- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbsofficial
aktív tag
válasz BoneDragon #19998 üzenetére
Kék az sima sötétkék volt fehér talppal. Vettem én is, annyiért BB volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én régen akkor is kaptam, amikor észre sem vettem, hogy csúszott. 20-25%-osakat. Aztán 15%, lett ezekből. Majd fél éve semmi.
Hírlevélen is rajta vagyok, de csak ilyen márka kuponokat nyomnak.De egyébként retail-hez képest most is jó áron vannak sokszor, csak simán már én úgy vagyok vele, mint margithid, összevásároltam én már 2 embernyi ruhatárat, szóval nehezen hoz lázba valami.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
krizmo_
addikt
Zalando Singles's day: extra 22% kedvezmény a SZINGLI22 kóddal.
-
Illye
tag
Jah, két hete vettem CK meg Hugo Boss pólókat 5000-ért... nem volt az rossz.
-
-
Xtomi
tag
Még a 10%-os kuponok sem mennek most az Ay-n. Esetleg valaki tud működőt?
-
Golden9
veterán
Ez csak nekem ujj?
VIBRAM FIVEFINGERS -36%
64 830,00 Ft41 290,00 Ft #Akció[ Szeretkezve ]
-
AIex
tag
Modivo-n, 2 termék vásárlása esetén, a 2. olcsóbb termékből lejön 30% kedvezmény a SINGLES kóddal.
-
Llew
senior tag
válasz SOAD19 #19960 üzenetére
Impregnáló szer elvileg kétféleszokott lenni. Vagy spary amit ráfújsz, vagy vizes alapú, amit pumpás szóróval kell felvinni a mosás után nedves dzsekire, majd hanyi megszáradni. De a gyári impregnálás kiszokott bírni pár mosást.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
AIex
tag
Szia !
Por alapu mosóporról nem tudok nyilatkozni, nagyon régóta nem használjuk már,Impregnálószert nekem is mondták, hogy azzal kell mosni, valószínűleg tényleg így van, mert az a kabátom, amit anélkül mostam, egy idő után, jelentősen vesztett a víztaszító képességéből, viszont nem azonnal az első mosás után, szóval lehet azért van külön impregnáló, és tisztítószer.
-
Dronte
aktív tag
Szerintem csak egyszerűen az About You elkezdte belekalkulálni az inflációs környezetet + a gyenge forintot. Sajnos én sem találok jó dealeket már jó ideje (kb nyár óta)
-
gergo5991
őstag
válasz narobik #19962 üzenetére
mióta megjelent a zalandó, egyre lejebb csúszik ez az aboutyou, elég sok márkát már nem is forgalmaznak azóta, és az akciók is nagy átb.ások. Akárhányszor volt ennyi-annyi extra, multhéten 42% os kuponnal is csak 1 nyamvadt trikót tudtam venni, minden más vagy ki volt fogyva, vagy az akció előtt annyival emelték a termék árát mint amennyi az akció volt rá..
-
narobik
tag
AY akár 55% EXTRA
-
Greentea
senior tag
Szia!
Nekem eddig a mosással csak rossz tapasztalatom van. Minden tanácsot megfogadtam amit a HH boltban kaptam téli parka kabát mosása ügyileg, viszont ha a víztaszító képessége meg is maradt a szerektől, magától a víztől nekem belülről elkezdett "lehámlani" egy ilyen fehér ragacsos réteg, ami a szellőző lyukakon keresztül elkezdett hullani belőle. + Fakóbb is lett a sötétkék szín. Nem mosnám újra.szerk: látom ez jacket ami neked van, abban lehet nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Hali!
Itt is megkérdezném.
Adott, ez a nem régi HH kabátom (csak egy régebbi darab kék színben), amit ki kellene mosnom, mert valami megfogta. Nyilván szeretném, ha megmaradna a víztaszító tulajdonsága, rétege. Hogy érdemes az ilyen ruhákat mosni? Azt hallottam, hogy a szemcsés mosóport el kell felejteni, helyette folyékonyt kell alkalmazni, valamint valami speckó impregnáló szert is érdemes venni, hogy a mosás után is víztaszító maradjon a kabát.
Ez gondolom megfelelne a célnak?! [link]
Ez nem elegendő, ez, csak tisztító szer, de nem állítja helyre a megcsökkent impregnált réteget, ha jól gondolom, értem?[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
-
-
Zamasun
aktív tag
Én vagyok vak, vagy tényleg nincsen a Sportfactoryn rendelési előzmények menüpont ?
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
44es dorko vászon cipő 1k [link]
-
MaddeNNNN
őstag
Élőben is jól néz ki, az anyaga is jó. Hogy milyen kabát az jó kérdés, egy tavaszi vékony dzsekinél vastagabb, viszont nem egy tollal töltött pufi dzseki. Egy normális pulcsival alatta biztosan nem fáztam volna benne.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz MaddeNNNN #19893 üzenetére
Na megjöttek a Pier One kabátok. Postafordultával mehet is vissza mind a kettő. Az S-es hosszban jó, viszont egy vastagabb pulcsival már mellben,hátban és derékban szorít.
Az M-es is jó hosszban meg kerületben is viszont az ujja leér az ujjaim végéig.
180 centi és 78kg vagyok általában az összes M-es ruha jó rám de ilyen elbaszott méretezéssel még nem találkoztam mint ez a kabát.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
ezmiezez
csendes tag
Másnak is lassú reagálású a Sportfactory? Pénteki rendelésemet még nem dolgozták fel..
-
MaddeNNNN
őstag
válasz XP NINJA #19932 üzenetére
ennyi pénzért inkább a skechersek
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
XP NINJA
őstag
ADIDAS PERFORMANCE DLUX TRAINER 14 999 Ft - 20% kupon
Nem tudom milyen -
n.gab
aktív tag
Hátha valaki felhasználja.
A te egyedi kódod:
EOBPPW220110MYU91NHYPJA
kód csak 2022.11.07-én 23:59-ig érvényes! -
hentes555
senior tag
-
Thoty
senior tag
válasz hentes555 #19902 üzenetére
Thx.
A pontbeváltással kicsit megszenvedtem, de végül sikerült
Columbia Fivemile Butte 17399Ft lett így, engedte rá még a 3000Ft-os hírlevél kupont is. -
umek
tag
válasz DemonDani #19916 üzenetére
Dorko... Rémálmainban még előjön.. Sajnos tavaly én is belefutottam egy akcióba, nagyon megtetszett az egyik magasszárú téli, de ilyen hulladék minőségű talpszerkezettel még nem találkoztam, konkrétan megfájdult benne a lábam. Olyan érzés volt, mintha minden lépésnél csúszkálnék róla, szörnyű...
Légy korrekt.
-
DemonDani
addikt
válasz WayneGace #19911 üzenetére
A Playersroom és a Sportfactory saját márkája, ezért van az, hogy a kínálat 90%a Dorkó.
Az emberek valamiért rácuppantak, egyébként valóban filléres hulladék, még a jobbik esetben próbál valamit másolni.NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
margithid
veterán
Dorkot tényleg csak apróért szabad venni.
Rövidnadrágot vettem 1k-ért tavaly, meg 2 papucsot 1k és 2k-ért.
Ilyen 10k feletti árat nem szabad érte adni. Ennyiért már rendes cipő gyártótól is van jó cipő. -
Zamasun
aktív tag
Sportfactory visszaküldés még mindig úgy működik, hogy beviszem az üzletbe a terméket és a postaköltség kifizetése után ők küldik el, majd ezután kapom vissza az összeget?
-
arsenal58
csendes tag
válasz scott_free #19899 üzenetére
Mehet vissza egyben, annyi, hogy a nagy csomagon belül el kell különíteni két kisebb csomagra a két külön rendelést.
-
Zamasun
aktív tag
Dorko Everest 12k. Nem ismerem a márkát es a tipust, de ennyiert jo lehet.
[link] -
margithid
veterán
Gant palmont bakancs, 45-ös, 20k [link]
-
hentes555
senior tag
válasz hentes555 #19887 üzenetére
Na, végül a Hervisnél sikerült összekuponozni 9600 Ft-ot
Az alábbi képen láthatjátok, hogy milyen opciókból jött össze, 1 pont 3 Ft-ot ér, a születésnapi kedvezmény pedig a születésnapodon jár (az appban lehet beírni a dátumot és aznap automatikusan hozzáadja a 700 pontot a profilhoz). Regisztrációnál van 3k-s kupon 15 felett, plusz minden hónap első hétfőjén kapsz 10%-os kupont. Én most vettem egy ilyen Columbia 3in1 kabátot, ami alapból 50-ről 30-ra akciós, plusz a kuponokkal levittem 20600 Ft-ra. Ja és a mostani vásárlás után is kaptam még 900 Ft-nyi pontot
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Warships
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest