- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
válasz betyarr #19397 üzenetére
Anno Deichman-ban egy Puma cipőnél talán a ragasztás engedett el a talp, és a felső rész között, 0.5 év után, bevizsgálták, visszadobták, hogy biztos nem rendeltetés szerű használat miatt volt,
Premier Outletben, egyik üzletben vettem egy TH cipőt, ami 0.5 év után ugyan azt a tünetet produkálta, mint neked a Columbia cipőd, visszavittem, jegyzőkönyvezték, bevizsgálás, elég sokat ültek rajta, kb 1 hónapot (bár lehet csak nekem sok idő) de végül kaptam egy bizonylatot, amivel 0.5 éven belül levásárolhattam a cipő árát. Plusz elég normálisak voltak, mert talán November környékén volt meg az "eredmény" én December környékén mentem be hozzájuk, és a Decemberi látogatásom dátumától számolták az érvényességi időt.
Szerintem nagyban függ, az üzlet hozzá állásától is, de az is lehet, hogy inkább a cipőt gyártó cégétől.
-
betyarr
veterán
a bevizsgálásra visszaküldött cipőknél mennyire lehet számítani arra,hogy a vásárlónak döntenek kedvezően?a nemrégiben említett columbia cipőm béléséről van szó,ami ~3 hónap alatt széjjel feslett a cipő sarkánál.
-
beers
addikt
Playersroom kártyánál van valami apróbetűs rész, buktató?
M&N
-
-
haiduo82
aktív tag
válasz margithid #19392 üzenetére
Igen, a "platformból" ered, hogy ezek egész stabilak, hiába neutrális cipők (külön stabilitási elemmel nem rendelkeznek, de a széles talp, a hab kialakítása, stb. adnak bizonyos fokú stabilitást). A gt 2000 sorozat nekem nagy kedvenc, több verzió is volt belőle, az 1000-es sorozatot nem ismerem. A cumulus meg gt neutrális változata, szóval jó kis cipő. A kayano 29-re visszatérve, szerintem most az abszolút BB.
"Együtt vagyunk senkik"
-
AIex
tag
Pár jobb árasnak tűnő lépő
Air Max 95 - szürke - 45-ös - utolsó darab - 32.500 Ft
Adidas NMD R1 - fehér - 34.500 Ft
Adidas NMD R1 - fekete - 44-ig - 40.200 FtAz alig 20e Ft-os kék AY-s NMD után, nem tűnik nagy akcióknak, de a fekete, és a fehér az eredeti színállások, amik kelendőbbek.
-
margithid
veterán
válasz haiduo82 #19391 üzenetére
Nekem akkor a 28as lehet tavasszal vettem ay-ról. Leárazva volt 35k körül és ment rá még egy kupon.
De van egy cumulus 23 is és egy gt 1000.
Ezeket még nem használtam, de jónak érződik mindegyik.
Érdekes, hogy cumulusra neutrálist írnak, de olyan mintha abban is lenne stabilitás.
Lehet ezeket a drágább futócipőket már egy minimális stabilitassal gyártják. Nike pegasusra is azt írják, hogy azért tartja a lábat.
Gt 2000 időközben séta cipővé vált, pedig csak tavasz óta használom, de a belseje a saroknál, achillesnél már szakadt.[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
A zalandon a lúdtalpbetétes a stabil cipő. A kayano az egyik csúcs ebben a kategóriában kiváló alátámasztással. A nimbus egy stabil semleges cipő, amely szintén jó lehet, de enyhébb stabilitást ad, viszont a kényelme földöntúli. Nekem van 28-as, 29-es kayano és 23-as nimbus, mindegyiket imádom. Ja és en lúdtalpas vagyok.
#19389margithid 29k tényleg brutál jó ár, bár nem tudom, hogy neked a 28-as vagy a 29-es van-e? 29-es tudomásom szerint ennyire jó áron még sehol nem volt soha (azt hiszem augusztusban jelent meg a cipő)
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
vince
őstag
válasz Real_Necro #19386 üzenetére
Simán bele lehet futni 50%-os leárazásokba, igen.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Real_Necro
veterán
Köszönöm az infókat. Kollégám szeretne feleségének egy kabátot venni és két helyen találta meg XS méretben nem kicsi különbséggel. Ekkora nagy lenne árban a difi?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Peetta14
tag
válasz Real_Necro #19381 üzenetére
sokszor rendeltem már mindefélét az aloldalairól is (ruhát, futócipőt, kerékpárra sárvédőt, ...) Megbízható teljesen, gyorsan ide is ért, mondjuk nem küldtem semmit se vissza...
-
vince
őstag
válasz Real_Necro #19381 üzenetére
Egyszer vásároltam tőlük, rendben volt minden.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz winfos #19378 üzenetére
Nekem volt, rendeltem egy 41-est és egy 42-est, de a 41-es dobozában egy 43-as cipő volt. Jeleztem nekik telefonon és a visszaküldős lapra is ráírtam angolul és magyarul is, hogy a 41-es dobozában egy 43-as cipő van. Rendben ment minden a visszautalással és kaptam egy egyedi kupont is, amivel tudtam végül rendelni egy valóban 41-est (a 42-es nagy lett) a korábbi akciós áron.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Tradeinn.com-al van valakinek tapasztalata?
Köszönöm
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
AIex
tag
válasz winfos #19378 üzenetére
Talán volt ilyen egy valakinek, de lehet csak simán más méretet küldtek, mint amit rendelt.
Szerintem írj nekik, hogy így jártál, és szeretnéd visszaküldeni.
Azt is eltudom képzelni, hogy esetleg 2-3x visszaküldték, és olyan sérült volt már az eredeti doboza, hogy inkább kerestek neki egy másikat.
-
winfos
tag
Volt már olyan hogy AY rendelesnel a cipő más méretű volt mint a dobozon szerepel? Ilyenkor csak simán küldjem vissza vagy szólni kell?
-
istnag
addikt
válasz Szabi® #19350 üzenetére
Én, ha pl cipőt veszek bárhonnan megnézem az ecipo oldalát, ott nagyon sok, főleg felsőkategóriás cipőnél, oda van írva, hogy egyedileg mérték és arra lehet adni. Answear -en, meg van ruhákból van méret megadva, igaz mindig csak egy, de abból lehet következtetni. Ha sikerül akkor visszamegyek ay-ra és megrendelem, ha ott olcsóbb.
-
Llew
senior tag
válasz Predator2 #19344 üzenetére
Egy nem vízálló Merrellem van, így télire nem tudok modellt mondani. Viszont ahogy #19353 betyarr írja náluk is van ugyan annak a modellnek vízálló és nem vízálló változata, mint a Columbiánál.
#19350 Szabi® AY-nál mindig úgy vásárolok, hogy a gyártó oldalán megkeresem a mérettáblázatot az adott cucchoz.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
AIex
tag
válasz adalbert1 #19355 üzenetére
Meglehet találni, ebben igazad van, csak legtöbbször időbe telik, amire nagyobb akciók idején, nincs idő Jártam már úgy, hogy kosárban lévő termék elfogyott 5 percen belül. No mindegy, legyen ez a legnagyobb gond, ami ér az életben.
@NyxNyxNyx
Ami ezt még árnyalja, hogy márkán belül némelyik terméknél van modell név, némelyiknél nincs. Szóval elég random. -
vince
őstag
válasz gergo5991 #19365 üzenetére
Zalandon van 100 napod visszaküldeni, about you 90 napot vállal.
-
margithid
veterán
Brave Soul boxereket használ valaki? Az ajánlott?
-
MaddeNNNN
őstag
CCC -25% "SPAR" ,"CUNDA", "MEKI", "PENNY", "EURONICS" kuponok bármelyikével a teljes áras termékekre. Sajnos nem lehet őket halmozni.
okt. 10-16-ig működnek.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
gergo5991
őstag
sztetek ay-n van olyan hogy feketelista? 90 nap után küldenék vissza M és L es hollister trikó pakkot.. valahogy lusta voltam hamarabb visszaküldeni, bár úgy hirdetik h 100 nap van rá
-
pajorgergo
aktív tag
Rendeltem egy Hollister átmeneti kabátot elég nagy kedvezménnyel.
