Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz xy.zsolt #12323 üzenetére
Ha jófogásra nem is, de valami értelmesebb futós csoportba berakhatod kvázi nullkm-esként, némi kedvezménnyel. Esetleg itt nálunk is megkérdezheted a többieket (én már nem emlékszem, hogy végül melyik modell milyen méretéről van szó), hogy valakinek kell-e vagy ott a fb-n a futócuccos leárazásos topic, az egy rendes közösség.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Drughi #12895 üzenetére
Nekem ez bejött, bár biztos találni olcsóbban is hasonlót, én nem szeretek kísérletezni egy-két ezres spórolásának reményében. Nemtom chino-e vagy nem, golfozni sem golfozok, de elég vékony, lenge, ideális nyárra. Tartósságáról nem tudok nyilatkozni, egy éve vettem kb., a vastagabb változatából van több is, régebb óta, azok jól bírják a napi használatot, annak az ülepe fényesedett csak ki a bringanyeregtől.
Szerk.: ja látom írtad, hogy 6K HUF a max., akkor ez kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz bajnokpityu #13448 üzenetére
Ez matematikailag nem tudom feldolgozni...
-
ígyvanferi
addikt
-
ígyvanferi
addikt
válasz NyxNyxNyx #16540 üzenetére
Mármint ezt vetted futáshoz? Vagy nem jól emlékszem, hogy ahhoz kerestél cipőt? Mert ez csak valami casual/utcai cipőnek tűnik nekem. Egy métert nem futnék benne, max. a busz után. Értem, hogy olcsó volt, de rendes futócipőket is ki lehet fogni 15-20 ezer között rendszeresen.
-
ígyvanferi
addikt
válasz szpeti40 #17417 üzenetére
Közben leesett, miért nem tudod kipróbálni. Én sajnos csak a feliratkozás után olvastam el, hogy 30 napig lehet majd felhasználni kapott kupont. Mondjuk lesz mire ellőni, a futócipő választék elég jó, ráadásul gyakran változnak az árak (rendre beakcióznak különböző modelleket, amik így kuponnal együtt már jó ajánlatoknak számítanak). Érdemes akár naponta is csekkolni a kínálatot emiatt. A többi kategóriát nem figyelem, így azt nem tudom minden másra is érvényes-e a gyakori árváltozás.
-
ígyvanferi
addikt
válasz MaddeNNNN #17855 üzenetére
Most épp mennyi volt? Csak mert folyamatosan változtatják az árakat, akár napról-napra is, és néha egész jelentősen. Mittomén Pega Trail 4-es volt már talán 28 ezer körül, aztán visszament 46 ezerre, most 42 ezer épp. Szóval simán ki lehet fogni bármit jó áron, csak naponta kell figyelni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz margithid #17978 üzenetére
Elég f.scsi, hogy látszólag random, mire lehet felhasználni az extra kedvezményt és mire nem. Nyilván pont arra nem, amit szeretnék venni... Ez a Reebok Floatride Energy 4 elég jó áron van már így is.
-
ígyvanferi
addikt
Tuti biztos vagyok benne, hogy a két héttel ezelőtti szülinapomkor (előtt) kaptam az about youtól egy egyedi, talán 15%-os kupont, pár hét, talán egy hónap felhasználhatósággal. Viszont szőrén-szálán eltűnt az emailjeim közül. Vagy csak valamiért nem találom, nem jól keresem. Milyen tárgyú levélben küldenek ilyet, tudtok segíteni?
A profilomba is beléptem, mondom, hátha ott van, de nincs nyoma ott sem. -
ígyvanferi
addikt
Ezt azért érdemes átgondolni kicsit: 30 nap alatt lehet futni egy cipőben 200, de akár 400 km-t is, utóbbi mondjuk egy versenycipőnél már közelíti a használhatóság alsó határát is. Tehát úgy véled, miután ennyi km-t beleraktál egy cipőbe, minden további nélkül visszaküldheted a Nike-nak, akik vissza is adják szó nélkül a vételárat érte? Szerencsétlen a megfogalmazás (fordítás...), ezt aláírom.
Javaslom még ezt a pontot a GYIK-ből, hogy világossá váljon, mire is gondolt a költő:
"Hogyan küldhetek vissza sérült vagy hibás termékeket?
Ha még nem telt el 30 nap a vásárlás óta, egyszerűen csak válaszd ki a fenti opciók valamelyikét a termék visszaküldéséhez.A 30 nap leteltét követően a hibás vagy sérült termékek a kiszállítás vagy az áruházi vásárlás dátumától számított két éven belül visszaküldhetők érvényes vásárlási bizonylattal. Az áruvisszavételre vonatkozó bővebb információért lépj velünk kapcsolatba."
Szóval ne használjuk már ingyenes ruhakölcsönzőként.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz mert_csokis #19117 üzenetére
Még csak telefonálni sem kell, mert ha az ember a nike.com-on a fiókjában rábök a rendeléseknél a visszaküldésre, egyből át is kerül a ups-hez, ahol kb. kettőt kell kattintani és meg is van igényelve a futárt.
-
ígyvanferi
addikt
válasz haiduo82 #19431 üzenetére
Megjegyzem a Nimbus 24 esetében is ez a helyzet, nagyobb a drop.
Az Air Zoom podos Nike futócipőknél van még olyan különbség, hogy alacsonyabb nyomásra van beállítva az air pod a női modelleknél. Pegasus 38-nál tudom pl., hogy a női cipő podjában 15 psi, a férfiéban pedig 20 psi a nyomás. -
ígyvanferi
addikt
De ilyesmiről nincs szó. Nem rábeszélni akarlak egyébként a zalandos nőire, ne érts félre, de a lényeg, hogy azonos méretben nem lehet különbség a csillapításban, mert ugyanaz a hab. Sőt, a női modellnél a nagyobb drop úgy jön ki, hogy a saroknál 2 mm-rel vastagabb a talp (igaz elől meg 1 mm-rel vékonyabb), mint a férfinél, tehát inkább az ellenkezője az igaz, ami a csillapítást illeti.
-
ígyvanferi
addikt
válasz gergo5991 #20416 üzenetére
Megint eljátszották ezt a cyber monday kapcsán...
Ja, igen, cyber monday akció van a zalandon, extra 20% kedvezmény a CYBER kóddal a megjelölt termékekre.
Én csak a futócipőket szoktam nézegetni, azoknak az árával vagyok képben, lehet a többi cuccnál találtok jó akciókat az extra kuponnal, de a futócipőknél kritikán aluli a helyzet, mindenről leszedték az alap kedvezményt. Ha a szűrőben kiválasztom, hogy a kedvezményes cipőket mutassa, akkor 9(!) db-ot ad ki... az 525-ből. Ami külön vicces, hogy lefekvés előtt ránéztem a kínálatra, nemsokkal éjfél után, amikor élesedett a kupon, és még rengeteg minden volt akciós, sőt kimondottan jó árakat is láttam. De a fene se gondolta, hogy ezt ilyen gyorsan 'orvosolják' ma reggelre.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz RexpecT #20999 üzenetére
A december 6-a az a dátum, amikor elvitte tőled a UPS futár a csomagot? Vagy a tracking szám alapján látod, hogy akkor érkezett meg Duisburgba a nikenak? Csak mert tőlem két külön csomagot vittek vissza december 7-én, az egyik 9-én érkezett meg hozzájuk és másnap jött a visszatérítés, a másikat viszont csak tegnap adta le a UPS a tracking szerint a return office-ban, de ma már ezután is megkaptam az összeget. Szóval amint megkapták, nekem egy napon belül (és ez korábbi tapasztalat is, nemcsak most) a számlán volt a visszatérített vételár.
Közben látom, hogy már a supporttal beszéltél és látják a beérkezett csomagot, de lehet csak ma vagy egy-két napja kapták meg. Persze ha a dec. 6. ennek a napja, akkor nem szóltam. Bár a 7 munkanapba még beleférnek.
Ja igen, a visszatérítésről emailt pedig utólag küldenek, nekem pl. a legutóbbi esetben két nappal később jött a refund notification.[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz LendvaiFeri1 #21343 üzenetére
Hozzádobnának még egy extra 20-30%-os kedvezménykupont, jó is lenne. (Egyébként már 2 hete megy ez a kiárusítás, szóval siessen, aki vásárolna, biztos fogy is készlet, meg az árak is visszaállhatnak hamarosan.)
-
ígyvanferi
addikt
válasz b4lukapitany #22397 üzenetére
De, van: 23-34 közötti számozású méretek.
-
ígyvanferi
addikt
De engem az a konkrét egy darab modell ára zavar. Tényleg kevés van jó áron, de 3-at kimazsoláztam a futós topikban, ami szerintem igen (Nike Pegasus Trail 4 GTX, Salomon Ultra Glide, adidas adios 7).
(#22588) Studi: én sem tennék ilyet, de a haverom ismerősének a szomszédja lehet így fog eljárni egy teljesen másik esetben. Még meglátja, megéri-e a kattintásokat a spórolás. Tényleg, hogy mik vannak...
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz bbsofficial #23118 üzenetére
Én eddig így értelmeztem ezt, sőt, van ahol ezt GYIK-ben/FAQ-ban külön ki is emelik. De ehhez az kell, hogy jelezd valamilyen formában az elállási szándékodat a megkapástól számított 14 napon belül. Ha nem jelzed külön, akkor viszont a kézhezkapástól kezdve indul a 14 nap. De mondom, ez csak az én fejemben élt így eddig, lehet nem fedi a valóságot.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Chuck Norris #23181 üzenetére
"Szín: homár" - stimmel...
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz haiduo82 #23382 üzenetére
Bár nem filléres tételek, de bestbuy még az adidas Takumi Sen 8, a Saucony Endorphin Speed 2 Runshield, a Saucony Endorphin Pro 2, aztán női méretekben a Puma Liberate Nitro is.
#bestsecret
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Szívesen. Használd egészséggel. Nem értek amúgy sem az ilyesmihez.
(#25672) tisn: igen, ez szuperül hangzik, egyre szimpibb a cipő. ja nem . Amúgy nem is tudom mi a jobb, ha tényleg emiatt a szutyok miatt ment tönkre a térded vagy ha semmi köze sem volt hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz BoneDragon #26008 üzenetére
Soha ne mondd, hogy soha!
-
ígyvanferi
addikt
válasz janakbacsi #26149 üzenetére
Új buszsofőrök állnak szolgálatba?
-
ígyvanferi
addikt
válasz margithid #26304 üzenetére
Onnan. Hogy hogyan oldották meg, azt nem tudom, de nincs semmi további költség a szállítási díjon felül (az is csak bizonyos összeghatár alatt). Érdemes végignézni a különböző valutákat, mert általában svéd koronában fizetve olcsóbb és a szállítási díj is kedvezőbb (és kisebb összegtől ingyenes), mint pl. euróban.
-
ígyvanferi
addikt
válasz gossip2 #26517 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá én is. El tudom képzelni, hogy nem is kell visszaküldened, és küldik helyette a ténylegesen rendeltet.
Nekem legalábbis egy korábbi ügyből kifolyólag elég pozitív a tapasztalatom a supportjukkal. Nem pont ilyen volt az eset, csak elkeveredett egy rendelésem, és nagyon sokára érkezett meg (kb. 6 hét rémlik, tőlük már rég eljött a fuvarbejegyzések alapján, ide nem jutott el), visszautalták az árát, és írták, hogy megtarthatom a cipőt is, ha megérkezik (közben ugye ez megtörtént).[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz jjeahh #29952 üzenetére
Mondasz kérlek pár konkrétat, amit ajánlasz ilyen gyorsan száradó, vékonyabb, kevésbé gyűrődős fajtából? Ennek a modal anyagnak meg utánanézek, mert még sosem hallottam. Ami részben merinós, abból van egy-kettő (decathlonból pl.), és bár kevésbé gyűrődnek, meg vékonyak, de vagy kicsit szúrósabb az érzet bennük vagy itt-ott elkezdtek kikopni, lyukadni. Szóval még nem találtam meg a tökéletest. Sima, egyszínű vagy valami szolíd csíkos, sávos mintás lenne jó mindennapi használatra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest