-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
-
-
meszi85
tag
-
falikep
csendes tag
-
titán
Nézőpont kérdése.
Ez szemétség?
Szerintem igen, mert már a 15 ezer forint is magas volt. About you érdekes módon 6 ezer forintos limittel is köszöni szépen jól van.
Szerintem inkább az, amit írtál. “fölé ugorjon, majd azt visszaküldöd”
Rossz lett a méret.
------------------------------------------------------------------------
Ezt csak offként:
Érdekes webáruházak lehettek, ha olyan hulladék a rendszerük, hogy ezt meg lehetett csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Megérkeztek tegnapelőtt, végül a 43-as lett jó, szóval megéri egy fél számmal nagyobbat rendelni. Eddig egy napot hordtam, az elején kicsit szorított, de a végére beállt annyira, hogy szinte nem is érzem, hogy rajtam van. Tavaszi/őszi rohangálósnak vettem, arra tökéletes lesz.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Nem tudom még, ma rendeltem. Alapból 42-42,5-es cipőket hordok, itt mérettábla alapján rendeltem egy 43-as és egy 43,5öst. Ha megérkezik megírom a tapasztalatom.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
gergo5991
őstag
jol neznek ki ezek a regattak de tescoban aruljak es ez sokat elarul a minosegerol.. mikor egy regatta vizallo tura dzsekiert elkernek a tescoban 150 eurot a hideg kiraz.. amit a boltokban akcioban latsz azt oszd el kettovel es kb annyit er szerintem ar-ertek aranyban a regatta
ennyi penzert van mar columbia is
-
elder troll
őstag
Nekem az akciós CMP nagyon bevált rollerezni, már késő este kezd olyan hideg lenni, hogy ne legyen túl meleg. Viszonylag vékony, de nagyon jól szigetel.
-
őstag
Ezt vettem: [link] elvileg vízálló, outdoor minősítése van. Anyaga és a zippzár szerint az. Van még szürkésben náluk: [link] Kellemes, vastagabb anyag. Van egy CMP és egy Superdry softshell dzsekim (mindkettő vízálló egyébként és ugyanilyen anyag), azoknál vastagabb bélés van betéve a hátrészre, érzetre is melegebb. Ezért tartottam meg.
Amit linkeltél arra csak szélállóság van feltüntetve.
Regattát megnéznék a Tesco-ban. Ott legalább lehet próbálni és általában le vannak árazva.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Canadian Peak dzsekiket nézd meg a BS-en. Onnan vettem 3 hete jó áron vastagabb softshell-t, csak az már nincs. Viszont még sokféle le van árazva.
Sajnos a márkánál sok a túlfeliratozott cucc, de nekem sikerült kifogni egyet, amin csak egy kicsi Canadian Peak Platinum felirat van és egy kicsi zászló a kar részen, szóval nem reménytelen.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Ezt a kabatot tudom nagyon ajanlani: [link]
Szellozik, 5 fokig eleg ala egy polo, vizallo (egyedul a mandzsettatol tud azni, az felszivja a vizet), tenyleg minosegi holmi. Ezt tukrozi az ara is, de ha lesz megint kuponja a kolleganak, akkor veszek egyet megint, sajnos az elozot egy szezon utan sikerult kukazni, mert a rollerrel perecelest ez se birja
Ha valakinek van otlete, hogy ilyen technikai anyagot hogy/hol lehet javittatni, az ne tartsa magaban -
ggeleven
őstag
Nem tudni, erről nem szólt a kérdés. A munkaruhadivatnál is erősen gondolkoztam, hogy csak a softshell kategóriát linkelem és nem a férfira szűrést. Egyébként a Lidlös van női és férfi kivitelben is. A képek között is van férfi modell (férfi ruhában ).
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
rbalint88
addikt
Ez annyiban az elado hibaja, hogy nem ellenorzik eleg alaposan beerkezeskor a visszakuldott arukat. Nyilvan nem ok koptatjak meg es szorozik ossze a ruhat… Nekem is van kutyam, nyilvan nem a fekhelyeben meghemperegve probalom a ruhat, meg at is nezem, de egy-egy kutyaszor maradhat rajta. Mint ahogy emberszor es haj is, ha csak nem egy meztelencsiga reinkarnacioja az ember
-
Mercutio_
félisten
-
MaddeNNNN
őstag
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
-
AIex
tag
Ami még eszembe jutott, munkaruha boltban érdemes a softshell kabátokat megnézni, itt kategorizálva van a vizállóság is, szerintem nagyjából mindegyik szélálló, ahol 3 rétegü membránról irnak, de a picit drágábbaknál ki is emelik.
BS-rel az a baj, hogy elég általános a termékek leirása, szóval alapvetően a túra / sport cuccok között nézelődnék, méret szerint keresve, ár szerint növekvő sorrendbe rendezve, és ha találtált olyat, ami tetszik, akkor jobban utána kellene nézni, pontosan mit is tud.
-
mert_csokis
senior tag
Arra nem kötelezhet, hogy a másikat meg is tartsd. Nyilván azt az összeget kapod vissza, ami a számlán szerepel. Az lett könyvelve, annyit fizettél érte.
Pontosan tudják, hogy ezt ki fogod használni. Sőt, ezért vannak kitalálva ezek a kampányok. Ilyenkor jóval többet költenek az emberek, mint egyébként.
Zseniális marketing...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
És ha az olcsóbb lesz a jó méret?
Ezt nem igazán értem. Ez a cél, nem?Le van már pusztítva a készlet. Egy ideje megy az akció.
Hét elején még "csak" -30% volt, az 50%-os engedményt nemrég durrantották el.
Gondolom úgy van időzítve, hogy a hétvégével kifut a dolog.
Szerintem most olyan mennyiségű rendelés érkezik be hozzájuk a héten, mint máskor egy hónap alatt.Én ebből zsákoltam be (mindkét színből), mert ezt már ismertem előtte.
A teljes árát nem éri, viszont 7.490-ért röhejesen jó vétel szerintem.
Apám ezt vette magának, Anyám meg egy rakás szandált és bokacsizmát ilyen 5-6e forintokért.
Van miből válogatni...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
adidas Pharrell Williams Tennis HU a becsületes neve, és sokadik generációjánál tart.
Anno mikor megjelent, a Yeezy Boost és NMD mellett nem jutott neki túl nagy publicitás. Sokan nem is tudják, hogy létezik ez a modell, pedig tökéletes nyári lépő.
Elegáns, végtelenül letisztult és sallangmentes, és baromi kényelmes.
Amit linkeltem, az még talán 2018-as modell. Sajnos azokat már csak jócskán felárazva, resell oldalakon lehet megvenni.
Viszont a jelenlegi modellek is szépek szerintem. Kicsit változott az anyag. Rugalmasabb talán, viszont a felülete ellenállóbb lett, a koszt is kevésbé gyűjti. És krémszínű, ami még elegánsabbá teszi.
Nekem a tiszta fehér, első generációs modell (2018) négy nyarat bírt, mielőtt nyugdíjaztam. Akkor is csak azért, mert olyan szinten "beleette" a gyűrődésekbe magát a kosz és por, hogy már igénytelen lett volna utcára hordani. Kiszedni sem tudtam belőle.
Az anyaga viszont 4 év után is makulátlan.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Mercutio_
félisten
BestSecret-en vannak már 9-11k-ért egész pofás Olymp ingek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Liso
csendes tag
Egy kis plusz infó hátha segít valakinek:
Egyszerű galléros pólók után keresgéltem én is (otthoni kertészkedős/autómosós célra). Végül a legkedvezőbben a Kik-ben tudtam vásárolni 1800ft/db áron ( kör nyakú pólók 1200ft/db). Természetesen nem csúcs minőség, de a leírt célokra tökéletesen megfelel.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Ecipo/Modivo pároson van fent, de csak 40, ill. 46-os méretben: [link] Egy 40-est berendeltem, aztán majd meglátom, hogy élőben fog-e tetszeni. A kosaramban volt már egy ideje, és kaptam valamelyik nap egy mailt a Modivotól, amiben egy 5%-os kupont adtak, csak vegyem már meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
Soulfly842
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest