- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Válasz mind3otokanak
Ez a bajom nekem is, azzal semmi nem lenne ha beraknák ugyanazokat a modelleket most öszintén valakit érdekelne, ha tényleg olyat kapnánk ami használati értékben nem is hogy szuper de JO, tehát van értelme megvenni chargeolni sorolhatnák most alapkiadásos kulcslapokat de mindenki ismeri őket jellemük van mindegyik valamire jo, na most az uj kiadások nem erről szolnak hanem arrol hogy a már meglévőknek csinálnak egy általában valoban gyengébb másolatot kap valami tök hasztalan drága skillt és ennyi, olyan mintha nem is foglalkoznának vele esküszöm bármelyikőnk aki játszik már egy pár honapja jobban tudja mi kéne ide mint a fejlesztők. nekem nem a modellekel van bajom az már csak formaság persze én is örlnék de nem ez az alap probléma hanem az ötlettelen hasztalan lapok kiadása. már mondtam az is elég lenne ha csak a statok jobbak lennének mint eddig de neem, na msot akkor kérdem, abbol az uj 60 ,najo legyen 120 hogy örüljenek, lapbol lesz kb 20 aminek valoban van értelme és használni fogják meglehet nézni a renegade lapokat ott is 120bol kb szerintem a fele sincs aktivan paklikban. ahogy látom itt talán még kevesebb lesz.
meg az a fura hogy az egyszínu lapok még ugyahogy jok is Abyssal Warder csak egy példa erre tök ötletes hasznos lap, ilyenek kellenének tudom én hogy nem lehet a végtelenségig kitalálni mindent de könyörgöm azért még bőven nem lőttek le minden lehetőséget. de a lost twilight háát hát.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest