Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
őstag
válasz valeno #14043 üzenetére
tavaly vettem a hervisben egy Jack & Jones parka kabátot vmi őszi akcióban 16 ezerért. annyira vastag, hogy télen kb pólóban jártam alatta.
de about you-n is vannak 20-30 között, kuponnal (visszább ha jól emlékszem írtak 20%-osat) biztos ki tudsz fogni jó áron valamit[ Szerkesztve ]
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
haiduo82
aktív tag
válasz valeno #17186 üzenetére
Én nem rég rendeltem sinsay-es basic pólókat hasonló testalkattal és nekem megfelelő az M-es méret. A minőség viszont elég tré, egy mosás után olyat csavarodtak a pólók, hogy el se akartam hinni (tudom, ne várjak csodát és tényleg jó áron is voltak, de azért a H&M-es basic pólókkal pl még nem jártam így). A rendelésben volt 1-2 nem basic is, azoknál ilyet nem tapasztaltam.
"Együtt vagyunk senkik"
-
pohár
félisten
válasz valeno #17247 üzenetére
én AY-ról rendeltem vagy 20 pár Jack & Jones-t (feketét és fehéret vegyesen), szeretem őket, jók (és nem rohadok bele sem)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SOAD19
addikt
Az Artengo is jó, amit előttem ajánlottak. De még a Quechua-k is jók lehetnek. Én egy ilyet vettem, de még ki se próbáltam: [link] Bár már korábban is volt quechua zoknim, és nekem nagyon kényelmes volt. Alapból szeretem a márkát, szerintem elég jó ár/érték arányú cuccaik vannak.
-
AIex
tag
Szia !
gangstagergo által linkelt artengo zoknik nem rosszak, nekem régebbi széria van belőle, amik nekem vannak, azoknak az anyaga frottír jellegű. Minősége okés, de lehet az elmúlt időben sokat javultak.Van Adidas zoknim is, ezeket jellemzően akkor szoktam venni, ha Adidas outletben van valami akció, akkor a 3db / pár szokott lenni 1600-1800 Ft. Kényelmes viselet, jó minőségű termék benyomását kelti. 6 pár kb 1-2 évet szokott bírni.
Titkos favorit nálam a HH zokni, ezt anno 6os gyűjtőben kaptam, szintén outlet, 3000 Ft magasságában, az Adidas minőségibb benyomást kelt, kényelmesnek kényelmes ez is, viszont rettentő strapabíró. Volt nem egy pár zokni, aminek a sarkáról lekoptattam a pamutot, és már csak a hálós hordozó réteg látszott. Ezek a zoknik 3-4 évet bírtak. Nem tudom, ha most vennél / vennék, akkor hasonló minőséget képviselne-e, de egy próbát megérhet.
-
gergo5991
őstag
válasz valeno #18050 üzenetére
nem rosszból, de ilyen sima talpal szerintem maximum szőnyegezett irodába lesz jó..
még ha bemész egy lidl-be a latyakos vizes csúszós csempén is esélyes a seggre esés
a fogazott téli cipő az ami tényleg télen jó, főleg amiatt is mert a fogak között elfér még a kavics is amit télen szétszórnak, ezen a sima talpon szernitem még az is kvára fog erződni
de kinézetre tetszik amúgy[ Szerkesztve ]
-
MaddeNNNN
őstag
-
MaddeNNNN
őstag
válasz valeno #18282 üzenetére
Igen, hasított bőr/szövet volt az orra. A hasított bőr megadta magát kb. fél év alatt.
Ő volt az.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
AIex
tag
válasz valeno #18352 üzenetére
Nike-nál létezik, hogy egy alapvetően inkább férfinak kategorizált modellből, pl. Jordan 1-ből, készül egy nő verzió, ez jellemzően kimerül egy csajosabb színállásból, motívumokból, illetve a cipő, női méretezést kap. Ez kb annyit tesz, hogy egy 1.5-2 mérettel kisebb a "férfi" / unisex méretsornál. Pl, ami női méretsorban EU42-es, az a férfi / unisex méretsorban EU40/EU40.5.
Ugyan akkor, About You-n, a cipőknél sokszor unisex cipők is fel vannak tüntetve, nőiként, plusz AM95-ből, nem nagyon volt női méretsoros megjelenés, maximum valami limitált széria, amit AY-n és hasonló oldalakon szerintem nem nagyon tudsz megvenni.
-
AIex
tag
válasz valeno #18355 üzenetére
No, végleg elvesztem.
Ha a Khaki színállású darabról beszélünk, akkor találtam egy ebay linket, ahol férfiként hivatkoznak rá,
E szerint a standard Nike US méretsort kellene EU-ra váltani, ami pl. US12-nél, EU46 lenne, ahogy te is említetted,
Viszont, AY-n női alá van listázva, és a US12-t 44.5-nek "váltja", kvázi a női méretsort használja, amit említettem korábban,
A kérdés az, hogy ez most egy női verzió / modell, és amiatt használnak női méretsort, vagy AY-n szokásukhoz szerint, egy unisex / férfi cipőt bedobtak a női kat.-ba, és autómatikusan mellé rakták a női méretsort,
Szerencsére, a cipő gyártói cikkszáma nincs feltüntetve, hogy rá lehessen keresni,
Megoldás, rendelj egy méretet, amit ha US-méretből átváltasz az általános EU méretsorra, akkor passzol, illetve rendelj egyet az AY-n feltüntetett EU-s méretsorból, ha az EU-s számozásból van akkora. (Pl. nem 45-ös, vagy 46-os lábad.) Amelyik nem jó, megy vissza,
Remélem nem válaszoltam későn.
-
AIex
tag
válasz valeno #18357 üzenetére
Én US11-est, és US12-est rendeltem,
Rendelés visszaigazolásnál ott van az AY-s női méret, illetve zárójelben, a(z) US méret, amire gyártói méretként hivatkoznak,
Én arra tippelnék ez egy férfi / unisex modell, a hagyományos méretezéssel, csak AY-nál valamiért bedobták a női cuccokhoz, és megkapta a női méretsort, amihez valószínűleg semmi köze,
Meglátjuk.
-
adalbert1
veterán
válasz valeno #19163 üzenetére
Szintén a méretezés érdekelne, a legtöbb nike cipőből jó a 46, viszont Huarache-ra azt írják pár helyen, hogy runs small.
Ezen a youtube csatornán amúgy ismertetik a történetét, van még pár másik kultikus cipőről is hasonló videójuk.
Nike oldalán is van fekete-fehér egész sok méretben 78 euróért. -
MaddeNNNN
őstag
válasz valeno #19163 üzenetére
adalbert1Az én talp hosszom 26.7cm, amikor vettem a Huarachet 42.5-ös cipőt vettem mert csak az volt készleten, de egyáltalán nem volt nagy pedig nekem vékony lábfejem van.
Maga a cipő is illeszkedő, lábfejre simulós. Szóval ha szélesebb lábfejetek van érdemes fél vagy akár egy számmal nagyobbat venni.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
margithid
veterán
válasz valeno #19764 üzenetére
Nekem szerintem ez van, nekem az M-es kicsit kicsi, 184/82.
Derékban jó, de a nadrág rövid, nem ér le a bokámig.
Amúgy ez a nadrágom szakadt el 1-2 hete, nem egy jó minőség.Sportfactoryról rendeltem egy Reebok Classic Leathert és egy nike rövidnadrágot.
20% kedvezménnyel 13600 Forint volt. -
margithid
veterán
válasz valeno #19770 üzenetére
Nyáron egy Hollistert is vettem 3-4k körül volt, de van olyan mint egy 10k-s adidas, puma vagy nike.
A nike pár hete beleakadt valamibe és kiszakadt, de nagyon könnyen megadta magát. Meg a mérete érdekes, derékban jó, hosszra kicsi.
A pumák hasonló áron jobbak szerintem.
Én igyekszem 10k alatt beszerezni a melegitőket, rövidnadrágokat.
Emagról rendeltem pumát, meg niket, nem rosszak, de nem is kiemelkedő minőségűek.
Most egy Nike rövidnadrágot húztam be 4k-ért sportfactoryn.
Rendes ára 12k. -
la_cc
addikt
válasz valeno #20073 üzenetére
Én rossz minőségű ruhával nem találkoztam még egy az AY-ról, pedig évek óta shoppolok onnan. Az, hogy az említett J&J kabi nem volt elég meleg, az szerintem csak rossz választás kérdése, nem pedig minőségi probléma. Ezek azok a dolgok, amiket nehéz megítélni online vásárlás során, próba nélkül.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
adalbert1
veterán
válasz valeno #20159 üzenetére
Én hozzá való kefével és radírral szoktam az ilyeneket tisztítani (suede and nubuck eraser néven keresd, nekem sneaky shoes márkájú van, de a crep is gyárt ilyet). Elméletileg a crep-nek van olyan tisztító folyadéka, amivel lehet nedvesen is tisztítani, de ott is azt írják, hogy:
"Can this clean Suede or Nubuck materials?
Yes, take caution not to use excessive water and brush carefully. Note dyed suede can bleed, which means you should avoid getting them wet at all. We recommend always testing first in an inconspicuous area for this bleed." -
adalbert1
veterán
válasz valeno #20177 üzenetére
A grosbasketből vettem.
Crep termékek pedig vannak a footshopnál és a rapcitynél is.
A rapcitynél törzsvásárlóknak ma elő bf van, alapból 23% kedvezmény (szinte) mindenre, és van amire több is (ami mondjuk 70-80%-os akcióban van, azok erősen mérethiányosak, meg szerintem elég ronda cuccok is, az a része inkább raktársöprésnek tűnik). Holnaptól szerintem mindenki számára elérhető lesz az akció.
A grosbasketnél pedig az akciós cuccokra még 20% kedvezmény van az extra20 kóddal - talán 11.20-ig? -
guftabi96
addikt
válasz valeno #20193 üzenetére
AboutYou saját márkás cipők:
Nekem ilyen van.
Sokszor le van akciózva 20k alá. Szerintem ezért az árért teljesen rendben van. Tényleg bőr.
Nekem a legtöbb cipőm 46-os (Fila, Nike, Under Armour, Adidas) ebből 44-es volt jó.Illetve most úton van még egy ilyen feketében, illetve egy fűzős is. [link]
Ezekből is 44-est rendeltem, remélem megegyezik a méretezés azzal, amit korábban vettem.#KeepFightingMichael
-
lorcsi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest