Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingu22
tag
Croppba csak online van akció vagy üzletben is?
-
pingu22
tag
Pont most vettem kapucni nélküli változatot, inkább átmeneti. Még így 0 fok környékén/picivel felette vastag pulcsival elment (nem vagyok különösebben fázós), de 0 fok alá, szóval télre már kevés.
Nekem M-es jó, de magas vékony testalkatra, illetve én szeretem ha kicsit szűkebb a ruha (185cm/70kg). Egyébként még az S-es is rám jött, mozogni is tudtam benne, becipzározni már nem biztos hogy betudtam volna .
[ Szerkesztve ]
-
pingu22
tag
Memóriahabos Skechers 6990 Ft (+990 Ft kiszállítás) [link]
-
pingu22
tag
Eciporől véleménye, tapasztalat? Biztos eredeti amit kapok? Néztem Reebok Classicot, de gyanúsan olcsó.
-
pingu22
tag
Köszi a gyors válaszokat, akkor megy is a rendelés
[ Szerkesztve ]
-
pingu22
tag
válasz Digitalpimp #4807 üzenetére
Én 71-72 kiló vagyok, esélytelen a 90 centis? Nem tudok most mérni, de már csak abból van.
-
pingu22
tag
válasz rhunseeker #5041 üzenetére
Nekem is, azért is szóltam hogy ez most nem a "mi" akciónk
Ma megint ránéztem, megint van néhány cipő aminek esett az ára, pl. 46-os Tommy 5000 alatt is van már [link]
-
pingu22
tag
About You-n rengeteg plusz leárazás -40%-ig, akciós árból is. Szerintem még a 15SORRY kupon is működik, vagy aki kapott kérdőíves -20%, az arra is rápróbálhat.
-
pingu22
tag
Nekem is ma egyébként, nekem egyelőre sose volt gondom Officeshoessal, pedig többször rendeltem ilyen utolsó darabos, akciós cipőt.
-
pingu22
tag
Decathlonos talpbetét elég volt hála égnek, és kényelmesebb is ( [link] ). De létezik ilyen sarokfogó/sarokvédő is, elvileg lehet csalni vele kicsit (pl. [link] ). Meg olvastam hogy van aki vattával tömi ki, elvileg felveszi a lábad formáját meg idővel megszokod, én kipróbáltam itthon de nekem kényelmetlen volt.
-
pingu22
tag
válasz Real_Necro #5111 üzenetére
Mondjuk igaz, Skechersnél is lehet különbség. Van utcaim meg futócipőm is, mindkettő 45-ös, viszont utcai 29, futó 29,5 centis címke szerint is, érezhetően nagyobb is.
-
pingu22
tag
Másik csoportban írták. About You-n -25%, karin25 kuponnal, működik.
-
pingu22
tag
válasz predakon #5342 üzenetére
Fundango jó márka, de sícuccokról nekem csak rossz tapasztalatom van. Volt nadrág aminél 3 nap csúszás után hosszában elengedett a varrás. Fundango kabáttal kezdtem mikor tanultam, teljesen átázott pedig akkor még nem volt semmi extra időjárásnak kitéve, a szánkósokkal csúszkáltam a gyerekpályán
-
pingu22
tag
Valaki nem tudja tényleg hogy lehetne rákeresni csak a több darabos termékekre? Egyszínű pólók, boxer, zokni ilyeneknél úgyis "nagy" tételben éri meg vásárolni.
-
pingu22
tag
-
pingu22
tag
Olvastam, hogy más is járt így. A fizetést sikeresen levonta, de semmi visszaigazoló email, appban sem volt semmi rendelések közt. Netbankon meglestem, ott volt a tranzakció, levonta, hiányzott a pénz. Ma reggel megnéztem és még mindig semmi. Megint netbank, és konkrétan eltűnt a számlatörténetből is az átutalás, semmi nyoma (a pénz ott van a számlámon). Ilyet én még nem láttam. Gondolom buktam is a rendelést, mert természetesen már semmiből nincs amit akartam.
-
pingu22
tag
Tommy Hilfiger öv 6490 Ft [link]
-
pingu22
tag
válasz hfrici #12637 üzenetére
Skechers esetleg? Memóriahabos, kényelmes, teljesen jól néznek ki a sima "alapcipők" is. AY-n akció + kupon, esetleg Office Shoes-on szokott kiárusítás lenni (most sajnos egyik sincs ahogy látom), 10k körül/alatt el lehet hozni őket. Én is ezt hordom napi 8 óra álláshoz, 60+ szüleim is, nagyon szeretik.
-
pingu22
tag
És a Fivemile milyen vastag, melegebb mint a másik kettő? Annak tűnik.
-
pingu22
tag
Más se tud bejelentkezni az AY fiókjába? Annyit dob ki, hogy ellenőrizzem az adataim, app-on meg csak pörög a bejelentkezés de nem lép be.
-
pingu22
tag
válasz spiderpig820 #14590 üzenetére
Közben nekem is rendbejött, köszi a válaszokat
-
pingu22
tag
+1 Ultraboost, napi 7-8 óra melóban állás után is kényelmes. Már kijött a 22, de AY-ra néha felkerül egy-egy 21-es modell még akcióban.
-
pingu22
tag
válasz SpaceKombajn #16198 üzenetére
Engem sose zavart vezetésben, bár egy Pega 38-al felváltva hordom, szóval eleve a futócipőkhöz szoktam.
-
pingu22
tag
válasz adalbert1 #16241 üzenetére
Icebreaker aláöltözőben snowboardozok. Nyilván mozgás miatt azért nagyobb strapának van kitéve, mintha utcán hordanám, de nekem egy hét csúszás után már hónalj tájékon azért erősen szagosodik (bár még így is "kellemesebb" szaga van, mint mondjuk egy nyári 30+ fokos nap után a pamutpólónak). De egy hónapig szerintem se ajánlott azért hordani.
Gyakori szellőzés fellógatva tényleg jót tesz neki, mosni pedig kézzel szoktam hideg/langyos vízben mosószappannal, szárítani csak levegőn szabad! Forróvíz, illetve radiátoron/szárítógépben való szárítás tönkreteszi!
[ Szerkesztve ]
-
pingu22
tag
Meg nyilván vasalni se szabad. Ha géppel mossa az ember akkor csak gyapjú (ha van) vagy 30 fokos üzemmódban, de öblitő nélkül!
-
pingu22
tag
válasz adalbert1 #16254 üzenetére
Én valamilyen mosódiós szappant használok, meg van itthon sima DM-es epeszappan, bár azt inkább csak akkor ha valami makacsabb folt van.
Merino zokniból nagyon bevált a Smartwool, kifejezetten ez a specialitásuk. Az oldalukon van zoknikereső is, mert különféle mozgásformákhoz különböző zoknikat gyártanak (mondjuk itthon azért korlátoltan elérhető). Nagyon ajánlom
-
pingu22
tag
válasz rbalint88 #16504 üzenetére
Ugyanez a tapasztalatom vele, de szerintem nem érte meg az árát (főleg hogy ugyanannyiért van a TH téli kabátom, meg egy teljesen vízálló, 15K/15K DC technikai kabát snowboardozáshoz). A kabát alján lévő varrásnál sorra jönnek ki a pihék, esőben átázik (ilyenkor rádásul megint előjön a büdös "kacsaszaga") és felakasztani se tudom
-
pingu22
tag
Úgy néz ki akkor csak éjféltől fog menni az IVETT5, ne haragudj.
-
pingu22
tag
Zalandora már nincs is kupon? Most találtam jó áron pár cuccot, de a szia25 és launch25-re is azt írja, hogy lejárt.
-
pingu22
tag
3 db fekete Adidas póló 4695 Ft
Volt egy BOSS ing 11-ért, vitte a 25%-ös kupont így 8 lett volna, de mire kiválogattam mellé egy-két Levis meg Hollister pólót a kosárérték miatt, elvitték az utolsót is
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Politika
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest