- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Crypto.com szerintem. Ref kódot adok akit érdekel PM-ben, úgy van 25$nyi kezdő CRO token amit később feloldhatsz.
Én csak ezt használom, Binanceon csak szívok. Most Binancera akartam banki beutalást indítani, kérték az ID dokumentumom kiállítási dátumát. Beírtam a személyi igazolványomét, nem fogadták el. Írtam supportnak 2 nap után válaszoltak, hogy a bankkártyám kiállítási dátumát adjam meg napra pontosan. Kérdezzem meg a bankot. Nem fogom megkérdezni a bankot mert nem adnak ki ilyen infót telefonon ezért meg nem fogok a bankban sorba állni, hogy ilyen hülyeséggel foglalkozzak. Plusz nekem nem működnek ugyanazok a bannkártyák kripto vásárlásra amik crypto.com-on igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nyaralás topik
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest