- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz pajorgergo #19098 üzenetére
FB csoportokat nem követem, de ott akadhat influenszeres. Többiek találtatok esetleg?
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Küldenék vissza a NIKE-nak egy cipőt, de olvasok egy ilyet a visszaküldési leírásban:
"Egyszerűen csak add fel a dobozt a hozzád legközelebb eső postán. Ne felejtsd el
magaddal hozni a visszaküldési címke felső részét, hogy a postai alkalmazott le tudja
pecsételni és alá tudja írni. Ez jelenti a bizonyítékot
a visszaküldésről."
Amit pdf-ben kaptam, azon nincs alsó-felső, csak egy pontozott rész van...
Nyomtassam ki 2x és egyet visszaadnak?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
ggeleven
őstag
Megint Sinsay akciós napok vannak.
2022.09.26-09.27. MIN 800 Ft vásárlás esetén
👉 -30% a megjelölt termékekre 👈 Kód: DEALS30HU
Ingyen szállítás 4995 Ft felett. (asszonynak szólsz és biztosan könnyen fölé mentek)
Egyszerű textilöv 1165,- több színben is [link]
Marvel textílöv (masszívabb) 1165,- [link]
Van egy halom Disney, Harry Potter, Mancsőrjárat, stb trademark cucc.Hogy ez meg 2000?! Akkor gazdag vagyok! Így állnak a szekrényben a zoknik itthon.
2 pár Superman zokni20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
diegho
nagyúr
Ez a geox jónak tűnik. 46os kell, van olyan amiből 47, ez is bonyolítja nálam a helyzetet.
-
ggeleven
őstag
válasz istnag #19094 üzenetére
Hú, az a két Columbia marha jól néz ki!
Én most egy ilyen GEOX-ot hordok és nagyon szeretem. Sétához, irodában szaladgáláshoz és 2-3 óra vezetéshez is kényelmes.
Geox Dolomia
Fél év tapasztalat alapján bátran vennék újabb Geox cipőt és ajánlom is ismerősi körben."Valami olyan kell, ami nem ázik át amíg kimegyek a kocsihoz melóból (200m) és fel lehet venni egy farmer+ing kombóhoz." - Kb pont ilyen felhasználásra keresek én is nem egyből beázós cipőt egyébként.
-
istnag
addikt
-
diegho
nagyúr
[link] Erről vélemény?
-
Mercutio_
félisten
válasz margithid #19089 üzenetére
+Columbia túracipők, arra kell figyelni, hogy adott fantázianevű modell van normál és waterproof névvel, utóbbi a vízálló változat.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
diegho
nagyúr
válasz istnag #19088 üzenetére
Ettől féltem. Na meg mióta megvettem az első skechers cipőmet, kb minden más kényelmetlen lett. Van egy tom tailor őszi bőrcipőm, de túl meleg ilyen időben még. Valami olyan kell, ami nem ázik át amíg kimegyek a kocsihoz melóból (200m) és fel lehet venni egy farmer+ing kombóhoz.
-
margithid
veterán
Esős időre én valami vízálló cipőt vennék. Nyáron volt egy Skechers officeshoeson 16k körül ami vizálló volt, de nem vettem meg.
Merrel, salomon ami még gyárt ilyet.
Nem tudom, hogy a chelsea csizmák mennyire áznak be? -
diegho
nagyúr
Sziasztok.
A hilfiger cipők méretben mekkorák mondjuk egy skechers-hez képest? Keresek valami sportos cipőt, ami nem ázik át ha pár percig esik.
-
Zeki
nagyúr
-
mert_csokis
senior tag
válasz w.miki #19074 üzenetére
Bemész bármelyik kínaiba, és szartig tudsz válogatni a zoknik közül.
Itt az őszi, illetve jön a téli szezon, jellemzően feltöltötték a készleteket vastagabb zoknikkal.
Az hidegben is melegen tartja a lábat. Nem kell ezt túlgondolni...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
w.miki
veterán
Zokniból van ajánlott, téli változat? Olyan ami hidegben is melegen tartja a lábat? Van ilyen?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
margithid
veterán
válasz lorcsi #19071 üzenetére
Igen, AY-ról rendeltem.Van egy Tom Tailor lenvászon nadrágom, nem rossz, de a Boggi Milano más kávéház.
Szerintem ez a Drykorn-nal van hasonló kategóriában, igaz abból farmerom nincs, mert sajnos kicsi lett.
Nekem kings of indigo farmerem van még, az is nagyon jó minőség.
A Selected Homme , Tom Tailor 6-7k körül éri meg.
10-15k körül már ki lehet fogni g-star-t, replay-t, én legalábbis ilyen árakon vettem ezeket. -
margithid
veterán
Scotch and soda chino nadrág, kék és fehér, elég sok méret van még, 11700 ft
[link] -
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
Rendelt már innen valaki pénztárcát? [link]
Milyen minőségű? Venni szeretnék, kizárólag bőrből készültet. -
margithid
veterán
Reebok tréningruha, 2 részes, S, M, L
10500 Forint
[link][ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
A Patagoniának nincs akkora felhozatala eleve, min egy divat "hipszter" márkának. Ráadásul itthon a kereslet sem túl nagy rá, ahogyan a fjallraven-re, és arcteryxre sem. A magyar piacnak ezek nagyon drága cuccok, ráadásul a Mountexben nézd meg hány féle márka van ...
Voltam többször személyesen is a boltjaikban Pesten.
Spartoo is jó, de ott még kevesebb a felhozatal .Ha nagy felhozatal kell akkor ezt a shoppot ajánlom. -
mert_csokis
senior tag
válasz adalbert1 #19033 üzenetére
Nagyjából ez a három a legismertebb. Ezeken kívül is van jó néhány, de azok jellemzően drágábbak, illetve a készletük sem akkora.
A magyar boltokat nem is említem, vaskos tízezreket rátesznek a srácok. Gyakorlatilag az már duplán resell.
Érdemes átnézni, éppen hol a legolcsóbb a keresett színállás. A KLEKT-nél a devizát is ki tudod választani. Pont valamelyik nap néztem, hogy azzal is lehet néhány ezrest fogni, ha USD-ről átrakod GBP-re.
Most nagyon kilőtt a dollár, van egy kis váltáskülönbség.Még 2018-ban dolgoztam Németországban. Akkor vettem retail áron egy J3 Retro Pure White-ot. De valahogy nem éreztem magaménak, így visszaküldtem.
Néhány napja néztem StockX-en, hogy milyen áron mennek most. Hát, fogom a fejem...[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
tisn
addikt
válasz hyperspace #19052 üzenetére
en mar eleg profin leszedem. (nem lopas miatt, hanem jo parszor rajta hagytak mar)
-
margithid
veterán
Megjött a Boggi Milano farmer.
Nagyon jó kis cucc.
Egy Tom Tailorhoz képest azért érezni, hogy jobb minőségű.
Igaz árban is drágább. (15K) -
hyperspace
őstag
Mango outletből sikerült úgy elküldeiük egy pizsamát, hogy mindkét részében benne maradt a lopásgátló. Elmentem egy Mangoba, és levették. Annyira nem lett volna vicces, ha valahova vidékre rendelem.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
margithid
veterán
válasz Attila2011 #19048 üzenetére
Szerintem jó kis cipő, de egész nap nem szeretném viselni azért. Bugatti minőség kb. Hozzáteszem hogy egyszer volt rajtam, lehet be sincs törve még.
Clarks cipőket jónak mondják amúgy, itt topikban is ajánlott szokott lenni. -
blicc93
csendes tag
válasz rhunseeker #19036 üzenetére
Szia, nekem az új nagy szerelmeim a Salomon GTX cipők - gore tex membrán, tesztelve túrázás közben, tényleg nem ázik be Ki lehet fogni 40 alatt időnként.
Nézz rá, van egy-két darab, ami utcai cipőnek is teljesen elmegy, még ha túracipőnek is van meghirdetve.
Pl. [link]
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz Attila2011 #19044 üzenetére
Clarks Bampton? [link]
Itt van egy 44.5-es, elég szük az eleje, igy lehet ez jó a 44-es lábadra.
Nekem bugattiból 44-es kell, clarksból 44.5-es. -
Attila2011
aktív tag
Jobb féle fekete, bőr alkalmi félcipőt valaki tud ajánlani? Jó lenne 30k alatt maradni. AY-n 44-es lábra elég gyenge a felhozatal, ecipőn se nagyon láttam akciót jobb modellekre. Humanicban pedig az ájulat kerülgetett, nem kicsit tolták fel árakat.
-
rellif
senior tag
válasz Attila2011 #19042 üzenetére
Nem megy
-
őstag
Columbia?
-
rellif
senior tag
Mostanában sorry kupon helyett "Köszönetképpen a legutóbbi rendelésedért, most egy 20%-os kuponnal ajándékozunk meg*!"
jófej email-ek jönnek az AY-tól. Más is szokott kapni ilyet? -
MaddeNNNN
őstag
new balance honlapján nézz körül, rengeteg akció van. ha meg találsz olyat ami nem akciós arra tudsz igényelni 15%-os kupont ha feliratkozol hírlevélre. én most rendeltem egy ilyet:
[ Szerkesztve ]
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
rhunseeker
tag
Sziasztok!
Szeretnék őszre valami sportosabb cipőt ami nem ázik be egy random pocsolyába lépésről
Tud valaki valami tippet adni ezügyben?
Ilyen 30-40k-t szánnék rá. -
adalbert1
veterán
válasz mert_csokis #19027 üzenetére
Melyek azok a helyek, ahonnan ilyet érdemes rendelni? Stockx, goat, klekt?
Most, hogy elkezdtem a jordan 3-akat nézegetni megtetszett nagyon egy színállás, és ugyan nem szívesen fizetek resellért plusz pénzt, de annyira még nincs elszállva az ára, így gondolkozom rajta, hogy behúzzam. Néztem az itthoni boltokat is (truetosole, balázskicks), de egyik helyen sem láttam, igaz Jordanből főleg az 1 és a 4 megy nagyon itthon, a 3-nak elég marginális lehet a piaca.
Ezek nagyjából ugyanannyira legit oldalak, igaz?lorcsi: múltkor mikor 6-7k környékén volt a Wrangler greensboro modellje, rendeltem egyet, nekem eddig elég jónak tűnik, igaz még csak egyszer volt rajtam - így hosszú távon nem tudom, hogy mennyire lesz tartós.
-
umek
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata "Newport Bay Sailing Club" márka kapcsán? Zalandón találtam 5-ös pack egyszerű fekete pólót (van 10 és 14ezres).
Igazából pulcsi alá keresek nem V nyakú normális minőségű fekete pamut póló pakkot. Ha van valami, amit ajánlanátok tapasztalat alapján, azt is megköszönöm.
Köszi!Légy korrekt.
-
nafikra
tag
about you kuponja van valakinek amit ebben a jo promo idoszakban is fel lehet hasznalni? egyedi 15%ot nem engedte sajnos
-
mert_csokis
senior tag
válasz istnag #19020 üzenetére
Ne viccelj már, a StockX mellett az egyik legismertebb resell oldal.
Mindenhol bele lehet futni fake cuccokba. Ott is emberek dolgoznak, simán átcsúszhat az ellenőrzés során. Ez benne van sajnos.
Egyszerűen már olyan minőségű replikák készülnek, amit az avatott szem sem feltétlenül vesz észre.
YT-on rakás videót találni erről, hogy még az sem szúrja ki elsőre, aki napi szinten ezzel foglalkozik.
A fórumtárs által keresett AM Pre-Day nem az a kategória, ahol aggódni kéne emiatt.
Nyugodtan meg lehet venni. Ahogy írtam is, többször vásároltam már onnan. Minden alkalommal kifogástalan volt az adott lépő.
Viszont egy Travis Scott Jordan 1-nél megremegne az ujjam az egér fölött, hogy le merjem-e rendelni. Mert az viszont a fake gyártók holy grail-je.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
CHIPman
nagyúr
Korán vagyok még vele, de nem szeretnék kifutni az időből.
15-30k között nézek "télikabátot", leginkább a téli dzseki fogalmába illik bele az elképzelésem ahogy néztem. Nagy L, vagy XL méret jó általában (190cm 86kg), követelmények:
-derékrészen és az ujjakon mandzsettás
-lehetőleg nem steppelt, de ha mandzsettás akkor belefér
-nem combközépig érő, tehát nem hosszúkabát
3 éve vettem ezt, akkor teljes áron 12k-ért, igazából baja nincsen, csak már kifakult és szeretnék mellé egy újabbat, és esetleg melegebbet. Látott valaki valamit, ami belefér a keretbe, és jó minőségű? ay-n ahogy néztem a "sajátmárkások" vannak (Jack&Jones, Blend stb.) ebben a keretben, ezeket meg szabad venni, vagy inkább nézzek nagyobb nevűt akciósan?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
MaddeNNNN
őstag
Pár Hollister farmer elfogadható áron:
Slim fit világoskék 8994 Ft
Slim fit kevésbbé világos kék 9894 Ft
Skinny fit szürkés világoskék 8094 FtEgyszer kipróbáltam egyet és azóta csak ilyet veszek. Szeretem a streccsesebb anyagú farmerokat. A skinny meg slim megjelölés miatt nem kell aggódni, 180 cm és 80kg vagyok nem pipaszár lábakkal és nagyon kényelmesek.
Hollister 3 pack S-es pólók 7512 Ft
Hollister 3 pack M-es pólók 9443 Ftrégi egyéni kupont elvileg elfogad ezekre
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
istnag
addikt
válasz mert_csokis #19017 üzenetére
Nem tudom én valahogy nem mernék innen vásárolni, elég tipikus fake cuccos weblapnak tűnik.
Aztán még itt van ez is:
[link]
-
mert_csokis
senior tag
válasz Viktojka #19016 üzenetére
Abszolút legit oldal, vásároltam már onnan. Szerintem árak tekintetében az egyik legjobb a resell oldalak közt.
A kiválasztott cipő ára már mindent tartalmaz. Posta (azt hiszem, hogy 18 dollár) persze van, de azon túl nem terhel plusz költség. A rendszer érzékeli, hogy Magyarországról vásárolsz, így te már a kalkulált árakat látod.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Viktojka
tag
válasz mert_csokis #19014 üzenetére
Köszi.
Megtaláltam én is ezt az oldalt, de nem ismerem, nem mertem megrendelni.
+még szállítás, meg gondolom még ÁFA is… -
BoneDragon
veterán
válasz mert_csokis #19014 üzenetére
Oké, ez az oldal elég GOAT. El is mentettem.
-
AIex
tag
Sziasztok !
Premier Outlet-től jött egy email, hogy Nike-ban -30% kedvezmény van minden termékre,
Mivel Premierben is "Nike Factory Store" van, így szerintem ez a kedvezmény Dunakeszin található Nike Factory Store-ra is vonatkozik, illetve talán még Polgárdon az M3 outletben található üzletre is.
Akció időtartama 2022.09.20.-2022.09.26.
-
rushty
őstag
válasz LendvaiFeri1 #18996 üzenetére
Olyan ezzel a feketével hunyorítva, mint amit a csajok vesznek a vállukra
Revolut meghívó pü-ben
-
Xtomi
tag
Helló!
AY-n a régebbi 10%-os kuponok mennek? -
ggeleven
őstag
Alvósnak/gyerek szétjátszani:
Őszi Bestsellerek 🍁 -40% egyes termékekre! 🤩 Kód: DEALS40HU
Sinsay (ne tévesszen meg, hogy a linkben női akciók szerepelnek)De összes pólót megnézve is vannak olcsók, ha valakinek csak simán pulcsi alá kell valami.
Férfi pólók#akció
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest