Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Itt az a baj h sztem ti nem nagyon értitek ezeket a kompromisszumokat.
vagyis.
Tehát a fire azé nem kap cc-t emrt ott van tele DD spellekkel és a többi színnek épp ezért nincs dd spellje.
a shadownak van még sebző spellje és t3-on van csak dd-je.
Naturéba vagy frostba meg épp ezért nem értem miért kéne dd spell vagy támadó spell?
a sok cc miatt nincs meg a frostnak is ez az ok csak ott a védő spellek vannak többségbe.shadownak is van long range képességű lapja 4 orbon.
és sztem abba te is egyetértesz h nem midn1 h t3-on vagy t2 van valahol long range.
ráadásul a vigil sem teljesen long range csak épület mellet.Makeshift tower+ mellé még 1 kockos lap simán sztem elég.
frost mage magába elég ellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest