Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Crypto.com szerintem. Ref kódot adok akit érdekel PM-ben, úgy van 25$nyi kezdő CRO token amit később feloldhatsz.
Én csak ezt használom, Binanceon csak szívok. Most Binancera akartam banki beutalást indítani, kérték az ID dokumentumom kiállítási dátumát. Beírtam a személyi igazolványomét, nem fogadták el. Írtam supportnak 2 nap után válaszoltak, hogy a bankkártyám kiállítási dátumát adjam meg napra pontosan. Kérdezzem meg a bankot. Nem fogom megkérdezni a bankot mert nem adnak ki ilyen infót telefonon ezért meg nem fogok a bankban sorba állni, hogy ilyen hülyeséggel foglalkozzak. Plusz nekem nem működnek ugyanazok a bannkártyák kripto vásárlásra amik crypto.com-on igen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- SkyWatcher AZ-Goto 130/650 Newton távcső Wifi modullal eladó
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest