- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
-
fekomat
tag
-
luikay
tag
válasz toompa #28948 üzenetére
Én is... de hiába. Jöttek a szokásos e-mailek.
"Sajnálatos módon a fenti azonosítójú megrendelést készlethiány, vagy esetleges esztétikai hiba miatt nem tudjuk teljesíteni. A közeljövőben nem várható, hogy a megrendelt termék(ek) újra készleten lesz(nek)."[ Szerkesztve ]
-
TheMartin03
aktív tag
válasz toompa #26507 üzenetére
Természetesen, sok köze van egymáshoz a kettőnek.
Az a statisztika is biztos kamu, hogy a magyar férfi átlagmagasság 176cm.
Ahhoz a magassághoz, egy normális testalkathoz bőven jónak kéne lennie az L-nek. Maximum.De ideje elengedni, az igazi férfi úgyis 100 kilótól kezdődik, és 50 éves korára befejeződik, mert a szervezet nem bírja az igazi férfit.
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz toompa #26497 üzenetére
Izé, nem jársz véletlenül edzeni ?
Mintha korábban kerestél volna a BB topikban fehérjét,
Ha az a 114Kg egy "kondis" 114Kg, akkor azért érhető, hogy miért XL-től felfelé kell öltözködni,
Amúgy, a ruhagyártók szerintem figyelembe veszik a vásárlókört is,
Pl. Columbiából az M-es sok esetben megfelel majdnem egy L-es méretnek, Boss-nál az L-es egy bővebb fazonú M-es.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz toompa #22644 üzenetére
az jut eszembe róla, amikor vonalzóval tervezték a bútorokat, meg műszaki cikkeket. úgylátszik a matek segédeszköz átkerült a divattervezőkhöz
ja meg a járműszerelők téli bélelt kabátjára emlékeztet, csak feláras lenne a máv/bkv/csillagflotta logó[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
rbalint88
addikt
válasz toompa #20518 üzenetére
Szinte minden markanal megy a silanyitas sajnos egyszeruen nincs is fogyasztoi igeny a tartos ruhakra, ugyis 1-2 ev utan eldobjak, mert mar nem trendi, veszik az ujat. Ennek nyilvan utanamegy a gyarto is, minek gyartson tartosat, ha nincs hoborges a gyors tonkremenetel miatt, neki az csak koltseg. Levis farmer is 30-40ezerert ket evet bir. Akkor minek vegyed azt dragan? Ha ugyis minden szar, akkor jo lesz az olcso is… csak hat van az a mondas, hogy a szar az ket forintert is szar marad
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz toompa #17951 üzenetére
Szerintem nagyjából méretpontos, nekem 46-os van 46-os lábra nmd v2-ből és tökéletes.
A v2 nagyon kényelmes cipő de én nem értem miért ilyen vékony elől a talpa. Azon kívül tökéletes, és nem bántam meg hogy vettem annó. Rendeltem én is a kék v1-ből, meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
veterán
válasz toompa #16103 üzenetére
Hasonló okok miatt szinte lehetetlen nadrágot találnom normálisan. (Bár már nem edzek, max futok, de a lábaim továbbra is vastagok)
Így a regular szabás, ha olyat veszek, ami a derekamon egy számmal nagyobb, akkor feszül a vádlimon, és passzentos a combomon.
Egy helyen tudok hagyományos farmer jellegű gatyákat venni, az auchan-ban, azok még nem feszülnek annyira.
Egyébként pedig szövetnadrágot veszek, abba könnyebb találni. Drágább, de klasszikus (nem drágább, mint a fast fashion plecsnis gatyái).
A skinny és slim fit nadrág meg, eh...
Ingből viszont jó a slim fit, pedig nem vagyok slim.
De pl vettem anaputna és geo.norway kabátokat, a legnagyobb, 3XL-est, a vállamon és a mellkasomon passzentosak (már nem edzek aktívan, így a háj az izomra kezd lerakódni, felül lassan minden ruhadarab kicsi a 191cm/122kg-mal)Szóval nagyon megértelek, és ha találsz megfelelő helyeket vásárlásra, oszd meg, kérlek!
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
SOAD19
addikt
válasz toompa #16103 üzenetére
Általában a skinny a nagyon feszülős (még a vádlin is), ezt én se szeretem, nem igazán tartom férfiasnak. Eggyel lazább a slim, én ezt preferálom, mert vékony vagyok, és nekem ez talán a legoptimálisabb. A straight/regular az elméletileg egyáltalán nem kellene passzentosnak lennie alap esetben. Vannak esetleg loose, relaxed még lazább modellek, legalábbis a Levisnél, ezekkel a megnevezésekkel szerepelnek: [link]
A lényeg, hogy a slim, és skinnyket kerüld.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz toompa #16101 üzenetére
Szerintem, tök jó, kényelmes, ha kissé sztreccses a farmer, azaz van benne elasztomer. Nem inkább a szabással van a gondod (skinny, slim)? Lehet, hogy straight szabásút vagy még bővebbet lenne érdemes kipróbálni? Ezek csak nem annyira testhezállóak, feszeses. Én speciel pont szeretem, ha főleg fenéknél, de combnál is passzos, nem büggyös.
-
arcsin
senior tag
válasz toompa #10011 üzenetére
Férfi cuccokat nem tudom, de a női rész nem nyűgözött le. Akár szabásról van szó, akár anyaghasználatról. 1x végső elkeseredésemben bementem, mert egyszerű sima fekete farmert kerestem 10ezer ft alatt sürgősen. Hát végül is Ankle line (boka feletti) példányt vettem meg ami nekem a bokám alá jóval leért így is, pont mint egy normál nadrág. Nem egy nagy méretet vettem (26) szóval semmi sem indokolta a bokánál hosszabb szárat. Akkoriban egy fél évig kb csak olyan gatyákat próbálgattam a boltokban, amiknek hosszú volt a szára. Mostanra ez visszaállt, és szerintem nem volt sípcsont vagy combcsont műtétem.
Tl;dr ezen az egy eseten kívül szerintem 4éve nem voltam c&a, h&m ben.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest