoin jutna összesen minden főre (mínusz az elveszett és a már eddig valakik által birtokolt példányok), vagy valami nagyon nagy szar lenne a palacsintában.
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ez ugyanugy igaz CPU/GPU-ra.
Idobe tellik, mire mindenki atall ASIC hw-ra de ez a valtas csak pozitiv lesz szerintem hosszu tavon. Amugy ugyanezek az aggodalmak fogalmazodtak meg CPU->gpu valtasnal.
Analogiaban olyan mint 2 rivalis gyar. ha az egyik fejleszt akkor felulkerekedik azon ami nem tart lepest. Pusztan verseny, semmi mas.
-
Penge_4
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
"Szerintem maradni kellene a CPU/GPU-nál. Ezek a cél hardverek tönktrehetik az egész piacot.."
Szerintem meg pont az tenné tönkre a piacot, ha alacsony hatásfokú eszközökkel bányásznak az emberek. Több a MH/s-enkénti watt és alacsonyabb az összteljesítmény, ami miatt sebezhetőbb a hálózat.
Az igazi az lenne (főleg a jövőben gondolkodva, amikor már erősen megnövekszik a tranzakciószám), ha mindenkinek lenne otthon egy 1,5TH/s-t tudó Mini Rig. Ami bár sokat fogyaszt, de messze nagyobb a teljesítménye, mint egy sok VGA-s konfignak.
Aztán, ahogy fejlődik a technológia (és ma már létezik USB-s kis passzív hűtésű bizbasz, ami tud annyit, mint egy sokszáz wattot fogyasztó, aktív hűtésű VGA), idővel lehet, hogy majd sok terahash-t tudó pendriveokkal lesz tele a piac és még sokkal redundánsabb lesz a hálózat.
Személy szerint én is jobban örülnék, ha tudnék a mezei CPU-mmal is bitcoinokat generálni, de attól még belátom, hogy ez nem kommunizmus. Mert ha én tudnék, akkor mindenki más tudna és akkor vagy a hálózat lenne sebezhető és rossz hatásfokú, vagy hamar elérnénk a 21 milliós limitet és beállna az egész, vagy örök infláció lenne, mert nem lenne 21 milliós limit.
Ezt az összeférhetetlenséget nehéz lenne feloldani. Mert azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy az ember szívesen bányászna több száz wattot fogyasztó géppel CPU-val vagy GPU-val, ha kapna érte napi 1 satoshi-t.
-
freestailo
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
tényleg ott van/ volt Zuckerberg? Az index azt írta kora délután visszarepült...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Azt már korábban is kérdezni akartam, olcsó áramot hogy lehet szerezni?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Lehet beruház a magyar bitcoin bányászatba....
Egy zsák USB-s kütyüt hozott... 1GH/s darabja.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
nehogy lekapja vki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
freestailo
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
300 MH/s körül
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Ezek azok az USB kütyük, amik az árukhoz képest keveset tudnak

Szóval 2-2,5 BTC/db és ~330 MH/s körül hasítanak. ASIC alapon működnek, USB portról simán mennek, szóval elenyésző a teljesítményfelvétele. Viszont még én is azt mondom, hogy azért nem éri meg megvenni, hogy pénzt keressen vele az ember, mert az árát 6-8 hónap mire visszahozza (mostani adatok szerint, amiből az is következhet, hogy sok éve alatt sem hozza vissza). Én csak próbából vettem 2 darabot, még nincsenek itt, de elvileg napokon belül ide kell érjenek, mivel már Németországban vámolják jelenleg.
Itt a hivatalos topicja. -
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Mennek szivesen, valaki tud parkolasi infot, belepo arat stb?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Azt nem mondtam hogy tett fel hírdetést.
A moderátoroktól kértem állásfoglalást BTC-vel kapcsolatban kb. 1 hete. A válaszuk szerint a PH!-n tiltott. Fordítva is tiltott. Bármilyen formában tiltott hirdetni.
Tehát a te hirdetésed is szabálytalan, csak még senki nem jelentett fel érte, jó.... szokás szerint. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
ha előtte le tudod szedni azt a 8-9GB-ot wifin, akkor utána elég.
-
brd
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Bőven.
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Megoldódott, újra létre kellett hoznom a worker-t..

-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
13.1 drivert használj. Nekem is azzal jó, 13.4-el nem. (5970)
A mostani drivert ezzel szedd le. -
moonguru
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Szia!
Google:
I'm running GUIMiner on Win7 64-bit with a XFX AMD Radeon HD 6750 and I keep getting these strings of errors
2013-03-28 11:51:39: Listener for "GPU" started
2013-03-28 11:51:39: Listener for "GPU": 28/03/2013 11:51:39, ADL_Adapter_ID_Get failed, cutoff temperature disabled for 1:0:Juniper
2013-03-28 11:51:40: Listener for "GPU": api2.bitcoin.cz:8332 28/03/2013 11:51:40, checking for stratum...
2013-03-28 11:51:40: Listener for "GPU": api2.bitcoin.cz:8332 28/03/2013 11:51:40, started OpenCL miner on platform 1, device 0 (Juniper)
2013-03-28 11:51:40: Listener for "GPU": api2.bitcoin.cz:8332 28/03/2013 11:51:40, diverted to stratum on stratum.bitcoin.cz:3333
2013-03-28 11:51:45: Listener for "GPU": api2.bitcoin.cz:8332 28/03/2013 11:51:45, Verification failed, check hardware! (1:0:Juniper, d7e4be91)I have latest drivers, the APP SDK installed, all that jazz. Could it be a power issue, I have a 550W psu? I know it's not connection, CPU mining works ("works") just fine.
Fixed, read the posts https://bitcointalk.org/index.php?PHPSESSID=d83foassmcttbpvb4g1704r982&topic=54693.msg651989#msg651989 basically delete these files:
C:\Windows\System32\amdocl64.dll
C:\Windows\System32\amdoclcl64.dll
C:\Windows\System32\OpenCL.dll
C:\Windows\SysWOW64\amdocl.dll
C:\Windows\SysWOW64\amdoclcl.dll
C:\Windows\SysWOW64\OpenCL.dlland re install the sdk v2.5, or download the zip file linked above and extract the files in to the directories.
Vagyis SDK probléma okozza.
-
brd
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Miért stratum2? Nem lehet, hogy hibázik a HW? Milyen miner ez?
-
Mindreader
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Itthon meg sem próbáltam keresni. Ezt rendeltem meg: [link]
Én egy 7970+7950 -est hajtok egymás mellett, de muszáj a 7950-est kihosszabbítanom mert egy idő után az alatta levő 7970 túlfűti.
Ezeket a kártyákat mind egy gépbe teszed?
-
Mindreader
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
7970-esekből építed a bányász konfigot?
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Konkrétan milyen konfigot építesz?
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Mostani stat szerint 0.09BTC / nap. kb 300$-ra jonne ki egy honap, de szamitsd bele hogy rohamosan csokkenni fog a hozam (- 30-40K villany)
Ha ingye' van aram, meg olcson jutsz hozza hw-hoz akkor ok sztem. A hutesre nagyon kell figyelni, azon mulik h sokat kell-e foglalkozni vele vagy sem ;-)
Litecoin-ra talan jobb lenne gpu, bar annak nem szamoltam utana.
-
Penge_4
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Akkor igen, elvégre ilyen brutál kártyák mindenképp amortizálódnak, akár játékra, akár bányászatra használod őket. Más "károd" meg ingyen árammal nem származik belőle (kivéve ha a közeli villanypóznából van, akkor a szomszéd feljelenthet).
-
Spirit
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ha már megvan a gép, akkor természetesen. Ha most veszed meg, főleg, ha új kártyákat, akkor határeset.
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Szerintem nagy bajod nem lehet max akitől az áram van attól

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Starlink
- További aktív témák...
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) beindul a BTC, a jutalékból is nagyon szakíthatnak. persze biztosíték nem lehet rá...

) az árfolyamot, gondolom az egész csak egy természetes jelenség.