Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
Attention!
[link]

IT-Services menzán már elfogadják
-
adorjant
őstag
Ha már ennyire bányásztok
, Slush ma elég jól teljesít ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adorjant
őstag
Nekem a képen látható 2. típusú hubok vannak,gyárilag 1A adapterekkel,szóra sem érdemes bányászatra,úgyhogy vettem 3A cuccot. Nos ez pont elbírja a 10 usb eruptert,ha le van szedve a burkolat,és venti hűti
Hosszú távon majd meglátjuk mit mutat,de így pár nap után okés. A minerek szépen dolgoznak,átlag 335mh/s,és azt figyeltem meg,hogy mindig van egy tempójuk,vagy lassabb (333-334),és nincs hiba,vagy gyorsabb,de akkor 1% fölé megy a hibaarány 
Most,hogy eljutottam arra a szintre,hogy stabilan megy minden,az egészet kicsit kompaktabbá akarom tenni,arra gondoltam,bepakolom az egészet egy kibelezett számítógépházba. Esetleg valaki csinált már hasonlót?
Végül,de nem utolsó sorban,köszi ignorantnak,hogy felpörgette a topikot,és nem mellesleg a korrekt üzletért is!
-
adorjant
őstag
~66.000.000

-
adorjant
őstag
Figyeltétek,hogy az Erupter Blade ára is szépen lement?
Tegnap kishíján vettem egyet,a licit vége előtt rámlicitáltak,de aztán már sokkaltam az árat,de nem nagyon volt nagy tolongás rá... -
adorjant
őstag
válasz
motoman528
üzenetére

Nem muszáj naponta menteni,olyankor szinkronizálni fog,nem vész el a pénzed.
Legyen meg a fájl,az a lényeg. -
adorjant
őstag
válasz
motoman528
üzenetére
[link]
A wallet.dat fájl kell neked. -
adorjant
őstag
Nem kicsit ugrott a nehézségi szint

-
adorjant
őstag
-
adorjant
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Szerintem jöhet publikusan is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Gitáros topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- World of Tanks - MMO
- Interactive Brokers társalgó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)