Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
drobi1975
újonc
Egy tárca biztonságát érintő kérdésem lenne(sem bányászok,sem tőzsdézek, csak belemélyedtem kicsit a dologba).Felraktam a Multibit-et(mert ugye nem tölt le xxgb adatot).Amennyiben kapok rá egy utalást, az ha jól értelmeztem a btc-m a C:////Application Data/Multibit/multibit.wallet fájlban lesz tárolva.(a Bitcoin-QT-nál pedig a wallet.dat fájl).Jól értem?
Hogy ez a fájl biztonságban legyen, mit tegyek vele?Lehet azt hogy kivágom és átteszem egy külső tárolóra(pen drive-ra)?A Multibit következő indításakor megint üres lesz míg nem jön rá következő utalás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Hálózati / IP kamera
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- Samsung galaxy watch 8 44mm BONTATLAN!
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest