- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz INGJOKE #30845 üzenetére
Az oldalazást nem biztos, hogy tudom, mi pontosan, viszont egy Pega Trail elég jó mindenes cipő, amiben lehet nyugodtan laza terepre is menni, de adott esetben rekortánon vagy aszfalton se túlzás. De pl. az Asics aszfaltcipőinek terepesített változatai (Cumulus TR pl.) is jók ilyesmire, esetleg a Puma daily trainerei (Velocity, Magnify). Az a lényeg, hogy kicsit nagyobbak legyenek a bütykök a talpaikon, ez a külső talp fedje is le nagyjából az egész felületet és jobban tapadjon az átlaghoz képest (ilyenek a Pumák vagy az Asics terepesített modelljei is).
-
ígyvanferi
addikt
válasz Stylewars_kp #30770 üzenetére
De hát 5 mp átvenni egy másik nadrágot. És akkor nem az lesz retkes, amiben egész nap irodai környezetben vagy. Mert bizony retkes lesz, nemcsak akkor ha esős-saras az idő, és lehet, hogy annyira nem is tűnik fel. Cserenadrággal pedig nem egyféle cuccnak kell "tudnia" egyben a biciklis közlekedéshez alapvető dolgokat, meg az irodában, elegánsabb formában ücsörgéshez szükségeseket.
-
ígyvanferi
addikt
válasz jjeahh #29952 üzenetére
Mondasz kérlek pár konkrétat, amit ajánlasz ilyen gyorsan száradó, vékonyabb, kevésbé gyűrődős fajtából? Ennek a modal anyagnak meg utánanézek, mert még sosem hallottam. Ami részben merinós, abból van egy-kettő (decathlonból pl.), és bár kevésbé gyűrődnek, meg vékonyak, de vagy kicsit szúrósabb az érzet bennük vagy itt-ott elkezdtek kikopni, lyukadni. Szóval még nem találtam meg a tökéletest. Sima, egyszínű vagy valami szolíd csíkos, sávos mintás lenne jó mindennapi használatra.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz gossip2 #26517 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá én is. El tudom képzelni, hogy nem is kell visszaküldened, és küldik helyette a ténylegesen rendeltet.
Nekem legalábbis egy korábbi ügyből kifolyólag elég pozitív a tapasztalatom a supportjukkal. Nem pont ilyen volt az eset, csak elkeveredett egy rendelésem, és nagyon sokára érkezett meg (kb. 6 hét rémlik, tőlük már rég eljött a fuvarbejegyzések alapján, ide nem jutott el), visszautalták az árát, és írták, hogy megtarthatom a cipőt is, ha megérkezik (közben ugye ez megtörtént).[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz margithid #26304 üzenetére
Onnan. Hogy hogyan oldották meg, azt nem tudom, de nincs semmi további költség a szállítási díjon felül (az is csak bizonyos összeghatár alatt). Érdemes végignézni a különböző valutákat, mert általában svéd koronában fizetve olcsóbb és a szállítási díj is kedvezőbb (és kisebb összegtől ingyenes), mint pl. euróban.
-
ígyvanferi
addikt
válasz janakbacsi #26149 üzenetére
Új buszsofőrök állnak szolgálatba?
-
ígyvanferi
addikt
válasz BoneDragon #26008 üzenetére
Soha ne mondd, hogy soha!
-
ígyvanferi
addikt
Szívesen. Használd egészséggel. Nem értek amúgy sem az ilyesmihez.
(#25672) tisn: igen, ez szuperül hangzik, egyre szimpibb a cipő. ja nem . Amúgy nem is tudom mi a jobb, ha tényleg emiatt a szutyok miatt ment tönkre a térded vagy ha semmi köze sem volt hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz haiduo82 #23382 üzenetére
Bár nem filléres tételek, de bestbuy még az adidas Takumi Sen 8, a Saucony Endorphin Speed 2 Runshield, a Saucony Endorphin Pro 2, aztán női méretekben a Puma Liberate Nitro is.
#bestsecret
[ Szerkesztve ]
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz Chuck Norris #23181 üzenetére
"Szín: homár" - stimmel...
-
ígyvanferi
addikt
válasz bbsofficial #23118 üzenetére
Én eddig így értelmeztem ezt, sőt, van ahol ezt GYIK-ben/FAQ-ban külön ki is emelik. De ehhez az kell, hogy jelezd valamilyen formában az elállási szándékodat a megkapástól számított 14 napon belül. Ha nem jelzed külön, akkor viszont a kézhezkapástól kezdve indul a 14 nap. De mondom, ez csak az én fejemben élt így eddig, lehet nem fedi a valóságot.
-
ígyvanferi
addikt
De engem az a konkrét egy darab modell ára zavar. Tényleg kevés van jó áron, de 3-at kimazsoláztam a futós topikban, ami szerintem igen (Nike Pegasus Trail 4 GTX, Salomon Ultra Glide, adidas adios 7).
(#22588) Studi: én sem tennék ilyet, de a haverom ismerősének a szomszédja lehet így fog eljárni egy teljesen másik esetben. Még meglátja, megéri-e a kattintásokat a spórolás. Tényleg, hogy mik vannak...
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz b4lukapitany #22397 üzenetére
De, van: 23-34 közötti számozású méretek.
-
ígyvanferi
addikt
válasz LendvaiFeri1 #21343 üzenetére
Hozzádobnának még egy extra 20-30%-os kedvezménykupont, jó is lenne. (Egyébként már 2 hete megy ez a kiárusítás, szóval siessen, aki vásárolna, biztos fogy is készlet, meg az árak is visszaállhatnak hamarosan.)
-
ígyvanferi
addikt
válasz RexpecT #20999 üzenetére
A december 6-a az a dátum, amikor elvitte tőled a UPS futár a csomagot? Vagy a tracking szám alapján látod, hogy akkor érkezett meg Duisburgba a nikenak? Csak mert tőlem két külön csomagot vittek vissza december 7-én, az egyik 9-én érkezett meg hozzájuk és másnap jött a visszatérítés, a másikat viszont csak tegnap adta le a UPS a tracking szerint a return office-ban, de ma már ezután is megkaptam az összeget. Szóval amint megkapták, nekem egy napon belül (és ez korábbi tapasztalat is, nemcsak most) a számlán volt a visszatérített vételár.
Közben látom, hogy már a supporttal beszéltél és látják a beérkezett csomagot, de lehet csak ma vagy egy-két napja kapták meg. Persze ha a dec. 6. ennek a napja, akkor nem szóltam. Bár a 7 munkanapba még beleférnek.
Ja igen, a visszatérítésről emailt pedig utólag küldenek, nekem pl. a legutóbbi esetben két nappal később jött a refund notification.[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz gergo5991 #20416 üzenetére
Megint eljátszották ezt a cyber monday kapcsán...
Ja, igen, cyber monday akció van a zalandon, extra 20% kedvezmény a CYBER kóddal a megjelölt termékekre.
Én csak a futócipőket szoktam nézegetni, azoknak az árával vagyok képben, lehet a többi cuccnál találtok jó akciókat az extra kuponnal, de a futócipőknél kritikán aluli a helyzet, mindenről leszedték az alap kedvezményt. Ha a szűrőben kiválasztom, hogy a kedvezményes cipőket mutassa, akkor 9(!) db-ot ad ki... az 525-ből. Ami külön vicces, hogy lefekvés előtt ránéztem a kínálatra, nemsokkal éjfél után, amikor élesedett a kupon, és még rengeteg minden volt akciós, sőt kimondottan jó árakat is láttam. De a fene se gondolta, hogy ezt ilyen gyorsan 'orvosolják' ma reggelre.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
De ilyesmiről nincs szó. Nem rábeszélni akarlak egyébként a zalandos nőire, ne érts félre, de a lényeg, hogy azonos méretben nem lehet különbség a csillapításban, mert ugyanaz a hab. Sőt, a női modellnél a nagyobb drop úgy jön ki, hogy a saroknál 2 mm-rel vastagabb a talp (igaz elől meg 1 mm-rel vékonyabb), mint a férfinél, tehát inkább az ellenkezője az igaz, ami a csillapítást illeti.
-
ígyvanferi
addikt
válasz haiduo82 #19431 üzenetére
Megjegyzem a Nimbus 24 esetében is ez a helyzet, nagyobb a drop.
Az Air Zoom podos Nike futócipőknél van még olyan különbség, hogy alacsonyabb nyomásra van beállítva az air pod a női modelleknél. Pegasus 38-nál tudom pl., hogy a női cipő podjában 15 psi, a férfiéban pedig 20 psi a nyomás. -
ígyvanferi
addikt
válasz mert_csokis #19117 üzenetére
Még csak telefonálni sem kell, mert ha az ember a nike.com-on a fiókjában rábök a rendeléseknél a visszaküldésre, egyből át is kerül a ups-hez, ahol kb. kettőt kell kattintani és meg is van igényelve a futárt.
-
ígyvanferi
addikt
Ezt azért érdemes átgondolni kicsit: 30 nap alatt lehet futni egy cipőben 200, de akár 400 km-t is, utóbbi mondjuk egy versenycipőnél már közelíti a használhatóság alsó határát is. Tehát úgy véled, miután ennyi km-t beleraktál egy cipőbe, minden további nélkül visszaküldheted a Nike-nak, akik vissza is adják szó nélkül a vételárat érte? Szerencsétlen a megfogalmazás (fordítás...), ezt aláírom.
Javaslom még ezt a pontot a GYIK-ből, hogy világossá váljon, mire is gondolt a költő:
"Hogyan küldhetek vissza sérült vagy hibás termékeket?
Ha még nem telt el 30 nap a vásárlás óta, egyszerűen csak válaszd ki a fenti opciók valamelyikét a termék visszaküldéséhez.A 30 nap leteltét követően a hibás vagy sérült termékek a kiszállítás vagy az áruházi vásárlás dátumától számított két éven belül visszaküldhetők érvényes vásárlási bizonylattal. Az áruvisszavételre vonatkozó bővebb információért lépj velünk kapcsolatba."
Szóval ne használjuk már ingyenes ruhakölcsönzőként.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Tuti biztos vagyok benne, hogy a két héttel ezelőtti szülinapomkor (előtt) kaptam az about youtól egy egyedi, talán 15%-os kupont, pár hét, talán egy hónap felhasználhatósággal. Viszont szőrén-szálán eltűnt az emailjeim közül. Vagy csak valamiért nem találom, nem jól keresem. Milyen tárgyú levélben küldenek ilyet, tudtok segíteni?
A profilomba is beléptem, mondom, hátha ott van, de nincs nyoma ott sem. -
ígyvanferi
addikt
válasz margithid #17978 üzenetére
Elég f.scsi, hogy látszólag random, mire lehet felhasználni az extra kedvezményt és mire nem. Nyilván pont arra nem, amit szeretnék venni... Ez a Reebok Floatride Energy 4 elég jó áron van már így is.
-
ígyvanferi
addikt
válasz MaddeNNNN #17855 üzenetére
Most épp mennyi volt? Csak mert folyamatosan változtatják az árakat, akár napról-napra is, és néha egész jelentősen. Mittomén Pega Trail 4-es volt már talán 28 ezer körül, aztán visszament 46 ezerre, most 42 ezer épp. Szóval simán ki lehet fogni bármit jó áron, csak naponta kell figyelni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz szpeti40 #17417 üzenetére
Közben leesett, miért nem tudod kipróbálni. Én sajnos csak a feliratkozás után olvastam el, hogy 30 napig lehet majd felhasználni kapott kupont. Mondjuk lesz mire ellőni, a futócipő választék elég jó, ráadásul gyakran változnak az árak (rendre beakcióznak különböző modelleket, amik így kuponnal együtt már jó ajánlatoknak számítanak). Érdemes akár naponta is csekkolni a kínálatot emiatt. A többi kategóriát nem figyelem, így azt nem tudom minden másra is érvényes-e a gyakori árváltozás.
-
ígyvanferi
addikt
válasz NyxNyxNyx #16540 üzenetére
Mármint ezt vetted futáshoz? Vagy nem jól emlékszem, hogy ahhoz kerestél cipőt? Mert ez csak valami casual/utcai cipőnek tűnik nekem. Egy métert nem futnék benne, max. a busz után. Értem, hogy olcsó volt, de rendes futócipőket is ki lehet fogni 15-20 ezer között rendszeresen.
-
ígyvanferi
addikt
-
ígyvanferi
addikt
válasz bajnokpityu #13448 üzenetére
Ez matematikailag nem tudom feldolgozni...
-
ígyvanferi
addikt
válasz Drughi #12895 üzenetére
Nekem ez bejött, bár biztos találni olcsóbban is hasonlót, én nem szeretek kísérletezni egy-két ezres spórolásának reményében. Nemtom chino-e vagy nem, golfozni sem golfozok, de elég vékony, lenge, ideális nyárra. Tartósságáról nem tudok nyilatkozni, egy éve vettem kb., a vastagabb változatából van több is, régebb óta, azok jól bírják a napi használatot, annak az ülepe fényesedett csak ki a bringanyeregtől.
Szerk.: ja látom írtad, hogy 6K HUF a max., akkor ez kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz xy.zsolt #12323 üzenetére
Ha jófogásra nem is, de valami értelmesebb futós csoportba berakhatod kvázi nullkm-esként, némi kedvezménnyel. Esetleg itt nálunk is megkérdezheted a többieket (én már nem emlékszem, hogy végül melyik modell milyen méretéről van szó), hogy valakinek kell-e vagy ott a fb-n a futócuccos leárazásos topic, az egy rendes közösség.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...