- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
19200 - 19101
34786 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-05-25 08:58 Téma összefoglaló
-
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaiotEch
nagyúr
Srácok tud valaki jó minőségű férfi melegítő(alsó, felső) ruhát BB áron?
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
AIex
aktív tag
Biztosan nem a legjobb, de szerintem egy általános "jó" minőség, és 20e Ft nem egy nagy összeg érte, főleg a szezon küszöbén.
Ahogy @MaddeNNNN írta, maga a márka egy általános jó minőséget képvisel, szerintem a kabát sem lesz ez alól kivétel.
-
MaddeNNNN
addikt
-
w.miki
veterán
-
AIex
aktív tag
-
MaddeNNNN
addikt
Nemrég rendeltem egy Superdry Mountain Windcheater-t aboutyouról, de ahogy nézem elfogyott az összes szín. Akciózva, kuponnal 12.740 Ft-ra jött ki.
A dzsekin érződik hogy van benne anyag, sztem télen sem fogok benne fázni egy pulcsival alatta. -
margithid
veterán
-
w.miki
veterán
-
Xtomi
tag
-
w.miki
veterán
-
rushty
őstag
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok. AboutYou visszaküldéshez ha a postát választanám, adnak valami átvételi elismervényt vagy bármit amivel utólag bizonyíthatom, hogy leadtam a csomagot? Nem bízom annyira a postában, pontosabban kinézem néhány ottani dolgozóból, hogy ha nincs nyoma a csomagnak, akkor útközben "véletlenül" elkallódik...
-
fahrii
őstag
-
kitka6
csendes tag
-
MaddeNNNN
addikt
-
kitka6
csendes tag
én a múltkori nike akcióban vettem egyet, naggggyon jól nézett ki (élőben is), kényelmes is volt, de látszott benne a sarkamnak az íve - amit igaz nem látok, de tükörben annyira igénytelennek nézett ki, hogy inkább visszaküldtem. nem tudom, hogy nekem van-e ennyire amorf lábam, vagy nagy volt esetleg, és nem feszítette hátra az anyagot, de meh

-
CHIPman
nagyúr
-
Ace owner
addikt
-
margithid
veterán
-
MaddeNNNN
addikt

adalbert1Az én talp hosszom 26.7cm, amikor vettem a Huarachet 42.5-ös cipőt vettem mert csak az volt készleten, de egyáltalán nem volt nagy pedig nekem vékony lábfejem van.
Maga a cipő is illeszkedő, lábfejre simulós. Szóval ha szélesebb lábfejetek van érdemes fél vagy akár egy számmal nagyobbat venni. -
oszy
veterán
Ez egy kultikus modell. Nem is tudom melyik rá a helyes kifejezés. Érdekes ízlések. Ettől léteznek sokkal rondább cipők!
Ha jól tudom 1991-től van. Akkoriban nem tudtam megvenni, mert elég húzós volt. Így lett "sima" Nike cipőm.
Persze az sem volt olcsó. -
narobik
tag
AY Akár 40% Extra Dzsekikre
-
Zeki
nagyúr
-
adalbert1
veterán
Eddig kicsit sajnáltam, hogy néha már kényszeresen bevásároltam akciós cuccokból, és kb. annyi ruha van, hogy ömlik a szekrényből - de most azért kicsit örülök, szerintem ha a mai naptól nem vennék semmit, akkor is egy 5 évig nem kellene ruhát vennem.
Nagyon kemény árak vannak, ezt a kabátot pl. nyáron még 28-ért hoztam el, most 72k akcióban, a legjobb ár az elmúlt 30 napban pedig 59k volt. -
gergo5991
őstag
-
OPiiPO
veterán
-
gergo5991
őstag
webshopokra gondoltam.. manapság ki jár már üzletekbe? ott minden drágább
az a vicc vince, hogy ha az üzemanyagra akarják fogni az áremelést azt nem birom elhinni. ha még duplájába is kerül az üzemanyag, 500km távon az 100-200 euró plusz költség egy kamionnak. azt 4 póló emelt árából lehozzák, de ennek ellenére több száz termék lett drágább amiket kinálnak, szóval ez igy nem stimmel..vannak olyan cégek, akiket nem érint sehogy az infláció, de ha a hiradóba bemondják hogy az országban 20% az infláció, akkor nekik ennyi elég is és ők is ráteszik másnap a +20% ot a hiradóra hivatkozva..
-
vince
őstag
-
Kaba
veterán
-
gergo5991
őstag
szerintetek várható hogy a magas infláció ami recesszióba taszit majd, az árak csökkeni fognak? itt (sk) kb minden ruhára már lassan 30-40% ot rádobtak multév óta.. példa adidas melegitő 40-50 euró volt most 70-80.. aztán ráteszik az akciót ha eggyáltalán ráteszik, és még ugy is drágább lesz, mint egy éve. Abban reménykedem megáll a vásárlás és csökkenteni fogják az árakat, nem hogy a nyakukon marad a termék a boltokban.
ugyanez parfümöknél, még március-augusztus között ami 60 euró volt, most 82-85 között..
Még a szar noname szlovák márkás softshell kabát is már 150 euró, és paraméterekben olyat tud mint egy pepco-kik-kauflandos saját márkás kabát..
valahogy nagyon brutálisan elszálltak az árak. Mindenki spórol, mindenki tartogatja a pénzt télére, erre árat emelnek, duplán nem fog senki semmit venni, nem értem hogy gondolják ezt. -
adalbert1
veterán
Szintén a méretezés érdekelne, a legtöbb nike cipőből jó a 46, viszont Huarache-ra azt írják pár helyen, hogy runs small.
Ezen a youtube csatornán amúgy ismertetik a történetét, van még pár másik kultikus cipőről is hasonló videójuk.
Nike oldalán is van fekete-fehér egész sok méretben 78 euróért. -
tisn
veterán
-
margithid
veterán
-
valeno
tag
-
tisn
veterán
-
margithid
veterán
-
tisn
veterán
-
MaddeNNNN
addikt
Nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése. Én pl ugyan ezt tudom mondani a bugatti meg hasonló stílusú színes bohóc cipőkről. 5 éves gyerekeknek tervezték és 1990-ben sem volt már divatos mégis felnőtteken látom néha most is és hánynom kell tőlük.
Sneakerek között az egyik leg ismertebb az Air Huarache a jellegzetes kialakítása és a kényelme miatt. Nekem is volt és rongyosra hordtam mert egyszerűen annyira kényelmes. A belső zokni része rásimul a lábodra, a sarok része végtelenül kényelmes és puha.
Nagyon nagyon szerettem azt a cipőt és ezért is ajánlom azoknak akik szeretik a sneakereket de még nem próbáltak ilyet. -
bbsofficial
aktív tag
pont akartam kérdezni, hogy mit tudnak pluszban ezek a cipők azért cserébe, hogy ilyen g..i rondák
15 év felett nem tudom elképzelni kinek tetszik. -
ígyvanferi
addikt
-
MaddeNNNN
addikt
Pár akciós Air Huarache Zalandon:
nagyobb méretek
AIR HUARACHE (white/blackened blue/volt/football grey) 32.190 Ft
AIR HUARACHE GEL (grey fog/team orange/sail/light smoke grey) 29.890 Ft
AIR HUARACHE CRATER (light bone/white/black/volt) 34.790 Ftkisebb méretek:
AIR HUARACHE (white/neon yellow/magenta/black) 36.790 Ft
AIR HUARACHE (white/varsity red/red oxide/black) 36.790 Ft
AIR HUARACHE (black/bison/white/university red) 32.490 Ft
AIR HUARACHE (white/blackened blue/volt/football grey) 32.190 Ft
AIR HUARACHE CRATER (light bone/white/black/volt) 34.790 Ft -
grizlisandor
veterán
-
pingu22
tag
Hali. Griff webshopról rendelt már valaki, vajon megbízható bolt, eredeti motyóval?
Ui.: Hülye kérdés, hát most látom hogy boltjuk is van. Néhány gyapjú Bugatti öltöny 50%-al jó árban van.
-
tibbike01
addikt
Te jó ég!! Noname kínai boxer már 1500ft? Bambusz (bulshit) zokni??

Bemész egy H&M-be vagy Reservedbe és ennyiért kapsz jóminőségű boxert és zoknit. De figyelni kell néha az AboutYou-n is ki lehet fogni jókat.
Nekem ez pont ma jött meg, ledobnád a láncot olyan minőség a kínais vacak után
-
mrobes
tag
-
grizlisandor
veterán
Zokniwebshopból vettem múltkor boxert, meg bambusz zoknit és tök jó, hamarosan rendelek megint, lecserélem a zoknijaimat bambusz zoknira.
Nyugi nincs olyan idétlen szabása a boxernak, mint a mintaképen.
-
zoltan6
addikt
-
ssj81
aktív tag
-
123xyz
aktív tag
-
mrobes
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen 33/32 Hollister farmert AY-ról, de kicsit bő lett.
Szerintetek megy össze a mosástól valamennyit, vagy inkább küldjem vissza? -
margithid
veterán
Uh, sajnálom..
Én tavaly nyáron vettem 10k-ért egy Adidas melegítő együttest.
Az se valami szuper minőség, de egynek megfelel.
Modivoról rendeltem egy kappa tréningruhát a pár héttel ezelőtti nagy akcióban 7k-ért, az annyiért nagyon rendben volt, de sajnos kicsi lett, m-est rendeltem és l-es lenne jó..
Kíváncsi lennék hogy a scotts and soda nadrág az milyen, egyik fórumtag rendelt -
123xyz
aktív tag
Köszi a megosztást (Reebok tréningruha), tettem vele egy próbát de ez valami borzalmas

A rendszer szerinti ajánlott méret pont az M és az L határán mozgott (mindkét értékre 65-70 körüli számot adott a kalkulátor), egy L-est rendeltem végül mert a vékony modellen egész testhezállónak nézett ki a ruha. Hosszra jó is lett az L, de a felső része derékban olyan bő, hogy másfélszer beleférnék, pedig van is hasamon pár kg felesleg...
Ráadásul az anyagminőség is érthetetlen, azt hittem egy neves márkánál nem lesz gond ezzel, de ez az egyrétegű műszál nem értem, hogy lehet bárkinek is megfelelő
Azt hittem lesz a belsejében a szokásos fehér lyukacsos réteg, akárhogy is hívják, vagy legalább valami puhább akármi, de nem. Ha nem lenne rajta a márka, akkor ránézésre ilyen 3-4 ezres piacos kínai izének gondolnám ezt a ruhát, ami még annyit sem ér meg... Küldöm is vissza hétvégén. -
toompa
őstag
-
ggeleven
őstag
-
valeno
tag
Barátnőm is rendelt tőlük egy cipőt ugyanez volt. Bp 9. kerület, a postaláda a csipogóval nyíló ajtó után van, bedobta az értesítőt, hogy nem volt rajta pontos cím. Az értesítőn ott volt a lépcsőház, emelet/ajtó is... Máskor meg az értesítőn az volt hogy nem tudott bejutni a lakótömbbe, mikor az ajtón belül van a postaláda.
Lusta banda, valszeg ki se hozta a cipőt csak az értesítőt.
elég bosszantó hogy fizetsz egy szolgáltatásért és még neked kell utánajárkálni -
tisn
veterán
thx, rendeltem ilyenbol lebegoset probakeppen
-
MaddeNNNN
addikt
Köszi mindenkinek a tippeket és tapasztalatokat alsógatya ügyben!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
TheProb
veterán
Puma webshop-os rendelést sajnos itthon a posta kézbesíti, látszik is a színvonal...:
Németből feladott, DHL-el szállított csomagot a jelek szerint itthon a posta vette át (Európa+). Tegnap TN alapján látom, hogy sikertelen kézbesítési kísérlet volt. Postaládában ott a cetli, hogy menjek érte a tököm utáni postára, ha újra házhoz akarom hoztani, akkor azért fizetni kell. Ez wtf? A futár arra nem képes, hogy felhívjon és még +pénzért hozzák csak ki újra?

-
Mercutio_
félisten
Ilyen fecske fazonból keresek olyat aminek a gumis(?) derékrésze nem ilyen "recés", hanem sima, így nem dörzsöl

-
Peterhappy
addikt
-
blicc93
csendes tag
-
Peetta14
tag
-
tisn
veterán
nekem meg lenge kellene, linkeljetek mar par jot, koszike.
de a 4k/db-ot mar sajnalom.
-
CHIPman
nagyúr
-
szpeti40
addikt
-
ggeleven
őstag
-
rjg
őstag
-
ggeleven
őstag
-
toompa
őstag
-
MaddeNNNN
addikt
Alsógatya pakkokból ki mit ajánl? Boxer fazonú kellene, csak nem a lenge hanem a tapadós, sztreccses de nem beleizzadós anyagú. Most vettem észre, hogy amiket tavaly vettem azokon már egyel több lyuk van mint szeretném.
-
Bati75
csendes tag
G-STAR farmer 10490 HUF
-
MaddeNNNN
addikt
-
thebigK
addikt
Vegyes Színek HOLLISTER Póló | ABOUT YOU - 5db-os pakk - 25%os DEAL25 kedvezménnyel 13.865 HUF, ennyiért nem rossz
-
s7evcsenko
addikt
Köszönöm, közben már túl vagyok rajta, így is történt.
-
szami777
addikt
Nagyon köszi, hogy írtál, hogy neked is büdös ez a kabát.
Akkor nem bíbelődök vele, megy vissza a fenébe. -
ígyvanferi
addikt
Még csak telefonálni sem kell, mert ha az ember a nike.com-on a fiókjában rábök a rendeléseknél a visszaküldésre, egyből át is kerül a ups-hez, ahol kb. kettőt kell kattintani és meg is van igényelve a futárt.
-
alexnagy777
csendes tag
Dettó. Ugyanez a kabát, ugyanannyiért, valami erős áporodott szag. Először a "birkabélésre" gyanakodtam, de annak azért csak nem kéne ilyen szagokat eregetnie.
Lehet írok nekik én is. Eddig az volt a terv, hogy várok valami hasonlóra, ez megy vissza, aztán kb csere. Mert amúgy feketét szerettem volna ebből, csak az nem volt jóáras.
Remélem visszaküldésnél nem találják ki, hogy nálunk történt vele valami, és azért bűzlik. -
mert_csokis
senior tag
Túlbonyolítod.
Az öntapadós return label-t, amit kaptál a rendeléssel, azt felragasztod a dobozra.
Felhívod a UPS-t (0618770000), és futárt kérsz csomagfelvételhez. Bediktálod a követési számot, és megvagy.
Várod a futárt... -
NyxNyxNyx
addikt
Nekem is van olyan Springfield farmer rövidnadrágom, ami ilyen büdös vegyszer szagú gyárilag és nem is jött ki belőle mosás után sem. Mindig befújom parfümmel mikor hordom, de elég szomorú. Lemondani nem akartam róla, mert azon kívül jó minőségű, jól néz ki és jól áll.
Egyszer meg koszos nadrágot kaptam About you-n, ilyen poros volt a szövetnadrág. De én csak újrarendeltem és visszaküldtem a régit.
bbsofficial:
Erre én azért nem vennék mérget. Próbálta valaki? -
bbsofficial
aktív tag
-
szami777
addikt
Feleségem valami vegyszerre gyanakszik, ugye be volt zacskózva a kabi, aztán ki tudja meddig volt így becsomagolva. Hát 9700-ért vettem, így most nem annyira jó deal.

