Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Lehet. Ők maguk javasolták, hogy élhetek a pénzvisszafizetési lehetőséggel, ha szeretném. Problémás egy vevőjük vagyok, az biztos. Eltűntem az egész nyilvántartásukból. A 34. e-mailnél tartok és odáig sikerült eljutnunk, hogy valóban én vagyok a 15707. előrendelőjük, nem valami Steven M., és bekerültem az online shipping system-ükbe.
Most viszont elírták a címem, s ott tartunk, hogy Bács-Kiskun megye helyett B-t ír ki a rendszerük. 
Ha nem is tudják a rendőrségen, mi az a bitcoin, akkor is itt egy kézzel fogható árut értékesítettek előrendelésben. Ha utánanéznek az átutalásoknak, látni fogják ők is, hogy a BFL-nél kötöttek ki a pénzek, ez alól nem tudnak kibújni. De kint kap akkora fókuszt a dolog, hogy valószínűleg, tudni fogják, miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SkyShowtime
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most viszont elírták a címem, s ott tartunk, hogy Bács-Kiskun megye helyett B-t ír ki a rendszerük.