Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
margithid
üzenetére
Hát amit én tapogattam meg papucsot, az bizony kemény csúszós műanyagból készült, elég gagyi érzést keltett tapintásra, ráadásul szerintem balesetveszélyes is, így ott is maradt a többi mellett ... ráadásul Miskolcon 200-al többért is volt kiírva mint ahol te vetted 2400-ért.
-
-
scott_free
senior tag
válasz
pepucs
üzenetére
Igen, nem mindegyik méretre és színre vonatkozik. De érdemes visszanézni többször, mert az enyém is egyik nap 131€ volt, a másik nap 75, aztán meg most épp 56. A kéket is láttam 60 körül egyik nap.
Szerk.: hoppá, most látom, hogy már 112€, amit linkeltem! Amikor linkeltem, akkor épp 56 volt!
Szóval érdemes csekkolni akár naponta is az oldalt. -
pepucs
tag
válasz
scott_free
üzenetére
Annyiért vinnék én is
kár hogy felénk 400+-ért váltják az eurót és 110 a csuka -
vince
őstag
válasz
scott_free
üzenetére
Jó ez a színösszeállítás, legyen sok örömöd benne. Nekem ez a modell tetszik nagyon, de nincs indokom megvenni a másik mellé
-
scott_free
senior tag
Köszi az ajánlást a HH Foresterre, a német amazonról elég jó áron tudtam rendelni (22e Ft):
Jó fajtának tűnik így elsőre!
-
gergo5991
őstag
valami whatsappos kapmány volt elso 1000 ember kapott 50% kedvezményt, aztán 1000 emberként -1% kedvezmény volt, sajna lemaradtam róla, fb-n sikerült egy 42% osat kunyerálni de kb semmi nem volt már a méretemben, nagyon ráraboltak a webshopra...
sk verzió, bár asszem emlitettétek hogy itt is volt hasonló magyar oldalon -
Xtomi
tag
Ez a Szezonális kedvencek AKCIÓJA: -20% EXTRA az About you-n nem egy nagy durranás.
Majdnem minden az utolsó 30 naphoz képest +25% szóval +5%-ban vannak
tehát úgy akcióznak hogy minden drágább . . . -
umek
tag
Tapasztalat:
Sinsay-től rendeltem többek között zoknit, amin már egy mosás után az ujjánál lévő varrásnál megjelentek kisebb-nagyobb lyukak. Ilyen silány minőségű zoknit még nem láttam. Most még akcióssabb mint akkor, nem érdemes még így sem. -
sagesz93
addikt
Nem tudjátok, ha about youn vásároltam sorry kuponnal, de most vennék még mást is, ha törlöm a rendelést visszakapom automatán a kupont? Vagy ne rizikozzam?
-
betyarr
veterán
c&a-ba nincs most valami kupon lehetőség?van egy pulcsi,ami nagyon tetszik,de 13k-t nem akarok kiadni érte
-
-
margithid
veterán
Puma ca pro classic, MINDEN20 kuponnal 13600 forint.
[link] -
gamegod
senior tag
AY-ra van valami kód most?
-
SOAD19
addikt
Baseball sapka kicsit több, mint 4k-ért 11k helyett: [link]
-
margithid
veterán
válasz
valeno
üzenetére
Nyáron egy Hollistert is vettem 3-4k körül volt, de van olyan mint egy 10k-s adidas, puma vagy nike.
A nike pár hete beleakadt valamibe és kiszakadt, de nagyon könnyen megadta magát. Meg a mérete érdekes, derékban jó, hosszra kicsi.
A pumák hasonló áron jobbak szerintem.
Én igyekszem 10k alatt beszerezni a melegitőket, rövidnadrágokat.
Emagról rendeltem pumát, meg niket, nem rosszak, de nem is kiemelkedő minőségűek.
Most egy Nike rövidnadrágot húztam be 4k-ért sportfactoryn.
Rendes ára 12k. -
valeno
tag
válasz
margithid
üzenetére
mi volt a baj vele, túl vékony az anyaga vagy a varrás nem túl jó?
Esetleg ötlet viszonylag jó minőségű melegítőnadrágra 10k alatt?
igazából csak itthon hordanám home office-ban, az ilyen plüss és tiszta poliészter anyagokat nem szeretem, azért néztem ezt a full pamutot. Vettem vagy 2 éve egy lidl-s melegítőt, 2,5k volt, szeretem csak sajnos elkezdett nagyon bolyhosodni. Sötétkék, fekete, szürke a preferált, esetleg barna. -
margithid
veterán
válasz
valeno
üzenetére
Nekem szerintem ez van, nekem az M-es kicsit kicsi, 184/82.
Derékban jó, de a nadrág rövid, nem ér le a bokámig.
Amúgy ez a nadrágom szakadt el 1-2 hete, nem egy jó minőség.Sportfactoryról rendeltem egy Reebok Classic Leathert és egy nike rövidnadrágot.
20% kedvezménnyel 13600 Forint volt. -
valeno
tag
Sziasztok!
Nike melegítőnadrágot néztem ki emag-on.[melegítő] Kb. 190 cm/75kg vagyok, nadrágokból 32/32 a jó általában. Valakinek van tapasztalata, hogy mekkora méret kellene belőle M vagy L?Másik kérdés, hogy a -20%-al ez amúgy jó árnak mondható Nike melegítőre? 100% pamut, két értékelése is jó, Nike honlapján nem találtam meg.
-
pingu22
tag
Valaki tudja esetleg hol lehetne venni jó áron férfi, velúr Chelsea csizmát? CCC-n 25%-os kuponnal most 22k a Gino Rossi, ennél van jobb ajánlat?
#19762: pont délelőtt nézegettem pár cuccot 25-ös kuponnal, nyilván olcsóbbra jöttek ki, mint most ezzel a 20-as kampánnyal. Ilyen se volt még, hogy semmilyen kupont nem fogad el.
-
Ideg
aktív tag
Durrant egy -20% extra akció AboutYou-n. Premium kategóriában alapból volt egy leárazás, most még jobb árak lettek. Persze amiket kinéztem abból nincs méret.

-
margithid
veterán
20% kedvezmény sportfactory
MINDEN20 -
pingu22
tag
válasz
DemonDani
üzenetére
+ 1 Icebreaker, illetve Smartwool.
Bár nem a legolcsóbbak, de az AY-n kampányok alatt nagyon jó áron lehet őket behúzni. Icebreakerből 200 Oasis-om van, ez nem is a legvastagabb gyapjúcuccuk, illetve alapból 100 dolcsis aláöltőző, de akcióban valami 7k-ért vettem. Én snowboardozáshoz használom őket, nagyon jól szigetel és mégis szellőzik. -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, a TH pólók mennyire ugranak össze első mosásnál általában? Egyet vettem múltkor, de első mosás után olyan mintha egy mérettel kisebb lenne. Elég látványos, illetve kb hordhatatlan úgy össze húzódott vállban. Más is járt így? Jó lenne ismét rendelni, jól néznek ki de nem akarok megint kidobni pénzt olyanra amit aztán nem hordok.
-
blicc93
csendes tag
Sziasztok,
nagyon furcsa kérdésem van, de szeretném tudni, hogy nem őrültem meg és mások is vannak ezzel így: alapvetően a feszesebb, testhezálló farmereket preferálom, viszont többször tapasztaltam már olyat, hogy első nap, amikor felveszem a nadrágot, minden OK, de második napre már az ülepénél enged és amikor sétálok, ilyen "fura" hangot ad - nem tudom jobban leírni..
Találkozott már más is ezzel a problémával?
-
AIex
tag
válasz
SOAD19
üzenetére
Hello !
Sajnos AY-n vannak elég random árváltozások,Anno @margithid linkelt egy Folk nadrágot, 8-16e Ft magasságában volt az AY honlapján, kosárba tétel után 2xe Ft volt,
1-2 Hete linkelt valaki egy TNF kabátot AY-n, 43e Ft volt, minden méret, elhoztam az utolsó M-est (amikor kosárba helyeztem azt írta az oldal, hogy utolsó db, majd rendelés vissza igazolás után már el is fogyott) majd frissítette az árat 38e Ft-ra a többi méretnél.
-
SOAD19
addikt
Hello!
Az AY-tól kaptam 1-2 nappal ezelőtt egy 25%-os kupont. Most átbújtam a pulóvereket, és volt egy két jól kinéző Ellesse pulóver, amiket beraktam a kedvencek közé. Majd másik webshopok kínálatát is megnéztem, kb. 1 óta múlva visszatértem az ay-ra. Ráböktem a kedvenceim listájára, és sehol se voltak az elmentett Ellesse pulóverek. Rákerestem, és továbbra is fent vannak, de furcsa módon most már teli áron. Verhetetlen lenne, vagy mocskok?!
Mindjárt rá is nézek nem belépve, kíváncsi vagyok, csak nekem emelték fel az árakat. Ne legyek rosszhiszemű, vélhetően, csak véletlen volt.
-
Kaba
veterán
Holnap 17 órától Nike akció az emagon 20% kedvezménnyel .
kuponkód nike20 . -
adalbert1
veterán
válasz
DemonDani
üzenetére
Szia,
én icebreakert vettem az aboutyou-n (akcióban és kuponnal olyan 12-15 körül el lehettt hozni darabját). Érdemes a leírást megnézni, mert vannak nem tiszta gyapjú, hanem keverék pólóik is.
Még a 4camping.hu-n néztem, hogy van többféle márka is, de onnan még nem vásároltam. -
Talala
senior tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Ez így igaz, és jogos is. Ám valljuk be, a kereslet kínálat elve ott tud a legjobban érvényesülni.
-
DemonDani
addikt
-
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Nem ruha, de talán valaki hasznát veszi:
Van 3 db október 31-ig érvényes KFC 1000 Ft-os kedvezmény kuponom.
Nem nagyon járok KFC-be, így nem fogom elhasználni. Online, vagy app-os vásárlásnál váltható be.RPGZMPZU3A
S4ZYYB2JUP
SJ14OC4L1TPepsi nyereményjátékon nyertem őket a nyáron. Akinek kell, fogyassza szeretettel.
A kuponkód egy KFC.hu-n vagy KFC Appon leadott rendelés értékét csökkenti 1000 forinttal, az érvényesítés után.
A kód egyedi és nem névre szóló, felhasználható egyszeri alkalommal 2022.10.31-ig. A kuponkód készpénzre nem váltható és a minimális rendelési összeget nem csökkenti. Kiszállítási területek, felhasználási feltételek és az éttermeink nyitva tartása: KFC.hu -
Studi
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezek 8-10k-ig le szoktak menni, annyit megér alkalmi viseletre. Rendszeres használatra nem való.
-
haiduo82
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
CSILLA15, azt hiszem ma éjfélig
-
DemonDani
addikt
Hello-hello!
Valódi gyapjú pólót hol lehet legolcsóbban kapni? Honnan érdemes ilyesmit beszerezni? A márka nem izgat, csak kíváncsi vagyok, milyen lehet ilyet hordani, tényleg jobban "szigetel-e".
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
laci1117
üzenetére
hú ez is nagyon jól néz ki. meg azért bíztató, hogy ez a tapasztalatod vele. ahogy nézem kb. egy az egyben ugyan az a stílus és anyaghasználat pár eltéréssel.
mennyire valós a méretezése? az én lábam 42-es környéke (26,7 cm) és 41-est rendeltem belőle. remlem nem lesz szűk. -
margithid
veterán
44es dorko cipő, 1k, [link]
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
margithid
üzenetére
ez teljes mértékben az volt. sosem volt még ilyen csizmám, akciós is volt, kuponom is volt. kipörögtek a dollár jelek a szememben és már meg is lett rendelve.
egyébként végigolvastam sok kommentet a német oldalakról(nem tudom miért de ott nagyon sok értékelést találtam róla zalandon is meg otto-n is), ott többségében nagyon bejött az embereknek. akik panaszkodtak rá azok az anyaghasználatra meg hogy kényelmetlen volt vagy cipzár meghalt. de nagy többségben volt akiknek tetszett.
na most én ebből azt szűröm le hogy egyszer usernek mint nekem ez teljesen meg fog felelni, ha jó a méret. ha kibírja ezt a telet már boldog leszek vele. -
margithid
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Csak arra utaltam, hogy ki lehet várni a jó árakat és nem akkor kell venni amikor éppen kell.
De szerintem ez impulzus vásárlás az olvtársnál.
Megtetszett neki és KELL😄
Sok racionális érv nem szól egy mustang cipő mellett
-
Soulfly842
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Valószínűleg ő most a 22-23-as télre akar vásárolni és nem a 23-24-esben
Az az év elejei szuper akc, meg valószínűleg jan vége, febr környékén volt 
Bár ki tudja, lehet a jö kis globál helyzetben milyen volumenű akciók lesznek majd pár hónap múlva.. valószínűleg nem azonos szintű, mint egy évvel korábban.
-
Soulfly842
addikt
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Én a Bugattira eszküszök

Amit linkeltem a közelmúltban arra pont van most 30% kedv a CCC-n.
Apró probléma, hogy úgy látom azonnal el is kapkodták
Annyiért szerintem jó vétel.Feketéből még kicsi méretek vannak:
[link]
Bár úgy látom, hogy ennél a felső szár kialakítás kicsit más.Offline talán még célszerű megnézni. Hátha.
-
Lackki
őstag
mustang rohadt kényelmetlen és tényleg tré minőség... kopog mint egy ribicipő úgy kikeményedik a talpa

-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ennyi pénzért nincsenek nagy elvárásaim. ne szakadjon le a lábamról télen plusz ne törje a lábam sehol. kb. ennyi.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
devilzero
üzenetére
Ahol akciós, általában aboutyou. Ritkán ha eljutok egy plázába ott körbe nézek de boltban minden drága.
Most egy ilyet rendeltem.
leakciózva, kuponnal 7k volt.meg elcsábultam és 15k-ért lett hozzá egy Mustang barna csizma is
-
Zamasun
aktív tag
válasz
devilzero
üzenetére
Személy szerint én about you akciók alkalmával vettem tavaly és idén összesen 5 db farmert ( 3 db levis, 1 wrangler, 1 kings of indigo), darabját 8-10k áron. A 32/34 -es méret minden márkára érvényes rám amiket próbáltam. Évente 2-3x van nagy leárazás, érdemes akkor lecsapni ezekre, a hosszú méretekből általában van több db.
-
devilzero
tag
Sziasztok!
Mostanában ki, hol szokott bestbuy farmert venni? Hosszú lábú, magas férfiakat kérdezném.
-
vince
őstag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Írj nekik, jelezd a problémát, remélhetőleg meg fogják tudni oldani.
-
hmatyas
tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
(csatlakoz újra, vagy próbáld meg mobilnettel. Lehet az Ip-d került valami negatívba náluk. Mondjuk, ha ez tényleg fontos akkor rájuk írnék cseten/fb és megkérdezném az okot.)
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Eleve nem volt sok rendelésem tőlük.
Olyat meg még nem csináltam, hogy valamit ne vettem volna át. Nemcsak a Zalando-val, más rendeléssel kapcsolatban sem.
Úgyhogy nem igazán értem... -
Zeki
nagyúr
Erről hallottatok valamit?
https://born2be.hu/ -
narobik
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
nem tudok most más kuponról CS-eken kívül
-
Soulfly842
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
Nem volt véletlenül túl sok olyan rendelésed amit végül nem vettél át?
Tippre, nem lehet, hogy ilyesmi miatt? -
narobik
tag
AY-n vannak egész jó áron CK,Boss,Tommy ruhák, mennek a kuponok is
-
TripleB
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Tegnap hozta a GLS a cipőmet a Zalando-ról, utánvéttel rendeltem és a futárnak fizettem.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
nézd meg másik böngészőben, nálam enged mindennel fizetni meg utánvéttel is. nálam múltkor a New Balance oldala szarakodott, konkrétan nem volt ott nekem a szállítási mód egy böngészőben sem. aztán pár nap múlva magától megjavult.
-
mert_csokis
senior tag
Zalando-ról próbálnék rendelni, de csak előrefizetés van. Eleve nem is enged választani a fizetési opciók közül.
Eddig sose volt ilyen, minden esetben a PayPal-t használtam. Kínomban letöltöttem az app-ot is, de ott is ugyanez a helyzet. Mi a gyík van? -
rbalint88
veterán
188cm /98kg vagyok, tavaly vettem Columbia kabatot, L-es volt jo belole, pulcsival is. Ujja lehetett volna hosszabb par centivel. XL-esbe belefertem volna ketszer.
Iden rendeltem TNF 3in1 kabatot, XL picit bo, vastag pulcsi is ala fer, az L-es tuti kicsi lenne. HH kabatbol az XL-es a turi szinten.
Minosegben Columbia < TNF < HH szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval érdemes csekkolni akár naponta is az oldalt.
kár hogy felénk 400+-ért váltják az eurót és 110 a csuka
tehát úgy akcióznak hogy minden drágább . . .
De szerintem a Kolléga nem kért, hanem csupán érdeklődött.

Bár nem a legolcsóbbak, de az AY-n kampányok alatt nagyon jó áron lehet őket behúzni. Icebreakerből 200 Oasis-om van, ez nem is a legvastagabb gyapjúcuccuk, illetve alapból 100 dolcsis aláöltőző, de akcióban valami 7k-ért vettem. Én snowboardozáshoz használom őket, nagyon jól szigetel és mégis szellőzik.