Tegnap óta kint van a teraszon, hátha kimegy belőle.
Azon agyalok, hogy ha írok nekik, vajon küldenek-e cserét, mert 24 ezerért nem venném meg.Sinsay-ből rendeltem egyszer egy olyan farmert ami mosás után is rohadt büdös műanyag/vegyszer szagú volt, az ment a kukába.
-
Ideg
aktív tag
-
adalbert1
veterán
Köszi az infókat. Még agyalok egy kicsit, hogy kell-e mégis az a pár nekem, alapvetően egy ősziesebb színálás (desert elephant), egy dolog nem tetszik benne, hogy az elephant print suede (már így ránézésre), így gondolom tisztítani nettó szívás lehet.
Én is gondolkozom, hogy 1-2 régebbi mid Jordan 1-esemet eladjam, de pont a napokban néztem, hogy az egyik párból az egyik cipőn már attól crease lett, hogy itthon próbálgattam és mentem benne pár kört.

Szóval így lehet, hogy megtartom és használom majd, úgyis jön a rossz idő, illetve a jövőre nézve okosabb leszek, hogy ha valami annyira nem jön be 100%-ra de mégis megveszem, akkor azt fel sem próbálom.margithid: pedig van aki még fizet is a szakadt farmerért!
(ezt a divatirányzatot egyáltalán nem tudom megérteni amúgy, főleg a méregdrága hajléktalannak kinéző pulcsikkal együtt).
Viccet félretéve nekem sima ruhából eddig minden ok volt aboutyou-ról, cipőből jártam úgy, hogy nem a saját dobozában küldték, de az mindkét esetben utolsó darab volt és elég akciós, és ránézésre a cipők is rendben voltak (talpukon nem volt kopás, a cipő is tiszta volt kívül-belül, szóval valószínűleg tényleg csak gyorsan felpróbálta akinek előzőleg kiküldték). -
narobik
tag
AY 25%-os kupon aktiválható
-
margithid
veterán
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Jó ideje követem a topikot, tudom, hogy sok About you veterán van itt.
Jött tegnap egy kabátom, konkrétan ez: [link]
Nagyon tetszik, jó a méret is, de a ruhának konkrétan tehén sz@r szaga van. De nem kicsit. Vagy legalábbis arra emlékeztet a szaga nagyon. Nem szívesen küldeném vissza, mert amúgy minden szempontból patika, még nem mertem mosógépbe sem betenni, a belseje miatt pláne nem. Járt már valaki így, hogy a ruha büdös, mint az állat? Visszaküldés mellett van más opció, vagy engedjem el. -
Attila2011
aktív tag
Ez nem volt teljesen egyértelmű az oldalukon, ráadásul az elállásról gyenge magyarsággal írott szöveg volt:
"Az ügyfelek az Európai Unióban 14 kalendári nappal rendelkeznek, a termékek kézhezvételétől számítva, hogy gyakorolják a vásárlás törlési jogukat a Mango Outlet oldalán.
Ha szeretnél élni a szerződéstől való elállási jogoddal, tudasd velünk egyértelmű nyilatkozattal e-mailben vagy levélben a jelen Elállási nyomtatványon:
MANGO OUTLET
Dpto. de Atención al Cliente
Calle Mercaders 9-11
Pol. Ind. Riera de Caldes
C.P. 08184 Palau-Solità i Plegamans
Barcelona (España)
Tel.: 06 80 2001 60 (ingyenes)
E-mail: contact@mangooutlet.com
Kérjük, ne add meg hitelkártya-adatait e-mailben vagy bármely közösségi médián keresztül. További információért kattintson ide.
A termékeket, indoklatlan késedelem nélkül kell visszatéríteni és minden esetben legkésőbb 14 naptári napon belül, attól a naptól kezdve, amikor közli velünk hogy elszeretne állni a szerződéstől.
Mango lehetőséget kínal a klienseknek hogy a megrendelt termékeket visszatérítsék postai úton.
Ne feledje, hogy a fehérneműk esetében, a biztonsági szalag eltávolítása után nem küldheti vissza a termékeket"Köszi a csomagküldős linkeket, ha jól látom, ez alapján 1500-2000 körül már megúszható.
-
diegho
nagyúr
Megnéztem ezt a cipőt, pont volt is belőle méret. Kényelmes, viszont nagyon meleg, 3-4 perc után már konkrétan kezdett megsülni benne a lábam.
Ha már ott voltam próbáltam egy columbia-t, ami nagyon kényelmes, de színben nem optimális.
Végül bementem ccc-be, ahol elég komoly akció volt pár cipőre. Végül vettem egy full nyári skechers-t 9k-ért és egy kicsit vastagabbat 13,5k-ért, mert baromi jó áron voltak.
Valahol pedig fogok nézni egy columbia-t, mert nagyon kényelmes. -
AtHoS
nagyúr
Ha nincs ingyenes visszaküldési lehetőség (általában ez a jellemző), akkor az elállási jogod érvényesítésekor elfogadtad, hogy a visszaküldés költsége téged terhel.
Ha jelzed a vásárlástól elállást kézhezvételt követő 14 napon belül, akkor élsz az említett jogoddal, majd ezt követően kell visszaküldened a SAJÁT költségeden.
No persze, ha adott webáruházba ingyenes visszaküldési lehetőség van, akkor a visszaküldés neked nem kerül extra költségbe.
-
Attila2011
aktív tag
-
margithid
veterán
Neked kell visszaküldeni. Amilyen áron találsz futárt.
-
Attila2011
aktív tag
Mangonak küldött már valaki vissza online rendelt férfi ruhát? Mennyibe fáj?
-
CHIPman
nagyúr
Nem tanulmányoztam különösebben, de nekem egy visszaküldési címke volt a csomagban, ráragasztottam a csomagra, rámentem az automatán, hogy csomagfeladás, bescanneltem, és már nyílott is az ajtó, beraktam és nem kellett fizetni. Szóval itt nem a Zalandonak lenne feladata a csomagpontokat tájékoztatni szerintem, hanem a GLS-nek.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Csak én vagyok ilyen peches, vagy a Zalando nem kommunikált, egyeztetett megfelelően a GLS-sel/csomagpontokkal. Már jó pár héttel ezelőtt is a térképükön szereplő csomagponton is, csak néztek, hogy mit akarok náluk. Elvették de mondták, hogy lehet ők bukják a visszaszállítási díjat, mert ők nem tudnak róla, hogy náluk is vissza lehetne küldeni csomagot. Most már nincsenek is fent a zalandos térképen. Elmentem tehát feladni egy másik csomagot egy másik csomagpontra, ahol mondja a nőci, hogy, csak akkor tudom feladni, ha kifizetem a bő 2k-s szállítási díjat. Mondta neki, hogy elméletileg ingyen kellene tudnom feladni, mutattam is neki a matricát. Telefonált egyet, gondolom a főnökének, és ő is megerősítette. Elmentem egy másik helyre is, ott szintén fizetni kellett volna. Az előbb chateltem a zalandoval, a leányzó azt írta, hogy már pedig át kellene venniük a csomagot, és mondta, hogy jelzik a problémát a GLS-nek. Azt mondta, hogy csomagautomatába inkább ne vigyem, mert az nem ad igazolást az átvételről.
Esetleg nem tudja valaki, hogy Debrecenben hol veszik át a csomagot ingyen és bérmentve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
19200 - 19101
34786 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Assetto Corsa Rally
- Formula-1
- Linux haladóknak
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze az sem volt olcsó.

Azt hittem lesz a belsejében a szokásos fehér lyukacsos réteg, akárhogy is hívják, vagy legalább valami puhább akármi, de nem. Ha nem lenne rajta a márka, akkor ránézésre ilyen 3-4 ezres piacos kínai izének gondolnám ezt a ruhát, ami még annyit sem ér meg... Küldöm is vissza hétvégén.

Mr.Csizmás