Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz ígyvanferi #12814 üzenetére
Football factoron. 20k ingyenes szállítással, pegasus 35-ös.
Egy db volt, pont a méretemben, 4.5-ös -
margithid
veterán
válasz ígyvanferi #13133 üzenetére
Szállításnál láttam ezt.
-
marsu.
senior tag
válasz ígyvanferi #13452 üzenetére
Lehet megemeltek pár árat, vagy alap akciót töröltek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz ígyvanferi #13452 üzenetére
Nyilván kisebb engedményes lett az ár a 30 nélkül.
eladó topping dac
-
SOAD19
addikt
válasz ígyvanferi #13661 üzenetére
Megerősítem. Kedvencek között volt egy zokni, ami 4,9k volt, most meg 6,9k.
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz ígyvanferi #13661 üzenetére
Csak a szokásos piaci trükközés akkor... Kár, hogy nem listáztunk korábban az 1000 férfi cipő árát, mert akkor tudnánk mutogatni a GVHnak.
A kuponra nálam is azt írja, hogy nem felhasználható.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
HKorn
veterán
-
vince
őstag
válasz ígyvanferi #15410 üzenetére
Attól fél, hogy ha visszautalásra kerül sor, akkor azoknak a termékeknek az árát, amiket visszaküld, "kiveszik" a kupon hatálya alól és teljes áron számolják, és így kevesebbet kap vissza, mint amennyit fizetett.
Ilyen eddig nem volt (és talán jogszabályilag nem is lehet), annyit kapott vissza mindenki, amennyit fizetett a termékért, hiába volt a kupon pl. értékhatárhoz kötve."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
csizo13
tag
válasz ígyvanferi #15660 üzenetére
Az első mondatodnak van értelme?
Szerintem nincs.
És ez ígyvanferi. -
margithid
veterán
válasz ígyvanferi #16541 üzenetére
Van most jó ajánlat ennyiért?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz ígyvanferi #16541 üzenetére
Azt hittem futócipő, benéztem. Ennyiért lehet így is megtartom, majd meglátjuk.
Kondis cipőnek gondoltam, de szoktam kardiózni is gyakran. Ott futópadon emelkedőn sétálás ami a legjobban hasonlít a futáshoz és bírja a térdem.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
adalbert1
veterán
válasz ígyvanferi #16880 üzenetére
A státuszszimbólumot nem mondanám rá, inkább divat (illetve lehet, hogy valakinek az).
Az alapára olyan 40-70k boltban a Jordan 1 modelleknek (attól függően, hogy low, mid vagy high a szára), viszont mivel minden színállásból sokkal kevesebbet gyártanak, mint egy bármilyen normál sportcipőből, ezért általában a kicsit jobban kinézők gyorsan elfogynak (a hype miatt a számomra egészen rondák is).
Ekkor már csak a másodpiacon lehet vásárolni, ott pedig minél távolabb kerülsz a megjelenés dátumától, annál inkább szűkűl a kínálat, így mennek fel az árak (pl. az általam említett Dark Mocha egy 2020 végi megjelenés, akkor a bolti ára szerintem volt olyan 60k, most a másodpiacon 200k, de vannak ennél durvább árak is, ha kíváncsi vagy, nézz szét pl. a true to sole honlapján).Nagyjából ezek mozgatják az árazását, az, hogy valakinek megéri-e vagy sem, az egyéni preferencia (számomra néha már a tulipánmániára hasonlít a dolog). Maga a Jordan 1 szerintem egy jól kinéző cipő, kb. ez adja el, és a hype ami van körülötte. Már az alapáráért is kapsz kényelmesebb darabot a gyártó kinálatából.
Még azt sem mondanám, hogy olyan magas minőségű, ezen a csatornán rendszersen vágnak félbe cipőket, hogy megnézzék a felépítésüket, és itt ki is emeli, hogy ez nem egy jó minőségű bőr, amit használnak.Nazo: nem konkrét alkalomra/eseményre gondoltam, inkább arra, hogy évente csak párszor hordanám.
Eleve a magas szárú cipőt ritkán hordom rövidnadrággal, így az év egy része kizárva. Mellette ho-ban dolgozom, ha csak leugrom boltba, akkor nem egy magasabb szárú cipőt fogok felvenni, hanem gyorsan belelépek valami kényelmesebbe.
Eső esetén sem venném fel, ennek a konkrét modellnek egy része nubuk bőr(vagy velúr? nem is tudom, hogy a suede melyik lenne), aminél nem örülnék, ha víz érné, nem szeretném gyorsan leamortizálni.
Szóval ez egy viszonylag korlátozottan használható divattárgy inkább, mint egy sima mindennapi cipő - persze lehet úgy is használni, hogy ezt hordod mindenhova, nem kiméled, és egy cipőnek arról is kellene szólnia, de 200k-t sajnálnék erre (abból az akciósan linkelt modellekből veszek mondjuk 8-10 pár cipőt, amivel évekig elvagyok). -
addikt
válasz ígyvanferi #17416 üzenetére
Igen, csak 30 napon belül nembiztos, hogy vásárolnék megint.
De köszi a választSwift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
MaddeNNNN
őstag
válasz ígyvanferi #17856 üzenetére
38600 kuponnal. De igen az ar valtozik a keszleten levo meret es db szam fuggvenyeben.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
margithid
veterán
válasz ígyvanferi #17987 üzenetére
Hát nem tudom, kicsivel drágábban vettem a gt 2000et, most meg 12k-ért a gt 1000et.
Ez annyira nem jó vétel szerintem.
A forever floatride e is 15k körül volt tavaly. -
AIex
tag
válasz ígyvanferi #18588 üzenetére
Szűrj rá minden AY-s levélre,
Én kaptam sorry kupont, de a tárgyban a rendelés száma szerepel, kuponról említést sem tesznek,
Levélben van 10-15 sor folyó szöveg, majd a levél alján, hogy amúgy itt egy kupon, te félkegyelmű.
Szülinapi kupont Májusban kaptam, postán, nem tudom azóta volt-e ebben változás.
Plusz a szülinapi kupon 25%-os szokott lenni, szerintem, amit email-ben kaptál, az sry kupon volt.
-
Scale
őstag
válasz ígyvanferi #18890 üzenetére
Egy szóval se mondtam hogy ezt kihasználnám, nem is terveztem, futópadon próbálom őket ki 1-2 alkalommal pár száz méter erejéig hogy egyáltalán hogy fekszik a lábamnak. Futópadon semmit se fog kopni illetve piszkos sem lesz.
-
Studi
veterán
válasz ígyvanferi #18890 üzenetére
Más felfogás, ne vessük össze az Aboutyou-val. Amit használatlanul küldesz vissza, akár 30 nap után is, az megy vissza a "polcra". Amit használtan küldesz vissza, annak más sorsot szánnak, úgy tűnik. (újrafeldolgozás minden bizonnyal) Az AY-on és társain sajnos minden megy vissza a polcra, komolyabb ellenőrzés nélkül, és így használtan is kikerülhet más vásárlóhoz. Erre utal, hogy visszaveszik gond nélkül az egyedi, általad tervezett cipőket is.
Tehát ha a Nike felajánlja ezt a lehetőséget, hogy teszteld a cipőt, fuss benne 50-100-150km-t, majd ha nem vagy elégedett, küldd vissza, akkor ezzel lehet élni. Hogy meddig élsz a lehetőséggel, és mikortól élsz vissza vele, azt ők fogják ellenőrizni, eldönteni, korlátozni. Biztos vagyok benne, hogy ez is szerepel valahol a feltételeik között.
[ Szerkesztve ]
-
bbsofficial
aktív tag
válasz ígyvanferi #19157 üzenetére
pont akartam kérdezni, hogy mit tudnak pluszban ezek a cipők azért cserébe, hogy ilyen g..i rondák
15 év felett nem tudom elképzelni kinek tetszik. -
MaddeNNNN
őstag
Nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése. Én pl ugyan ezt tudom mondani a bugatti meg hasonló stílusú színes bohóc cipőkről. 5 éves gyerekeknek tervezték és 1990-ben sem volt már divatos mégis felnőtteken látom néha most is és hánynom kell tőlük.
Sneakerek között az egyik leg ismertebb az Air Huarache a jellegzetes kialakítása és a kényelme miatt. Nekem is volt és rongyosra hordtam mert egyszerűen annyira kényelmes. A belső zokni része rásimul a lábodra, a sarok része végtelenül kényelmes és puha.
Nagyon nagyon szerettem azt a cipőt és ezért is ajánlom azoknak akik szeretik a sneakereket de még nem próbáltak ilyet.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
oszy
veterán
Ez egy kultikus modell. Nem is tudom melyik rá a helyes kifejezés. Érdekes ízlések. Ettől léteznek sokkal rondább cipők!
Ha jól tudom 1991-től van. Akkoriban nem tudtam megvenni, mert elég húzós volt. Így lett "sima" Nike cipőm. Persze az sem volt olcsó.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #19433 üzenetére
koszi, akkor nem vacakolok azon a 2000-3000ft-on amivel olcsobb. de lehet a hervisest is kihagyom, hatha lesz meg jobb ft/nagyobb akcio.
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #19440 üzenetére
na akkor most kicsit elbizonytalanodtam
pedig a turkiz illik a feher turkiz bicajomhozmegrendeltem, megnezzuk.
koszi a segitseget
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz ígyvanferi #20564 üzenetére
figy, toompa azt mondta az enyém made in germany, ennek ellenére én kitartok amellett hogy minőségi. 7 éve hordom napi szinten, ebben melózok, pakolok, szálkás deszkákat pakolok, hordozok mozdok közöttük, és sose szakitotta ki, hamarabb a szálka tört le a fárol minthogy a kabátban kárt tegyen. Még a szövet se bolyhosodott ki rajta vagy kopott volna meg. Láttam pár képet a made in china-ról most igy jobban utánanézve, na ott már képeken is látszik hogy azoknál az anyag vékony
ha a made in usa jobb a made in germanytol akkor azt még az unokád is hordani fogja, de kétlem hogy ennyire nagy lenne a különbség köztük[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
válasz ígyvanferi #20564 üzenetére
Újat, cimkéset esélytelen, hacsak nem hordasz nagyon kis méretet.
Használtat, újat cimke nélkül vagy nagyon szép állapotut ki lehet fogni.
Volt egy MA-1-esem és egy M65-ösöm amiket 20 év után nyugdíjaztam. -
RexpecT
addikt
válasz ígyvanferi #21016 üzenetére
December másodikán vitte el tőlem a futár, és december hatodikán szállították le.
Köszi az infókat, akkor nem tudom hogy nálam miért tart eddig a folyamat. Azon is meglepődtem, hogy tudták összehozni hogy 38-as helyett 41-es cipőt szállították le. A dobozon kívül is 41-es szám szerepelt.mar@cuja:
Elhiszem, hogy most elvannak havazva, de egy ilyen cégnél nem nagy dolog lenne kiírni a webes felületre, hogy most a kiemelt szezon miatt meghosszabbodik a visszatérítés ideje.
Emailt és a pénzt azóta is várom.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz ígyvanferi #22585 üzenetére
Melyiket?
-
HKorn
veterán
Pedig elég vicc árakon vannak most a cipők 20% ide-vagy oda. Gyakorlatilag elpörgettem 25 ezerig és csak az alsópolcos alapmodelleket hozta, Downshifter 26 ezer, meg ilyenek.
Run&Ride
-
Studi
veterán
Én persze sose tennék ilyet, de a haverom sógorának a nagybátyja mesélte, hogy megkérte a hugának a munkatársát, hogy egy másik e-mail címről rendelje le újra a cipőt, majd amikor megérkezett, a még mindig 90 (Zalandon 100) napon belül járó első rendelés azonosítóival visszaküldték. Hogy mik vannak...
-
raven12
senior tag
válasz ígyvanferi #23182 üzenetére
-
BoneDragon
veterán
Ezen felsirtam.
-
Chuck Norris
senior tag
Gondoltam mindenkire
-
nafikra
tag
válasz ígyvanferi #23340 üzenetére
tegnap en is kaptam egy sorryt amiert marha lassan hoztak ki a mezt amit rendeltem de semmi kupon nem volt sajnos pedig regebben ezeket kuponnal karpotoltak
-
AssAssynn
őstag
válasz ígyvanferi #23340 üzenetére
Semmi ilyen nem volt benne, azért se értem, hogy mi értelme ennek az emailnek, ha nem az, ha a visszaküldött cucclit akarják hibásnak mondani.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
haiduo82
aktív tag
válasz ígyvanferi #23408 üzenetére
Igen, jó vételek. Endorphin Speed 2-nél érdemes a Saucony fitness cipőkre szűrni, és sárgában van 29ért is sok méretben.
"Együtt vagyunk senkik"
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #25671 üzenetére
en is ilyenben futottam 3 evig. latod a masik topikban, hogy semmi bajom, mar 5km-t is le birok futni 8p/km idovel
-
Breki
veterán
válasz ígyvanferi #25671 üzenetére
sejtettem, hogy lesz egy ilyen hozzászólás :-)
Előtte Xiaomi cipőm volt, sokkal jobb kényelmesebb és tartósabb volt mint pl akár a Fradi focicsapatánál akkor használt és onnan kapott Nike vagy bármilyen itt minőséginek beállított cipő, vagy akár a Converse ami azóta is mindig feltöri a lábam.
Ez meg olyan volt mintha nem is lenne rajtam szinte cipő, miközben tök kényelmes volt.
4-5 évig simán bírta míg el nem követtem azt a hülyeséget, hogy 1200-as fordulatszámú centrifugával mostam ki, de még így is lehet javítható.
Ennél a cipőnél pedig nem véletlen van tele ilyen értékelésekkel.
"Super lightweight, comfortable, flexes with every step, grips great, looks great. I highly recommend."
Egyébként nem futáshoz fogom használni hanem más sporthoz.
De köszönöm, hogy te pár kép alapján megállapítottad, hogy szar. :-)Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #25674 üzenetére
Csak viceeltem, nem hordok ilyet. Nike vomeroban kezdtem futni.
-
margithid
veterán
válasz ígyvanferi #26306 üzenetére
Köszi.
Úgy látom, hogy innen érdemes rendelni, 2 cipő kijön 120 euróból, ami szerintem nem rossz ár.
Newton cipők vannak jól leakciózva. Elég drágák alapból, de elvileg rendben vannak, ajánlott futócipők.[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #26306 üzenetére
Nagyon nézegettem, mar 600km van a bondiban, lassan cserélni kellene. Sajna 2e szeles az nincs 100 fontos aron. (Ami még mindig jobb lenne 80nak)
-
gossip2
csendes tag
válasz ígyvanferi #26518 üzenetére
Vicces, mert a számla ami benne volt a csomagban teljesen más névre szól. Lehet nála van az én cipőm:-)
-
la_cc
addikt
válasz ígyvanferi #27682 üzenetére
Ok, akkor csak jön holnap, mert kért időt is, hogy mettől meddig jöhet.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
rbalint88
addikt
válasz ígyvanferi #29953 üzenetére
Nike dri-fit cuccok pl eleg jok es az is talan 100% polieszter. Ezeket a Hollister polokat en se ajanlom. Izzaszto, de legalabb nem is szarad annyira gyorsan
-
jjeahh
nagyúr
válasz ígyvanferi #29953 üzenetére
Asics, Adidas Climalite, Reebok polieszter polókat használok most, Salewa, Patagonia, ha vastagabb, strapabíróbb, de még mindíg gyorsan száradó kell. Szellőzésben eddig ez volt a kedvencem, eszméletlen jó, de drága és sérülékeny, ahogy az ON cipők is, azt is elhasználtam már egyet és haveroknak is ez a véleménye róluk. Modalból nekem Reebok pólóim vannak, most a Reebok oldalán nem is találok 100% modal-t, de talán ez is jó lehet: [link], gondolom Mo.-n is lehet kapni. Mivel a Reebok az kb. átcímkézett Adidas azt hiszem, gondolom az Adidasnak is vannak modal cuccai. Viszonylag ritka még a modal póló, mert ha jól tudom körülményes a gyártása és nem is olcsó. Sokan azt hiszik róla, hogy prémium pamut, de nem az, teljesen másképp készül, más alapanyagból. Merinóval amúgy nekem is az a bajom, hogy rohad szét, nem valami strapabíróak sajnos, legalábbis amit eddig próbáltam. Nekem az a véleményem, hogy nyári pólóknál az egyik legjobb és egyben legrosszabb anyag is a polieszter, gyártanak belőle büdösödő vackot és brutálisan jól szellőző high end cuccokat is, de volt már olyan pólóm is polieszterből, ami ránézésre megkülönbözhetetlen volt a pamuttól. Óriási a választék és viszonylag olcsón is hozzájuthatsz jó minőségű pólókhoz, csak komoly sport vagy túramárkától kell vásárolni. Egy H&M, Waikiki stb. polieszter pólóhoz képest pl. egy vékonyabb Adidas Climalite ég és föld. Nekem szerencsére nem kellett "átszoknom" ezekre, mert gyakran túrázok, bringázok, néha szaladok is, ilyen célra alap a polieszter és a poliamid ruházat, hamar rájöttem, hogy utcán is sokkal jobban szeretem őket, mint a pamutot. Mondjuk az is igaz, hogy én izzadós vagyok, az izzadtságfolt a hónalj alatt pamut pólókkal nálam alap és nagyon idegesít . Nyáron nem akar megszáradni és pár órán belül már büdös is.
szerk: amire még érdemes odafigyelni, ha technikai anyagú pólót vesztek: lehetőleg sport mosószerrel illik mosni (lidl-ben vagy DM-ben is kapható olcsón és pamut meg egyéb ruhákhoz is jó), vagy minimum folyékony mosószerrel és szigorúan öblítő nélkül!
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest