Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Nana, én a tartósságról írtam. Valóban szuper kényelmesek.
DE nem tartósak.
Skechers Rometo : a bőr jön le. A talp csúnyán kopik. Csak télen nem volt rajtam, tavaly nyáron vettem.Skechers Superior- Main One : a talpán a csíkok válnak le.
Így inkább vettem a Decathlonban deszkás bőrcipőt 8000-ért, 2 év garanciával. Teljesen jó, kényelmes.Igaz tartósságról még nem tudok nyilatkozni, de a 2 év garancia megnyugtató. Plusz jók az értékelések.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
-
-
-
Real_Necro
veterán
Két cipő?
Amikor tömegközlekedéssel jártam, volt váltócipőm. Strapabíró utazni, meg egy kényelmes dolgozni.
Mióta kocsival járok, elég egy is.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Digitalpimp
senior tag
Régen, mikor a DHL szállított nem sokkal többért volt expressz szállítás is. Vasárnap délután leadtam a rendelést, kedden már hozta a futár.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
batagy
őstag
Én innen rendelem a Gildan pólókat.
Bónusz: A reklám leveleket nem szeretem, de ettől a bolttól kimondottan örülök neki, mert fehérneműs / fűrdőruhás nőcik fotóit küldözgetik
A mintás pólókat pedig a Pólópokolból szoktam rendelni, ahonnan ugyanerre a Gildan típusra dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nem azért drága mert drága hanem azért mert nem fog szarban hagyni akkor amikor használod. Ezek túrabakancsok, ha te nem túrázól télen nyáron és csak a városba kell akkor neked valóban felesleges ennyiért Columbiát venni.
Én inkább a bergfreunderól szoktam vásárolni de a szállításért fizetni kell
[link][ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
petipetya
nagyúr
Viszonyítás kérdése:
- eredeti és máshol látott árához képest megéri
- hasonló árú, Decathlonos kínálathoz képest megéri
- paraméterei alapján megéri, feltéve ha ezeket a gyakorlatban is hozza (hőtartás, vízállóság)
- kényelem szempontjából hasonló árú normál utcai bakancshoz képest megériSzerintem a környezet kevésbé számít, városban ugyanolyan praktikus egy ilyen, mint kint a terepen. Főleg Pesten, ahol a Belváros sem egyenértékű egy svájci kisváros kövenként vonalzóval igazított sétálóutcájával.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Tavasszal elmondom 🙂 A tapintásos vizsgálat alapján melegnek tűnik, a műbőr dzsekimhez hasonlóan rendelkezik egy szintetikus belső réteggel is, amely remekül tartja a hőt. Emellett érezhető a többrétegű felépítés, ami a párnázott kialakításnak köszönhetően állandó. A nyaka magas, a dereka hosszított, a parka kialakítás miatt ezek a testrészek sem fázhatnak majd benne. A gyakorlatban majd úgyis kiderül.
"nincs rá lezsóidő"
-
vince
őstag
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
atee_13
őstag
Áh még semmit nem néztem, mert akkor tuti előtte is szórom a pénzt
Akkor sem akartam venni itt keresett valaki kabátot és ajánlottam neki az SD és én is ránéztem. Átszámolva valami 25 000 re jött ki pár hónappal később a dockyardban 75 volt ugyan az akciósan , de azóta is cimkésen lóg a szekrényben még soha nem használtam csak felpróbáltam, hogy jó e a méret. Néhány éve HH kabátot vettem 400 font vol nézegettem, mondom annyiért nem veszek én. Egyszer ránézek a fekete M es méret 90 mondom mivann de csak az az összes többi 400 annyira gyorsan vettem meg, hogy nem volt időm még fontra sem váltani paypalon úgy ahogy eset úgy puffan alapon abban a pillanatban fizettem
Én úgy szoktam, hogy nincs konkrét keresési cél beállítom a rendezést diszkont szerint ilyenkor a legnagyobb % os kedvezményt dobja előre és akkor elkezdem mustrálni, hogy van e valami kihagyhatatlan. De nem szabad ám minden hónapban nézegetni, ha nem tudsz uralkodni magadon mert úgy jársz mint én, hogy lassan több a bontalan címkés cuccom onnan mint ami használva van
-
vince
őstag
-
g_g_g
őstag
Ecipo-ről nekem is csak pozitív véleményem van (szállítás 1-2 nap volt mindig)
ecipo.hu vélemény -
g_g_g
őstag
Értem, hogy neked most ebben a helyzetben rossz tapasztalatod van velük.
Te is leírtad amit tapasztaltál, én is leírtam.Nem hiszem, hogy "BOTRÁNYOS!!! szállítást" megalapozott dolog lenne 2 rendelés alapján kijelenteni.
De a kérdező nyilván mérlegeli az itt olvasottakat és dönt
-
gingerbalm
aktív tag
Én már sokszor rendeltem ecipo-ről, teljesen korrektek.
Most bezavart a Black Friday, plusz az a "gond", hogy két cipőt rendeltél egy csomagban. Ezt egy ügyintéző mondta nekem a telefonban, hogy azt bonyolultabb intézni. Passz, hogy miért, eddig nem volt így, de most így van. Ugyanis volt kettő rendelésem december első hetében, egy kétcipős szerdán, meg egy egycipős csütörtökön. Az egycipős már következő hétfőn megjött, sőt, visszáruval kedden el is vitte a futár, célba ért, és már a lóvét is jóváírták, ellenben a kétcipős rendelés csak csütörtökön érkezett meg. Ha netán Lasocki gyártmány van a csomagban, arra még pluszban várni kell, mert a családban van olyan rendelés, de az még nincs szállítási fázisban sem, holott szintén december első hetében leadott rendelés, és persze, kétcipős, hogy legyen benne még egy bonyolító faktor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest