- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desxtra79
újonc
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide írok, de jobb helyet nem találtam!
Igazából csak annyi lenne a kérdésem, hogy hónapokkal ezelőtt igényeltem egy kék Crypto kártyát, elvileg megkaptam ugye a €25-t az account-ra. Azóta hívtam is meg embereket, így ez az összeg gyarapodott közben. Két hónap után tegnap megjött a kártya, és gondoltam kipróbálom. Csakhogy a pénz ugye hiába van rajta, de nem tudom áttenni a kártyára, ott nullát mutat az egyenleg. A Virex-el egyszerűbb volt, de itt nem jövök rá, hogy tudom használni a kártyámat! Tud valaki segíteni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- 2x 120gb ssd-k hibátlanul eladóak egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest