- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Válasz mind3otokanak
Ez a bajom nekem is, azzal semmi nem lenne ha beraknák ugyanazokat a modelleket most öszintén valakit érdekelne, ha tényleg olyat kapnánk ami használati értékben nem is hogy szuper de JO, tehát van értelme megvenni chargeolni sorolhatnák most alapkiadásos kulcslapokat de mindenki ismeri őket jellemük van mindegyik valamire jo, na most az uj kiadások nem erről szolnak hanem arrol hogy a már meglévőknek csinálnak egy általában valoban gyengébb másolatot kap valami tök hasztalan drága skillt és ennyi, olyan mintha nem is foglalkoznának vele esküszöm bármelyikőnk aki játszik már egy pár honapja jobban tudja mi kéne ide mint a fejlesztők. nekem nem a modellekel van bajom az már csak formaság persze én is örlnék de nem ez az alap probléma hanem az ötlettelen hasztalan lapok kiadása. már mondtam az is elég lenne ha csak a statok jobbak lennének mint eddig de neem, na msot akkor kérdem, abbol az uj 60 ,najo legyen 120 hogy örüljenek, lapbol lesz kb 20 aminek valoban van értelme és használni fogják meglehet nézni a renegade lapokat ott is 120bol kb szerintem a fele sincs aktivan paklikban. ahogy látom itt talán még kevesebb lesz.
meg az a fura hogy az egyszínu lapok még ugyahogy jok is Abyssal Warder csak egy példa erre tök ötletes hasznos lap, ilyenek kellenének tudom én hogy nem lehet a végtelenségig kitalálni mindent de könyörgöm azért még bőven nem lőttek le minden lehetőséget. de a lost twilight háát hát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest