- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-05-25 08:58 Téma összefoglaló
-
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Lehet hogy számodra így működik (és nem mondom hogy nem írtál igazat) de nekem nem. Csak nagyon minimális szállítási díjat vagyok hajlandó fizetni (azt is ritkán mert pl a pofátlan Alza akkor kér 600ft szállítási díjat ha értemész) és csak akkor ha van ingyenes visszaküldés vagy személyesen visszavihetem az üzletbe. A zalando-lounge miért is kér 1400 ft-ot akármennyi rendelésre mikor a zalando x ezertől ingyen hozza? Előbb utóbb minden shop ad ingyen szállítást, javaslom kivárni …
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
A zalando-loungeon mindig van szállítási díj?
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Már a bestsecret sem a régi. Bevezette egyes cipőknél hogy a nagyobb méret többe kerül
Nem nice
-
Xtomi
tag
És sajnos a Tiktokon és facebookon is elterjedtek ezek. A legbosszantóbb hogy hiába jelented öket elutasítják.
-
Xtomi
tag
Nem sajnálom öket sosem vettem ott semmit. De sajnos a Sportdirect üzletek sem kápráztattak el. Valamikor sok éve bezárt egy újpesten ott tudtam olcsón pólókat venni a végkiárúsításon.
Online meg a szállítási díj horribilis 🙁 -
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Nagyon remélem hogy a topik nem megy el ilyen irányba, nem is tudtam végig elolvasni sem. És ezt komolyan írtam.
-
Xtomi
tag
Olvasva itt az utóbbi hozzászólásokat, most látom csak hogy azokhoz képest alig küldtem vissza cuccot, de ha igen az elméretezett lehetett. Mondjuk nekem 95%-ban 44-es cipő és XL-es méret jó.
-
Xtomi
tag
Pont előtte hogy elkezdtem meghívót küldeni magamnak
amikor rendelni akartam. -
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Bki, ne sajnáld már ezeket a cégeket!! 100% haszonkulccsal dolgoznak és abból engednek 10-30%-ot néha, meg tized áron felvásárolnak egy egész szállítmányt vegyesen és rendes áron eladják. A bestsecreten kívül egyik sem veszi a fáradtságot hogy jelezze hogy eggyel nagyobb vagy kisebb kell valamiből. Egy 20k-s valaminél 1k 5% csak.
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Nem, végülis felhívtam őket és nagy nagy bocsánat kérés közepette mondták hogy elnézték és majd utalják, de sztem ezt direkt csinálják hátha valaki nem szól. Amikor mondtam nekik útban van egy másik cipő is vissza arra azt mondta hogy hívjam őket újra ha elfelejtenék visszautalni a szállítási díjat. Valószínű el fogják ...
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Helló! Az ecipo benyeli a szállítási dijat vagy majd visszatéríti azt is visszaküldésnél? Természetesen kicsi lett a méret ami más cipőnél mindig jó!
-
Xtomi
tag
A kedve ment el
azt nem írta melyik méret volt jó, de ahogy lejön nekem egyik sem mert keskeny az orra .. -
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Bestsecret kritika - nem először
Rendeltem egy GAP téli dzsekit
1. ezt még átmenetinek sem nevezném, a valóságban nagyon vékony. Sejtettem amikor a nyomkövetésben csak 0,75 kg volt ...
2. a méret, azt írják "Sizing runs large. We recommend choosing one size smaller"
így XL helyett L-est rendeltem ami így szűk is lett
Ok, ment vissza mindenképpen és korábban volt már olyan hogy nem vettem figyelembe a méret figyelmeztetést és persze jó lett csak bosszantó. -
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Az első link mérethiányos
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Inkább azt hiányolom hogy nincs ezen a platformon LIKE gomb. Kaptál volna egyet ...
-
Xtomi
tag
Helló!
Női BB hátizsákot keresek 19-25 liter között.
Legyen valami tartása meg hátán valami habszivacs is. -
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Hát igen, ez is visszatartott a rendeléstől, de valahol meg csak Tommy
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Én mindenkinek azt javaslom ha minőségi problémája van próbálja meg garanciában javíttatni, cseréltetni.
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Sajnos igazad van, az árak nagyon megemelkedtek, a kuponok eltűntek, vagy magas vásárlási limithez kötik.
Meg nagyon nehéz kifogni márkás cuccot jó áron, főleg a hulladékot árazzák le S-es méretben. -
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Kupont adtak valakinek a "super" tévedésükért?
-
Xtomi
tag
Én kínaiban vettem és tökéletes pár ezer forintért. Megtapogatod és látod hogy elég erős e ahhoz a 8 kilóhoz
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Női converse cipőket hol lehet jó áron venni (fehér)?
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
De jó hogy nem rendeltem
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Kupont osztanak az about you-n, de csak 20%-ost kaptam
Whatsapp üzenet +4915154287385 Szeretném megfejteni a rejtvényt!
Keresek valamit, ami csillog és nem hiányozhat egy születésnapi buliról. Kitalálod, mi lehet az? Pezsgő pl -
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Na ember legyen a talpán aki a sok hozzászólásból kiválasztja melyik a kényelmes cipő
Persze mostanában nem is nagyon vagy vannak akciók így nem is veszek
-
Xtomi
tag
Hollister póló 3-as csomag 7788 Ft
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Ugyanitt Bestsecret 10%-os kupont keresek
-
Xtomi
tag
Meg mivel most elvileg akció van az aboutyoun ("elvileg" mert semmit nem láttam) a CS kiütné az EXTRA kupont
-
Xtomi
tag
Mit gondoltok a Premier outletben leszek nagy leárazások két ünnep között?
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Tud valaki Angol ruha, sport webáruházat ajánlani hasonlót mint a sportsdirect.com és akik olcsón vagy ingyen szállítanak Angliába. -
Xtomi
tag
Sziasztok!
Nem szoros meleg zoknit otthonra hol érdemes nézni? -
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Sztem mielőtt öltöztetjük a srácot, meg kéne tudjuk a fizikai paramétereit, milyen színt szeret, milyen cipöi ruhái voltak eddig … és hogy mennyit szánna rá?
-
Xtomi
tag
Nektek nincs a BS-en 16000-es ingyen szállítási limit?
-
Xtomi
tag
Nekem mindenből 44-es a jó kivéve a rondaszandál, abból 43-as
-
Xtomi
tag
Én jobban örülnék ha nem 16000 lenne az ingyen szállítás alsó határa
-
Xtomi
tag
-
Xtomi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze valahol be kell hozniuk azt a nagy olcsóságot de miért 1400? Én mondjuk az ALZA 600 ft-al sem vagyok kibékülve és pofátlanul akkor is felszámolják ha érte mész
amikor rendelni akartam.
azt nem írta melyik méret volt jó, de ahogy lejön nekem egyik sem mert keskeny az orra ..
Ja már augusztus van