Új hozzászólás Aktív témák

• ChromeX

addikt

Válasz mind3otokanak

Ez a bajom nekem is, azzal semmi nem lenne ha beraknák ugyanazokat a modelleket most öszintén valakit érdekelne, ha tényleg olyat kapnánk ami használati értékben nem is hogy szuper de JO, tehát van értelme megvenni chargeolni sorolhatnák most alapkiadásos kulcslapokat de mindenki ismeri őket jellemük van mindegyik valamire jo, na most az uj kiadások nem erről szolnak hanem arrol hogy a már meglévőknek csinálnak egy általában valoban gyengébb másolatot kap valami tök hasztalan drága skillt és ennyi, olyan mintha nem is foglalkoznának vele esküszöm bármelyikőnk aki játszik már egy pár honapja jobban tudja mi kéne ide mint a fejlesztők. nekem nem a modellekel van bajom az már csak formaság persze én is örlnék de nem ez az alap probléma hanem az ötlettelen hasztalan lapok kiadása. már mondtam az is elég lenne ha csak a statok jobbak lennének mint eddig de neem, na msot akkor kérdem, abbol az uj 60 ,najo legyen 120 hogy örüljenek, lapbol lesz kb 20 aminek valoban van értelme és használni fogják meglehet nézni a renegade lapokat ott is 120bol kb szerintem a fele sincs aktivan paklikban. ahogy látom itt talán még kevesebb lesz.

meg az a fura hogy az egyszínu lapok még ugyahogy jok is Abyssal Warder csak egy példa erre tök ötletes hasznos lap, ilyenek kellenének tudom én hogy nem lehet a végtelenségig kitalálni mindent de könyörgöm azért még bőven nem lőttek le minden lehetőséget. de a lost twilight háát hát.

Új hozzászólás Aktív témák