Hát erős túlzás a széldzseki kifejezést is használni rá... [link]
Azt hittem, jó áron sikerült végre behúzni egy kabátot, de egy 10-est se adtam volna érte...
-
CHIPman
nagyúr
válasz tocsek18 #19358 üzenetére
Nekem vannak, pár évet kibírnak, én szeretem őket. Viszont feljebb ment az áruk (750-850 volt eredetileg), ennyiért már lehet máshol is venni, de lehet hogy én is elugrok egy pakkért a héten.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
NyxNyxNyx
addikt
Na az a legidegesítőbb nekem is. Keresgélni, hogy melyik termék mi akar lenni. Ha ez meglenne, akkor azzal sem lenne baj, amit a többiek írnak, hivatalos boltnál, vagy másik webshopon meg lehetne keresni a terméket és ott lennének az adatok is
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
adalbert1
veterán
Szerencsére amiket én vásárlok márkákat (leginkább Jordan, Nike), azoknál a gyártó oldalán, vagy más nagyobb oldalakon meg lehet találni cikkszámmal is a termékeket.
Szóval ha aboutyou-n megtetszik valami, akkor általában kikutatom őket ott - cserébe a nike.com olyan szempontból borzalmas, hogy ha egy termék elfogyott, akkor már az adatlapját sem tudod megnézni, csak egy olyan oldal jön be, hogy már nem létezik (ha mondjuk cikkszám alapján google keresésből mennél rá) - ha szerencséd van, akkor más színben még van készleten, és akkor meg tudod nézni az adatait.
A bstn.com-on viszon megadják a modell magasságát és tömegét is, még ott is szoktam kutakodni. -
AIex
tag
válasz Szabi® #19350 üzenetére
Vagy pl. sok termlknél nincsen gyártói cikkszám, sem modell név, AY-n pedig nincs pontos leírás az adott terméknél, csak az általános. Ez pl . dzsekiknél tök vicces, hogy azt sem tudja az ember, hogy bélelt-e, vagy csak egy széldzseki.
Múltkor az enyhén bélel dzsekiben, a bélés, egy lyukacsos háló volt, hasonló, amit a fürdőnadrágokba szoktak varrni. Mondjuk enyhények, tényleg enyhe. -
betyarr
veterán
-
margithid
veterán
Én is rengeteg mindent megszívtam, de azért ki is kaptam nagyon jó vételeket.
Számomra ennyit megér a bizonytalanság, visszaküldöm és ennyi.
Van amit 1 hónap után küldtem vissza, átgondoltam, méret se volt olyan hú de passzentos, nem is tetszett annyira, ment vissza
Nekem ez nem gond.
Cipőknél vagyok bajban, sok cipő kényelmes mikor felveszem, de 1 óra séta után már érzem, hogy ez nem nekem való. Sok cipőt ezért adtam el kb fél áron, mert már használva volt párszor.
Visszaküldést meg már nem kockáztatok ilyenkor, mert visszadobják szerintem. Látható használati nyomok vannak.
Egy rendes vizáló cipőt szeretnék majd, meg télikabátot.
Ezt nagyon nehezen találok én is.
Springfieldet figyelem majd decembertől, tavaly rendeltem egy gyapjú keverék téli kabátot 10k-ért, de sajnos kicsi lett. egy hosszabb téli és egy esőkabátot azért rendeltem tőlük, mindegyik 7k volt
Számomra a springfield a legválallhatóbb fast fashion! -
Szabi®
addikt
Erre írtam azt anno, hogy nem ártana egy szemléltető leírást rakni AY-re. Pl. x-y modell ilyen magas, ennyi kg stb. Cipőknél x számozás ennyi cm.
Számomra nagyon hektikus onnan rendelni bármit is. Még egy övvel is megszívtam, mert az AY annyit nem tüntetett fel, hogy a 110cm a csattól van számolva, vagy a lyukazástól... Mert ugye nagyon nem mindegy.
Számtalan jobb oldal van ezen szempontból. Lehet nincsenek akkora akciók mint AY-nál, de nem is annyira bizonytalan. -
őstag
Az érzés, amikor megjön a GLS a 8 darab jó áras L-es bőrkabáttal és mindegyik szűk mellben - vállban, rövid karban és lengedezik hasban....
Sose lesz egy normális bőrkabátom, jobb ha ezt elengedem. -
Xtomi
tag
Sziasztok!
Vastagabb anyagú kerek nyakú (esetleg V) pulóvert keresek jóárasítva (pamut, műszál, keverék jöhet). AY-n nem nagyon van. -
lorcsi
veterán
válasz Predator2 #19344 üzenetére
nekem innen van egy ehhez hasonló(barna színű volt akkor)...lassan 10 éve használom
semmi bajaeladó: vadi új soundcore motion+
-
pethYeti
addikt
Ecipon tudom adott napra kérni a futárt visszáruért? Péntekig nem leszek otthon.
Vagy csak csütörtökön indítsam el a folyamatot?
-
Predator2
addikt
-
Szabi®
addikt
Jó volt régebben a Columbia No1 volt, csak sajnos "jóárasították" mára, hogy nagyobb legyen a vásárlói kör. Mivel egy amcsi családi bizniszből indult így 10-20 évvel ezelőtt nagyon magas minőséget képviselt, cserébe nem sokan tudták megvenni.
A polár fölsőikből amit 15 éve vettem 30-ért még egyben van, nem nyúlott, nem ment össze.
Amit 2 éve vettem 18 ért, nem jön rám úgy összeugrott, pedig az ilyen cuccoknál mindig figyelek a 30-40 fokos mosásra.
Sajnos elsilányult nagyon. Az üzleti marketing is sokat változott, a 16 literes kisméretű hátizsákot is "túrahátizsák" néven árulják. Csak épp ne akarj egy kakaós csigától több mindent belepakolni ...[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz gergo5991 #19332 üzenetére
Ebben igazad van, de az egész annyira esetlennek, és bénának hat....
Az üzenet küldés része, vannak vevők, akik screenshot-ot küldözgetnek, amikor regisztrálsz, vásárlás / eladás menetéről zero info,
Elkeverik a csomagod, akkor mit csinál az ember ? Ahhoz meg azért már "drága" darabok, hogy elkártyázzam őket.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
a columbia cipők sem a tartósságukról híresek már.egy ilyenem van [link] kb. 3 hónapja vettem,nem is hordtam minden nap és ennek ellenére mindkét cipő belső bélése elkezdett széjjel menni.látszik a műanyag
mégis mit vegyen az ember?valami gagyi kínait amit ha kinyiffan akkor ne sajnál kidobni és cserélni pár havonta? -
Sefter
veterán
Srácok!
Az Urban Classic márka milyen minőség?
Vennék tőlük ezt-azt melóba..Psn ID: sefter_hun
-
gergo5991
őstag
-
margithid
veterán
válasz IntelKiller7 #19328 üzenetére
Nike.com-ról rendeltem.
Közben megtaláltam, 30 napon túl a nem használt cipőt visszaveszik. Meg is rendeltem a visszaküldést.[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Engem is érdekelne hol lehetne eredményesen hirdetni jóféle AY-n rendelt, számlás ruhákat,mert maradt pár amire azt gondoltam jó lesz aztán csak kicsúsztam a 90 napból. De őszintén szólva PH, jófogás, Marketplace is gyakorlatilag halott ebből a szempontból,pedig új ruhák.
-
margithid
veterán
Nike.com-nal 30 napon túli visszaküldést hogy kell intézni?
-
Zeki
nagyúr
Én 3 éve vettem a CCC-ben Rieker bélelt bőrbakancsot, átkentem egyből fókazsírral, és azóta is rendben van.
Most akciók is vannak rá.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Ez a cipő vajon mennyire lehet kényelmes? [link]
A talpa alapján nem nagyon, de elvileg ezek a teniszcipők mindennapi használatra vannak, nem?
Meg a belső rész bőr, talpbetét is.[ Szerkesztve ]
-
b4lukapitany
tag
Hervisbe Glamour kupont nem tud valaki?
-
margithid
veterán
válasz MaddeNNNN #19321 üzenetére
Ahogy írták cipőt a cipő boltból.
Nekem van 2 chelseai csizma, egy bugatti és egy bullboxer. Jól néznek ki és kényelmesek is.
Viznek mondjuk nem tudom mennyire állnak
ellen, mert még nem volt tesztelve egyik se olyan időben.
Ja és 10-11k körül volt mindegyik.Majd decemberben lesz érdemes figyelni officeshoest, akkor szoktak lenni leárazasok. Valami rendes vízálló cipőt szeretnék én is.
[ Szerkesztve ]
-
Dronte
aktív tag
Csatlakozom a többiekhez. Nekem egy Mustang balancsom volt, nagyon jól nézett ki és melegnek is tűnt, de a gyakorlatban hosszú távon kényelmes se volt, és kisebb esőnél is beázott. Ezek alapján műbőrt semmiképp.
Ugyanakkor egy pozitív példa: kb 2-3 éve a Springfieldben vettem egy leárazott bőr bakancsot (egy 10es volt 30 helyett, utsó darab), azóta is azt használom télen. Kivétel erősíti a szabályt, a cipők náluk is botrányosak szoktak lenni pedig
-
Llew
senior tag
válasz MaddeNNNN #19315 üzenetére
#19310 Szabi® Linkje alapján egy műbőr darab. Nem sokat várnék tőle, főleg nyálkás időben. A Mustang, Wrangler, egyéb ruhamárkások kb. ugyan ez a kategória.
Amilyen telek vannak mostanában egy vastagabb félcipővel többet érsz, ha még vízálló is akkor különösen. 20 ezer az mai árak között sajnos nem túl nagy keret. Én inkább várnék még és hátha találsz valami jobbat szintén akcióban.
20-as keretből ha most kell, és nem félcipő, akkor inkább ezt vagy ezt venném. Ezek legalább bőrből vannak a leírás szerint.[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
classic B
senior tag
BB téli kabát chelsea csizmához merrefelé van most?
-
MaddeNNNN
őstag
válasz Szabi® #19310 üzenetére
Nem ez az, más a talpa és a bélése sajnos.
LlewPedig tapintásra jó anyaga volt és egész minőséginek tűnt. Plusz kb. csak télen használnám, vagy nagyon nyálkás időben.
AIexHát őszintén kb. ez a 20k lenne amit ilyenre szánnék. Ahogy fentebb írtam max télen meg nyálkás időben használnám uh. nem gondolom hogy 2-3 hónap használatnál több lenne. Viszont mellette volt egy Mustang is, azt már bánom hogy nem próbáltam fel mert az is nagyon jól nézett ki.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
AIex
tag
válasz margithid #19305 üzenetére
Jofogast alapvetően szeretem, műszaki cuccokból sikerült többször tényleg "jófogást" találni, és sokminden volt, ami jó lett volna, ha nem maradtam volna le,
Ruhákat is szoktam nézegetni, de számomra kétes. Kedvenceim a 28e Ft-os Nike Vapormax, és társai. Ugyan ezért fázok is tőle, hogy itt hirdessek, mert sajnos böngészik olyanok is, akik mindenképpen megakarják neked mondani, hogy mennyiért kellene hirdetened a terméket.
@gergo5991
Egyik cipőre kaptam ilyen "requestet", de Lengyelországból... Azon kívül, hogy a Zloty szerintem erősebb Ft-nál, más rációt nem látok a vásárlásba. Plusz ha a futár eltökíti, akkor mit csinálok. Azért az egész User Experience messze van egy StockX-től, hogy rajtuk keresztül küldözgessek cipőket, meg várjam a kifizetést. Asszem megyek, és megpróbálom törölni a fiókom.@Szabi®
Múltkor volt téma, hogy kézben lévő rendelést a fórumon tilos hirdetni, nem tudom, hogy HA-n mennyire nézik a ruha szekciót. Nem volna rossz, ha pl. kávés topik mintájára, itt is linkelhetnénk be HA-s hirdetéseket.@MaddeNNNN
Volt egy Tom Tailor cipőm, sokat nem bírt, sarka lyukasra kopott, belül bélése szétszakadt / kopott. Én nem kifejezetten ajánlanám. Nem tudom, árban mi lenne az ingerküszöb, de szerintem 30e Ft magasságában lehet tudnál kifogni pl. egy Geoxot, ami többek szerint egy jó minőségű, kényelmes lábbeli. -
törölt tag
Reserved online rendelésre van valami glamour vagy kuponos okosság?
-
gergo5991
őstag
szia vinteden semmi információt ne adjál meg mert annak nincs jó vége emailt meg főleg ne!!!!!!!
egyedül úgy adjál le, ha valaki megnyomja a megveszem gombot és onnan jön a rendszertől infó hogyan tovább, állitólag packetával lehet küldeni, és ott adnak egy azonositó számot amit ki kell nyomtatni és a packetának azt kell oda adni ( valahogy igy magyarázták nekem is). Sajnos vinteden sok a külföldi csaló, email, számlaszám semmit nem szabad chaten megadni senkinek, és semmilyen linkre chaten nem szabad kattintani.Vinteden keresztül megy a kifizetés, asszem olyasni mint ali meg dhgate, hogy ha valaki a gombon keresztül megvesz valamit, akkor van egy online vinted számlád amire fel kell tölteni pénzt, és abból fizeti neked ki az árut a vinted, ha kézbesitve lett a csomag. A pénzt meg te a vinted fiókodon lévő "számlára" "balancera" kapod és onnan tudod saját kártyádra átutalni majd
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
Sziasztok !
Félig off topic,
Vinted-et használta, próbálta már valaki ?
Indítottak itthon most egy agresszívabb reklám kampányt, letöltöttem én is, hogy eladjak pár göncöt,
Felraktam pár terméket, hülye nevü accounttal jönnek érdeklődések, van aki nem ír semmit, csak küld egy screenshot-ot, hogy kell neki valami email cím a megerősítéshez, másik termékre jött valaki Lengyelországból, hogy megvenné. Sok bizodalmam nem lett hozzá, először azt hittem, illetve arra számítottam, hogy ua. lesz, mint a hardverapro, de inkább érződik fertőnek. Nagyjából semmit sem merek postázni, mert attól félek, hogy sem terméket, sem pénzt nem látnék viszont.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz blicc93 #19231 üzenetére
Nekem volt ilyesmi kabátom, sőt még mindig megvan (csak kihíztam) pedig 3-4 évig hordtam, imádtam. 650 FP pehely töltetű Columbia kabát volt, vékony, sportos és meleg! Sieléshez tervezték így kis mozgás mellett (akár séta) tök jó meleg volt, de meccsen álldogálni sem volt vészes.
Második kabátom is egy hasonló lett, csak gyengébb töltetű, októbertől -márciusig átmenetinek is szuper, de télen a hidegben futkosósnak is megfelel (nem vagyok túl fázós) amíg mondjuk autóval mész úgyis ide vagy oda, vagy egy boltba átugrani. Fél órát mondjuk már nem sétálnék benne mínuszokban, de a 650-es töltetű kabátban simán.
-
adalbert1
veterán
Én is el akartam lőni egy 25%-os kupont (barátnőm kapta, ő ritkán rendel tőlük, inkább rajtam keresztül futnak a családi rendelések itthon), de azt sem fogadta el.
Így viszont várok, hogy véget érjenek az akciók, és hogy legyen olyan termék, ami érdekelne október végéig (és úgy viszonylag jó áron is legyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest