- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
narobik
tag
Hát ez az AY Black Friday elég siralmasnak tűnik
-
AssAssynn
őstag
Köszi szépen srácok! Akkor megpróbálok rákeresni, habár a gyártói honlapokon se találtam eddig sok használhatót. Sőt, van olyan gyártó, aminek a honlapja ugyanaz, mint az AY-é, szóval gondolom saját márkás. Annyi, hogy ott több kép van általában, dehát egy kabát melegségét nehéz így megmondani.
Amúgy kismama kabátot nézek, ha van valakinek személyes ajánlása, annak örülnék.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Aboutyou-n figyelembe szabad venni egy kabátnál azt, hogy az ára mellé milyen tulajdonságot írnak? Pl.: átmeneti dzseki/kabát, téli kabát/parka, stb. Ezekből következtethetek arra, hogy vajon melyik lehet vastag/meleg, vagy csak odaírtak valamit?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Arcképgyáros
Ay kupon megy?
-
pajorgergo
aktív tag
HERVIS webshopjánál másnak se jön fel az az opció fizetésnél, hogy az appban beváltott egyenlegről legyen fizetre részben a termék?
Pár napja vettem így sikeresen olcsóbban egy Heavy Tools kabátot, de most vennék feleségemnek is kabátot, de csak bankkártyát enged megadni....ha valakinek van beváltható pontja nézzen rá, hogy fizetésnél felajánl-e más módot? (lehet a semmittelen BF napjaik miatt lelőtték?) -
Mercutio_
félisten
Vélemény erről a dzsekiről 18€-ért amiből TIME15 kóddal elvileg még lejön 15% és ingyenes a posta
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
xTech
tag
Elstartolt az AboutYou BF is időközben.
-
MaddeNNNN
őstag
Playersroom Adidas NMD akció ha valaki lemaradt volna róla
méreteket nem néztem de többféle CW 24k körül van[ Szerkesztve ]
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
MaddeNNNN
őstag
kabátból kettőt rendeltem. egyik túl nagy volt másik túl kicsit pedig elég átlagos méreteim vannak(180cm/78kg)
ment vissza mindkettő. azóta én jegelem ezt a márkát. pedig ennyi pénzé még egy chelsea csizmára is beruháztam volna a mustang bakancs mellettTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
AIex
tag
válasz BoneDragon #20372 üzenetére
A barnából, és a szürkéből teljes méretsor volt még, a fekete elég gyatra,
@MaddeNNNN
Többet kell rendelni, ami nem jó, mehet vissza. -
AIex
tag
[link] Pier One chelsa csizma több színben, 7.700 Ft-tól, mínusz kupon. Biztos nem egy nagy minőség, de alkalmi cipőnek jó lehet.
-
haiduo82
aktív tag
Nike React Pegazus Trail 4 - kuponnal 19.900,- Ft
"Együtt vagyunk senkik"
-
-
haiduo82
aktív tag
Ha arra gondolsz, hogy a Nike-tól eltérő-e a belső talphosszuk, akkor tudomásom szerint nem, de ennek nem néztem ténylegesen utána. Én minden márkából, típusból 44,5-t veszek és tökéletesen megfelelnek. Egyedül az Újabb Pumákat érzem nagyobbnak (pl Velocity Nitro 2-ből majdnem nagy a 44,5-es, lehet abból a 44-es lenne tökéletes).
"Együtt vagyunk senkik"
-
MaddeNNNN
őstag
válasz bugizozi #20344 üzenetére
Én kb. 2 hónapja vettem egy ilyen fehér-kék hasított bőr 5740-et akciósan 20k-ért.
Maga a cipő nagyon kényelmes, puha mindenhol. A középtalp egyedül egy kicsit keményebb mint amket megszoktam pl. egy Ultraboost-tól vagy Nike Air Huarache-tól de átlagembernek még így is kényelmes lesz.
20k körül megérik a pénzt, felette már elgondolkodnék más márkákon.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
haiduo82
aktív tag
válasz margithid #20359 üzenetére
Igen, 44,5-es kell nekem mindkettőből.
#20360la_cc néhány napja volt zalandon, ha jól emlékszem féláron 29 Lite Show 36.000 környékén, ha jól láttam, igaz az is női volt. Nekem nem olyan rég volt női és férfi is, de végül a férfit tartottam meg, mert jobban tetszett a színe Felpróbálás során túl nagy különbséget én nem éreztem a női és a férfi modell között.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz margithid #20357 üzenetére
Akkor szerintem azt elírták. Nem is keskeny, de nem is széles kialakítású. A 28-asban is volt hely nekem bőven, de a 29-esben még talán több is van (bár lehet az eltérő orrkialakítás miatt érzem). A kayano is nagy kedvenc, csak lassab, hosszabb futásokra.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Vomerom soha nem volt, ezért konkrétan nem tudom. De a ZommX hab és a légpárnák miatt nagyon pattogós. Lehet benne nyomni a tempót, ahogy a csövön kifér . Lassú, regeneráló futásra nem ajánlott, instabillá válik. Nekem nagy kedvenc
#20352margithid Azok is jók, de mindennapi használatra való cipővel el vagyok látva
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Janaboy #20342 üzenetére
Megoszlanak ugyan az általános vélemények, de szvsz ez egy bitang jó cipő, pláne úgy, hogy erre megy még a további 25% kedvezmény.
Nike Air Zoom Tempo NEXT%"Együtt vagyunk senkik"
-
valeno
tag
Office shoes-nál valaki tudja, hogy működik ha mégse lenne jó a méret?
-
valeno
tag
válasz bugizozi #20344 üzenetére
Igaz nekem nincsen még csak boltban próbáltam de pályázok egy 574-esre én is. Ez a típus elöl elég széles, kényelmes, jó a tartása.
Tartósságát nem tudom így megmondani. A boltban a hölgy azt mondta hogy általában a New Balance-k alulméretezettek tehát nagyobb kellhet. Nekem 45-ös cipőim vannak, ebből az 574-ből 45,5-es méret volt kényelmes. -
AssAssynn
őstag
Aboutyou kuponok vannak most egyáltalán?
-
thebigK
addikt
-
adalbert1
veterán
válasz Janaboy #20342 üzenetére
Ahogy néztem majdnem mindenre megy, csak a szokásosan kizárt termékek vannak most is kizárva (pl. drágább sneakerek).
Zalandon is indult egy BF akció, extra 20% kedvezmény 20xbf kóddal. -
Janaboy
veterán
Kaptam e-mailt, hogy a Nike egész oldalán 25% kedvezmény van, akit érdekel.
Részleteket nem néztem[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
diegho
nagyúr
Hervis appban mennyi kedvezményt lehet összekaparni? Kellene valami túracipő, már megint és mivel 20k felett van 25% kedvezmény, ha arra még rá lehet tenni 10k körül az appban, akkor egy 40k-s cipő 20k-ért nem lenne rossz.
-
Llew
senior tag
CAT-ek álltalában jó minőségűek és szerintem kényelmesek, jó talpbetéttel. Ez szerintem őszre télre vékony, illetve nem a legjobb mert velur és nem szereti a vizet.
Ne a méretet nézd, hanem a centit. CAT nagyobb méretben az átlagnál, nekem mindig egy számmal kisebb kell belőle.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
SOAD19
addikt
válasz margithid #20332 üzenetére
Köszi a válaszokat! Akkor lehet teszek velük egy próbát. Igazából egy cipőt néztem ki, és kell mellé valami olcsó cucc, hogy ingyenes legyen a posta. Így, ha jól rémlik 1,5k-val kell többet fizetnem, mintha, csak a cipőt venném + szállítási ktg., cserébe lesz két db boxerem. Ha 1-2 évet kibír, akkor már jó. Csak azt sajnálom, hogy az anyaga "csak" 100% pamut, nem tartalmaz elasztánt.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
A Replay márkáról mi a vélemény, konkrétan egy 2db-os boxer alsó szettet néztem ki. Maga a márka valamiért sose volt szimpatikus. A Gas-szal, Retroval együtt ilyen trendi márkának tartottam régebben. Vagy jó minőséget képviselnek?
-
HRicky
tag
Sziasztok!
Tudja valaki pontosan, hogy az AY-n mikor indul a Black Friday? -
adalbert1
veterán
Ráadásul sok cucc, ami igazán akciós kb. olyan cucc, amit nem szívesen vennék meg magamnak itthonra (pl. noname hűtő, vagy mi volt idén az egyik húzótermékük).
Év közben sok mindenre lehet jobb akciót kifogni, mint most a black friday akciók, pl. xbox series s talán nyáron 88k volt az alzában, most pedig akciósan 100k a legtöbb helyen.
Vagy pl. Apple termékeknél ha az új termék bevezetése előtt vásároltál (mikor az előző generációs cuccokat is újraárazták a jelenlegi árfolyammal), akkor szerintem jobb árakon tudtad még megvenni a termékeket, mint most bármilyen leárazásnál.Grosbasketen 20% kedvezmény (szinte) mindenre a BF20 kóddal - ugyan a legtöbb cucc még így se best buy kategóriás.
-
Szabi®
addikt
Ezt bármilyen "hülyére" el lehet relativizálni . . . A kínai fogyasztáshoz nem kell andok. Környezetet meg lehet szennyezni durván, ha a Manci néni rongyokkal, meg kólás üveggel gyújt be . . . Reál hétköznapi példa.
Ha már környezet . . . A Patagonia cuccoknál, amit a tengerből halásznak ki szemetet, tényleg abból készül sok cuccuk. . . és sok cucc nem kínába, hanem Nicaraguába. -
-
Szabi®
addikt
Nem semmi kezdeményezés , aki a közelben lakik sztem ne hagyja ki
-
margithid
veterán
Nem tudom, de nekem semmi gond nincs a 3k-ert vett hollister melegítő alsoval.
Nekem amivel minőségi kifogásom volt, az ment vissza.
Burton menswear például nagyon gagyi, legocskabb kínai kb. De superdry kabát is csalódás volt. Vagy 40k-ról leárazott Adidas és puma sneaker. -
Szabi®
addikt
válasz useless #20305 üzenetére
És tényleg, és nálam is pont AY a ludas, a címke olyan, mintha sebtébe varrták volna bele, és az egész azt az érzetet sugallja, mintha a "kínaiból" vagy "ázsiacenterből" lett volna véve.
Tuti valami ezekkel nem stimmel, elküldik az elosztók a nagyobb online multiknak, és ők mindegy mennyiért adják, fognak rajta . . . Pont kapóra jön nekik a black friday.Ennek a nadrágnak a címkéje körül vagy 5 hosszabb szálat téptem le, és nem egy minőségi darab, aminél elhiheti a lúzer, hogy ez 25 ezer akció nélkül. És előtte nem is láttam ezt a nadrágot. Egy abercrombie fölső is nagyon kínai jellegű volt, amit így vettem szintén Ay-ról.
Mindenesetre azonnal furcsa volt a csömböllékes varrások a címke körül, a kilógókat már levágtam . . .
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Félcipő SKECHERS - Rydock 237282/BRBK Brown/Black 12e-től
ecipo/modivo/glami
#nemtudommilyen vélemény?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
FooFighter
újonc
válasz haiduo82 #20175 üzenetére
Nálam 2 fehér Wrangler póló helyett küldtek egy piros női ruhát Elég lassan haladt a dolog, de az egy-az-egyben cserét nem tudták felajánlani, mivel eleve kevés méret volt a pólókból is. Annyit ajánlottak, hogy tegyek méretfigyelőt a termékre és ha lesz, akkor a korábbi vásárláskori árán megvehetem, csak jeleznem kellett volna a panaszos levelezésre hivatkozva. Szóval ha benézik, akkor onnantól elég körülményesen juthatsz hozzá a kinézett termékhez / mérethez, én itt engedtem el. A visszatérítés miatt meg egy hónappal később írtam még külön, hogy mizu, aztán akkor megjött még aznap.
Ezek a Nitro-s Pumák amúgy nagyon jók, főleg ha jó méretet is küldenek -
-
useless
aktív tag
-
Dronte
aktív tag
válasz Attila2011 #20302 üzenetére
A kabátot még tavaly rendeltem, és ráadásul azt nem Mango Outletről, hanem AboutYouról még asszem (de Mango termék, Tinof a modell neve). Ha legalább részben gyapjú amit rendeltél, szerintem rossz nem nagyon lehet.
Amúgy a zakók közül az egyik jónak érződött minőségre, de persze az meg méretben volt teljesen nem passzoló biztos, hogy típusa válogatja, de nekem most ez nem jött ki jól. -
haiduo82
aktív tag
Ezek is nagyon jó áron vannak:
Asics Novablast 3
Asics Noosa Tri 14"Együtt vagyunk senkik"
-
Attila2011
aktív tag
válasz Szabi® #20301 üzenetére
Már amikor. Ami így hirtelen eszembe jut... Egy emag-os Champion póló volt anyagminőségre fura, kicsit elszabott, egy AY Hollister póló szokatlanul furán bolyhosodott (a gyártótól közvetlenül rendelt messze jobb volt), biatorbágyi Retroban vásárolt nadrág szintén elszabott (ott nem annyira vettem észre) és hamar fakult a színe, parndorfi O'Neill rövidgatya zsebe furán kicsi, ott szerintem rosszul varrták (bár így is marha olcsó volt). De C&A extra akciós ruhák között is találtam ilyen "gyöngyszemeket", például pulcsi alá vettem télre szűkebb olcsó pólót, de anyaga kritikán aluli, szabása szintén furcsa.
Hirtelen ezek jutnak eszembe, de biztos volt még több is.Viszont Mango akciós ingek (apró mintás, finom anyagból készültek) hibátlanok voltak, minőségben is meglepően jók, nem nagy különbséget látok pl. Olymp inggel összehasonlítva. Most a fórumtárs kicsit megijesztett zakó kapcsán, de ha vacak lesz, akkor megy nekik vissza.
#20300Dronte
Na én pont a kabáttól féltem, nem mertem rendelni... vastagabb szövetkabátot keresek, te milyent vettél tőlük? Talán egyet láttam, ami kicsit vastagabbnak tűnt, valami hőszabályozós. -
Szabi®
addikt
válasz Dronte #20300 üzenetére
Valami nem stimmel a nagyobb akciós cuccoknál sem, Hollister nadrág, de nagyon puritán minden, cérnák lógnak, cipzár akad . . . Kicsit olyan, mintha kimondottan lenne nekik cuccuk ilyen "eseményekre", aztán amikor vége, ezek eltűnnek, és visszakerülnek a drágább,de minőségibb darabok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest