Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz korcsi #20106 üzenetére

LoL :D Mármint .. magamra, vagy a reakciókra. Nem igazán komolyan gondoltam a pum&dump-ot, inkább csak arra utalva, hogy nem csak egy Musk tud olyat, hogy elinduljon a legnagyobb kripto-val valami, és utána jöjjön a lavina. :U Gondolom, ezt megfejelték a török történések is, bár hogy őszinte legyek, engem hogy ott mi megy, hidegen hagy, egy korrupt totálgáz az egész.

Amikor legutóbb benéztem "poénból" egy P&D-ra, AWS-ben Tokióban, Binance mellé állt szerverről intéztem, de a kis python script-em nem bírta lekövetni a fellövést, valahol a visszaeső szakasz egyharmada körül csíptem meg, alig hozott valamit :D A világ legnagyobb át*ása, legalábbis földi halandónak. Meg ahogy ezeket meghirdetik, hogy készülj, bejelentés, vegyél ... mire megjön a coin jel Telegram-on és kattint a Vérpistike, azalatt a pár milliszekundum alatt már kilőtt a cucc a picsbe (bejelentés előtt ütik ők az entert, értelemszerűen).. és lefele jön, legalább ugyanolyan sebességgel, és csak az alja körül fékez. :D

Nagyon mocsok cucc, de hát aki meg tudja ülni a "bikát", egészségére a rodeóhoz. Mondjuk ennek ellénre SEM kívánom, hogy regulázzák a kripto piacokat. Technikailag nem tehetik meg ugye, jogilag - sajnos - igen.

No, szóval vagy így, vagy úgy, azért jó az is, amikor van nekünk BTCDOWN-unk. :U :K Azt utálom, mikor oldalaz. Az a "melyik gombot nyomjam" dolog. De hát ezt mindenki szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés